Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 30, 13:05)
Dabar tokio pačio nerandu, bet va čia panašus, bent veikimo principas toks pats:
Kačių atbaidymui

Va radau tokį kaip pas mus:
Katės baidyti

O idomu g.gif ar atbaido sis aparatas kregzdutes, nes apsiktas visas namas (ir mes biggrin.gif )? O kai jus laikote, kur stovi pas jus tas aparatas?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 06 01, 10:26)
O idomu g.gif  ar atbaido sis aparatas kregzdutes, nes apsiktas visas namas (ir mes biggrin.gif )? O kai jus laikote, kur stovi pas jus tas aparatas?

Hm g.gif nuo paukščių nebandėm, nors rašo kad turėtų, bet negaliu pasakyt ar padėtų, nors garsas ir mirksėjimas gal ir atbaidytų. Pas mus stovi ant žemės ir mes įjungę tik ultragarsą rolleyes.gif reiktų pabandyti nuo kėkštų, kai trešnės bus g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Noriu prisijungti prie šios temos, nes pastaruoju metu ji man nepaprastai aktuali. smile.gif
Jau ilgiau nei metus gyvename daugiabutyje. Atsikrausčius pastebėjau, jog daugelis kaimynų laiko šunis ar kates ir dėl tų gyvūnėlių neturėjome jokių problemų thumbup.gif
Bet.. doh.gif vieną dieną viskas pasikeitė: prie savo durų radau pasisiota, o prie greta esančių kaimynų buto pakakota.. ir nuo to laiko nebuvo nė dienos, kad tas katinas (jau žinau katras, iš žemesnio aukšto) neapsilankytų mūsų aukšte, ir kas dieną jis sisioja ant mano kilimėlio, o kakoja atkarpoje tarp mano ir kaimynų durų cray.gif
Aš tiek ploviau aplink savo duris, surinkau tuos kakius, kuriuos pagal viską mano kaimynė turėtų rinkti, nes jie jau jos teritorijoje, o jai nė motais, matyt patinka tie kvapai ir vaizdai. Hm.. dar prišlaksčiau citrinos, bet nuo tos dienos praėjo keturios dienos, tad vėl keturios krūvos ruduku ir mano kilimėlis permirkęs. karsta.gif Tai šiandien atsikračiau tuo kilimėliu, sakau gal jis partaukė, kad tik ant jo sisioja. Ištryniau grindis su soda, paskui išploviau actu. Po kelių valandų išploviau plovikliu, kuris labai aštriai citrinom kvepia ir dar papurškiau citrinos ir mėtos purškikliu lotuliukas.gif tada nuvažiavau į parduotuvę ir nusipirkau tų kristalo tipo žele gabaliukų, bet pas mane jie mėlyni, ne žali unsure.gif Prisibarsčiau prie durų, kaži ką paštininkas pagalvos biggrin.gif Na jei tai nepadės, tai nebežinau ką bebandyti.. purškiklį? O gal kas žinote kaip angliškai tas augalėlis vadinasi (turiu galvoje šuninę cimžiedą)? Pamaniau gal jį įsigyti ir palei duris tą vazonėlį statyti.
Atsakyti
Šiek tiek laiko interneto platybėse ir radau kaip augalas vadinamas anglų kalba, jei kam prireiktų - Coleus canina - Pee-Off - Scaredy Cat - Cat Repellent Plant. Dabar laukia sunkiausioji dalis - rasti kur galima jį nusipirkti, nes ne labai noriu kankinti augalėlį užsisakant jį paštu biggrin.gif
Atsakyti
Tikras košmaras - net dabar negaliu atsiginti nuo kaimynų augintinių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 12 30, 00:00)
Tikras košmaras - net dabar negaliu atsiginti nuo kaimynų augintinių  doh.gif

as tai pat, bet apklojau visus medelius ir tujas egliu ir pusu sakom ir visai nieko mirksiukas.gif Vis del to tas purskiklis atbaidymui man visai patinka, tikrai vaikia, pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 12 30, 14:06)
as tai pat, bet apklojau visus medelius ir tujas egliu ir pusu sakom ir visai nieko mirksiukas.gif Vis del to tas purskiklis atbaidymui man visai patinka, tikrai vaikia, pabandykit 4u.gif

Ačiū 4u.gif Tikriausiai būsiu "priversta" pirkti, nes kur mulčiuota durpėmis rausia ir ten palieka savo "auksą" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonya666 @ 2012 06 10, 00:46)
Šiek tiek laiko interneto platybėse ir radau kaip augalas vadinamas anglų kalba, jei kam prireiktų - Coleus canina - Pee-Off - Scaredy Cat - Cat Repellent Plant. Dabar laukia sunkiausioji dalis - rasti kur galima jį nusipirkti, nes ne labai noriu kankinti augalėlį užsisakant jį paštu biggrin.gif

O seklu jo nebuna? jei buna tai kur? O kur pati augaleli pirkt, jei seklu nebuna? Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 31 gruodžio 2012 - 14:36
Sveiki gal kas turit koki daiga perleisti ne uz dyka nuo kaciu apsisaugot. mus irgi puola sitos karalienes tikrai gaila ir darzo ir gelyno ir vaiku zaidzemu vietu. Granules nepadeda galvoju isbandyt augaleli ir ultragarsa pirkti.koki atsiliepimai jo gal dar kokiu varijantu yra pries Numyletus Gyvunelius Kuriu nesiteikia Seimininkai Priziuret Ir Tvarkyt .Belia Ne Ju Namuose Atlieka Savo Reikalus
Atsakyti
Nelabai domiuosi kaip išvaikyti kates, nes man ir katės, ir šunys patinka, bet visai netyčia sužinojau (šios temos dėka), kad auginu mėtą Coleus Canina nuo kačių.
http://www.plantsplu...ated-plant-p432 (nuotrauka internetinė)

Auginu ją vazonėlyje, vasarą laikau šiltnamyje. Tai šit kodėl mano katė jau nebeužsuka į šiltnamį .. lotuliukas.gif o taip mėgdavo po pomidorais ant mulčo pagulėt..

Beje, kurį laiką niekaip nesupratau, kodėl aplink tą vazonėlį tiek daug išmirusių skruzdžių, kol ant šios mėtos lapų nepamačiau apsinarkušinusių, bevepezojančių nežinia kur skruzdžių, kurios paragavusios mėtos greit nusibaigia...

Augalas labai gražus, tik dėl to jį ir auginu, bet jį palietus, pirštai tampa nemaloniai lipnūs, nežmoniškai smirdi mėtom, norisi kuo greičiau nusivalyt. Tai tikriausiai ir atbaido kates, šunis, netgi skruzdėms jis nepatinka..

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 26, 07:06)
Nelabai domiuosi kaip išvaikyti kates, nes man ir katės, ir šunys patinka, bet visai netyčia sužinojau (šios temos dėka), kad auginu mėtą Coleus Canina nuo kačių.
http://www.plantsplu...ated-plant-p432  (nuotrauka internetinė)

Ex,gal galite išduoti kur įsigijote šią gėlę ax.gif
Atsakyti