Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

QUOTE(plateliai @ 2011 11 21, 09:14)
laba,bandysiu patart mirksiukas.gif

Isigykit savo katina ar suni,geriau kuo daugiau  lotuliukas.gif baigsis kaimynu katinu ir sunu terotas (isbandyta),tik va dabar ant manes danti kaimynai griezia,nes kartais pabega is kiemo (kai jau labai uznervina tai atsakau,dar kokius 5 metus mano gyviai eis,nes jus mano zodziu negirdedavot,kai man ant laiptu jusiskiai sikdavo,i namus neileizdavo stovi ant musu laiptu gi ir urzgia i kelnes kanda,langus katinai apdergdavo....(savo akimis maciau priejo katinas is lauko,atsuko savo rura ir fau ant terasos duru ir taip ne viena ir ne du kartus,manoji katyte (sterilizuota jai katinu nereikia) su juo nesusitvarkydavo nors gindavo is visu jegu,tai uzsiundziau suni,baige smirdet terasoje thumbup.gif  )

o JEI rimtai tai vet. vaistineje yra tokia priemone (panasus i keciupo buteliuka ir zalios zalatininiai gabaliukai,tai ju pabarstykit prie augaliuku i gelynus,neina nei mano nei kaimynu gyviai  thumbup.gif .Nes jie ilgo veikimo mirksiukas.gif
pagooglinau,va sitaip atrodo user posted image
Dekui uz patarimus. Reikes bandyti pavasari.

Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Ramus @ 2006 03 04, 19:34)
Turiu si augala. Pas Zemaiti (ukininka is Punios) jo nera. Dauginais lengvai, kvepia stipriai. Vokietijoje jis vadinamas kaciu siaubu.
Jei kam reikia, rasykit arba uzsokit i Schetelig parduotuve Zirmunu 66 Vilniuje. Uzteks visiems.

Ramunas

Ar vis dar turite šuninį margenį ir ar dar galimą pas Jus jį gauti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlelė1: 10 balandžio 2012 - 10:31
As bandziau ta zalia "ketchupa", mums nepadejo, kvapas astrokas, bet katinus neatbaide:(
Atsakyti
QUOTE(Chupa_Cabra @ 2012 05 03, 16:37)
As bandziau ta zalia "ketchupa", mums nepadejo, kvapas astrokas, bet katinus neatbaide:(

Pirkau as ta zalia geli ir purskikli, tai nuo to laiko kai pradejau purksti prie duru dar nei karto nepazymejo (apie 2 savaites) biggrin.gif , bet purksti reikia kasdien, nes kvapas greit issivedina. Del to gelio kol kas nieko negaliu pasakyt, nes dau neisitikinau ar veiksmingas, neteko matyti, bet irgi reikia barstyti kasdien, nes iki ryto man jokio kvapo nebelieka g.gif . KOl kas purskikliu esu patenkinta, asmeniskai man kvapas thumbup.gif , nesuprantu kodel sunys ir katinus atbaido lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsargiai su tuo geliu ant mediniu pavirsiu, niekuo negalejau nuvalyt
Atsakyti
Turiu nemažai problemų su kaimynų katinais ir vienu šuniu, kurie sode pridaro visokių aibių verysad.gif Gal kas galėtumėte parūpinti to augaliuko daigą ar kelis. Kaune ar Vilniuje kiek skaičiau galima gauti be problemų, bet Šiauliuose tai nelabai, gal kas iš Šiauliečių ar šalia gyvenančių turite ir galėtumėte padovanoti ar parduoti, o gal ir atsiūsti. Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2011 11 14, 07:49)
Sveikos . Gyvename bute , aisku savaime turiu gelyciu ir kate kuri megeja pakramtyti gelyciu lapelius . Patarkite ka daryti , kaip ja bausti

