Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

QUOTE(electrica @ 2006 03 24, 13:02)
Sveiki,
labai gera tema. Turiu problema - kaimynu kate(bjaurybe) isitaise savo reikalus atlikti prie mano duru -ant gelyno ir kadagiu. Kvapas tai per kelis metrus. Bjauriausia, kad viso rajono kavalieriai katinai ten pat traukia... verysad.gif jeigu pasodinsiu sita sunini margeni, tai su gelynu problema isspresta (bandysiu laime Schetelige), bet ka daryti, kai dergia ant betoninio takelio ir duru? gal kam teko susidurti su tokia problema...niekada neturejau kates ir visai nezinau kuo jas baidyti....

Ar pavyko išspręsti problemą?
Man panaši bėda - svetimas katinas įniko nakvoti mano balkone ir, aišku, ėmė žymėti jį. Tas balkonas didelis, į kitą jo galą retai nueinu, bet šian nuėjau - o jau kvapelis sad.gif Pripurškiau kol kas acto, užbarikadsavau patekima (balkonas visai palei žemę), bet tai čia laikina. Stiklinti nenoriu, tai kaip tą katiną išgrūsti?

Gal tą "kačių siaubą" pasodinti į lovelį?
Atsakyti
na pakaišiojau aš to "siaubo" gėlyne, nes vienoj vietoj katės jau takelį buvo pasidarę lotuliukas.gif nežinau ar čia tas augalas padėjo ar įpročiai pasikeitė, bet katinukų maršrutai pasisuko aplenkdami mano gėlyną thumbup.gif ir paslėptų katinų "siurprizų" taip pat tarp gėlių nerandu smile.gif
Manyčiau balkone tikrai gali pabandyti pasodint tokią apsaugą, kadangi turi įpratusį lankytis katiną, tai tikrai labai greitai turėtum pastebėti ar tas augalas veiksmingas.
jei reikėtų ūgliuko rašyk, pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 07 20, 08:04)
na pakaišiojau aš to "siaubo" gėlyne, nes vienoj vietoj katės jau takelį buvo pasidarę lotuliukas.gif nežinau ar čia tas augalas padėjo ar įpročiai pasikeitė, bet katinukų maršrutai pasisuko aplenkdami mano gėlyną thumbup.gif ir paslėptų katinų "siurprizų" taip pat tarp gėlių nerandu smile.gif
Manyčiau balkone tikrai gali pabandyti pasodint tokią apsaugą, kadangi turi įpratusį lankytis katiną, tai tikrai labai greitai turėtum pastebėti ar tas augalas veiksmingas.
jei reikėtų ūgliuko rašyk, pasidalinsiu 4u.gif

Jolaxus, labai reikėtų daigo blush2.gif Kaip nors atsidėkočiau smile.gif
Šiandien visą naktį tą katiną vaikiau, kvapelis net actą permuša schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 07 20, 09:26)
Jolaxus, labai reikėtų daigo  blush2.gif Kaip nors atsidėkočiau smile.gif
Šiandien visą naktį tą katiną vaikiau, kvapelis net actą permuša  schmoll.gif

parašiau AŽ, susisieksim kai galėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytės,gal Kaune kas žinot kur tų augaliukų rasti,nes jau užkniso katinai.Labai pamėgo mano tujas,nuo to viešo tualeto pradėjo gelsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 07 21, 14:32)
Mergytės,gal Kaune kas žinot kur tų augaliukų rasti,nes jau užkniso katinai.Labai pamėgo mano tujas,nuo to viešo tualeto pradėjo gelsti doh.gif

Pabandyk per schetelig kreiptis, aš Vilniuje iš jų gavau, bet parduotuvėje neprekiauja, ten administracija oranžerijoj augina. Rasi šitoj temoj aukščiau Ramus, jis iš ten, bandyk susisiekti, gal prie progos atsiųs į Kauną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 07 21, 13:42)
Pabandyk per schetelig kreiptis, aš Vilniuje iš jų gavau, bet parduotuvėje neprekiauja, ten administracija oranžerijoj augina. Rasi šitoj temoj aukščiau Ramus, jis iš ten, bandyk susisiekti, gal prie progos atsiųs į Kauną mirksiukas.gif

Ačiū reikės bandyt paieškoti,bet jei dar kas turėtų iš kauniečių praneškit wub.gif
Atsakyti
Jolaxus, katinas atrodo dingęs thumbup.gif
Balkonas didelis, o gėlytė dar mažutė, tai dėl visa ko aš dar to BROSS brudo papilsčiau, tai katino kvapų nebėr smile.gif Bet pirmą dieną dar svarsčiau, kuri smarvė mažesnė - katino ar to BROSS cool.gif

O vėliau tą gėlytę galėsiu kaip nors padauginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 07 25, 21:11)
Jolaxus, katinas atrodo dingęs  thumbup.gif
Balkonas didelis, o gėlytė dar mažutė, tai dėl visa ko aš dar to BROSS brudo papilsčiau, tai katino kvapų nebėr smile.gif  Bet pirmą dieną dar svarsčiau, kuri smarvė mažesnė - katino ar to BROSS  cool.gif

O vėliau tą gėlytę galėsiu kaip nors padauginti?  g.gif

nu va kaip smagu drinks_cheers.gif
aš irgi pernai BROSS buvau išbandžius, tikrai jo kvapas įspūdingai aštrus, tik kai man reikėo lauke tai lietus nuplauna ir nelieka, o va augalas auga visą sezoną.
o tą gėlytę tikrai galėsi pasidaugint, pamatysi kai pradės augti galėsi arba viršūnę nupjauti su bent vienu nareliu ir įkišus į žemę priauginti arba kokią šoninę šakelę nugnybus. Praktiški dauginasi kaip kokia gebenė panašiai ir gana lengvai smile.gif
Atsakyti
laba diena,

iškeliu temą biggrin.gif
AR TAS AUGALAS NUO KAČIŲ ATLAIKĖ PERNAI KAS AUGINOTE?
Ketinu ieškoti ir aš, nes kaimynų katės trinasi palei špinatus ir kitus preiskoninius augalus, dar kokią zarazą užneš.
Atsakyti
QUOTE(Simomama @ 2007 04 23, 11:00)
laba diena,

iškeliu temą biggrin.gif
AR TAS AUGALAS NUO KAČIŲ ATLAIKĖ PERNAI KAS AUGINOTE?
Ketinu ieškoti ir aš, nes kaimynų katės trinasi palei špinatus ir kitus preiskoninius augalus, dar kokią zarazą užneš.

išsaugojau per žiemą kelis ūgliukus, jei esi vilnietė galiu pasidalinti - rašyk až mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Ei kaunietės, gal turit kas šį stebuklingą augalėlį? Nervuoja kaimynų katė, kiek mačiau rai bus pridergta ir į gėlių lysvę ir prie naujai pasodintos vijoklinės rožės ir prie aktinidijos verysad.gif
Atsakyti