Namuose irgi turiu murklyte ir ji taip pat mego paragauti ir itin nuodingu katems augalu. Pasodinau i dezute javu ir visos bedos baigesi javams sudygus. Pasitrina i kambarinius geliu vazonus , bet augalu neberagauja. Sodinu kas menesi vis naujus ,kad butu minkstesne ir sviezesne zolyte. Dabar rami esu del savo augintines ir ji pasisotina kokiu tai trukstamu vitaminu ir geles nenudraskytos.
Atsakyti
Labai artima tema, kaimynų katės užknisa juodai, o taip mėgstu gyvūnus, bet kai kasryt ateinu ir mano plunksniniai gvazdikai išrausti ir ant jų pridirbta...nu užverdu...
o jau didesni medeliai ar tujelės-visos pažymėtos..ruduoja tose vietose...geriau jau peles gaudytų..kurių netrūksta..
ir manau, visų morkų apdėti grūdeliai neverta, juk tikrai ne visur tie katinai knisa, žymi..yra mėgstamos vietos..durys, kai kurie augalai..vienos iš jų.. o pikčiausia kad per kiemą eina kaip karaliai..išdidžiai ir tuos reiklaus atlieka ne ką mažiau ,,didingai"..visai suįžūlėjo..kaip savo kieme..
Seniau dar likdavo kokia mėsytė, žuvytė, padėdavau katėms..suėsti, dabar -nešu į šiltnamį-pomidorams.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 05 28, 13:55)
Labai artima tema, kaimynų katės užknisa juodai, o taip mėgstu gyvūnus, bet kai kasryt ateinu ir mano plunksniniai gvazdikai išrausti ir ant jų pridirbta...nu užverdu...
o jau didesni medeliai ar tujelės-visos pažymėtos..ruduoja tose vietose...geriau jau peles gaudytų..kurių netrūksta..
ir manau, visų morkų apdėti grūdeliai neverta, juk tikrai ne visur tie katinai knisa, žymi..yra mėgstamos vietos..durys, kai kurie augalai..vienos iš jų.. o pikčiausia kad per kiemą eina kaip karaliai..išdidžiai ir tuos reiklaus atlieka ne ką mažiau ,,didingai"..visai suįžūlėjo..kaip savo kieme..
Seniau dar likdavo kokia mėsytė, žuvytė, padėdavau katėms..suėsti, dabar -nešu į šiltnamį-pomidorams.. biggrin.gif

Na kad nuo katinų šlapimo viskas ruduoja, tai jau truputi mitas padarytas. Nes jei tikrai taip būtų tai pas mane jau dvi tujos ir puskiparisis mirti turėjo. Katinas išeidamas iš namų visada pasižymi savo teritorija - tą pačią tują, ir girždamas pro kitą pusę - vėl ta pati istorija. Na bet neruduoja ta tuja nor tu ką. Specialiai stebime kas bus.
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2012 05 28, 13:31)
Na kad nuo katinų šlapimo viskas ruduoja, tai jau truputi mitas padarytas. Nes jei tikrai taip būtų tai pas mane jau dvi tujos ir puskiparisis mirti turėjo. Katinas išeidamas iš namų visada pasižymi savo teritorija -  tą pačią tują, ir girždamas pro kitą pusę - vėl ta pati istorija. Na bet neruduoja ta tuja nor tu ką. Specialiai stebime kas bus.

na ne miršta, tiek katinas nepasiekia.. biggrin.gif ruduoja, joduoja tos vietos apšlapintos, be to kvapas.. augalai-na nemalonu rasti pridergtą krūvą ant mylimų gėlyčių matomiausioje vietoje..o ypač tai šalinti..
Suprantu kad savo katiną labai mylite..gal tada tai viskas kitaip atrodo..
bet kai tau kenkia kaimyniniai gyvūnai..
ir dar dėl to mirimo..kai pusė tujos išorinė dalis nurudavo, na nori nenori, teks ją pačiai iškasti
Atsakyti
o sunu neuzklysta pas jus? nes mamai suo nusysino tuja. Arba kokia gal liga uzpuole?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 05 28, 19:15)
na ne miršta, tiek katinas nepasiekia.. biggrin.gif ruduoja, joduoja  tos vietos apšlapintos, be to kvapas.. augalai-na nemalonu rasti pridergtą krūvą ant mylimų gėlyčių matomiausioje vietoje..o ypač tai šalinti..
Suprantu kad savo katiną labai mylite..gal tada tai viskas kitaip atrodo..
bet kai tau kenkia kaimyniniai gyvūnai..
ir dar dėl to mirimo..kai pusė tujos išorinė dalis nurudavo, na nori nenori, teks ją pačiai iškasti

O ar saulė pavasarį nenudegino? Mano kaimynė ir sake, kad mano katinas bėdų pridarė ( nors pas mus aplink gal dar kokie 7 katinai), bet kai jai šiemet tujos 1,5m aukštyje nurudavo, tai jau nieko nesakė. O bėda ta kad tankiai susodinti augalai ir nesivėdina, tai kai pašviečia pavasarinė saulutė ir pradeda ruduoti. Aš ko, kas kiek girdėjau tai kažkaip visiems ruduoja pavasarį, nors katinai jei daro blogus darbus tai daro visus metus. Pamėginkit ten kur kates gamtinius reikalus atlieka - o tai jau tikrai blogai- padėti citrinos žievelių, bent jau kai kuriems katinams tai labai nepatinka.
Atsakyti