Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

QUOTE(MAMICY @ 2010 06 08, 08:05)
Geriausiai nuo katinų saugo šunys  lotuliukas.gif

pas mane katino nė vieno nėr....

lotuliukas.gif

O kaip gėlės nuo šunų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš vis pagalvodavau, kad tik viena kovoju su katinai ir šunimis,kaip nenormali o pasirodo, kad mūsų daugėja. Mano kieme katės-migrantės ne tik gėlynus suniokojo, ber ir šaligatvio plytelėse nuo jų fekalijų lieka išgraužtos tamsios juostos, - baisu žiūrėti. Ir ką jos ėda, nesuprantu. doh.gif
Atsakyti
Šerdis , didelis tau ačiū už augaliukus. Nebekapsto katinai mano daržo. Dabar tik galvoju, kaip juos išsaugot kitiems metams g.gif . Kaip kambarinę gėlę per žiemą laikyt? Tik kurapkos įsitaisė savo plunksnas smėlėtoje žemėje kedent doh.gif
Atsakyti
Mano augaliuką katės bandė "užkasti", tikriausiai labai jau kvapas nepatiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 07 16, 09:13)
Dabar tik galvoju, kaip juos išsaugot kitiems metams  g.gif . Kaip kambarinę gėlę per žiemą laikyt?

beveik taip ir reikia žiemą su ja elgtis, nes šalčio ji nepakelia, o ir silnos šalnos iš karto apkanda. tik kvapas jos intensyvus, tai reikia namie ieškoti saugaus kampo su pliusine temperatūra. Aš kol turėjau tą stebuklą, tai laikydavau garaže ant palangės, tačiau kai spustelėdavo stipresnis šaltukas, tekdavo gelbėti.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 07 16, 09:26)
Mano augaliuką katės bandė "užkasti", tikriausiai labai jau kvapas nepatiko  lotuliukas.gif

katės neapgausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano neprigijo,bet katukai kol ji dar gyva buvo,su ja draugavo.Gelyte virtuvej ant palanges ir katukai salia blush2.gif Tai kaip cia taip yra,kad lauke pas jus apeina,o viduj pas mane - salia guli g.gif
Papildyta:
Gal lauke vejas kvapajos nesioja kai pajudina,o kambary jos nieks nejudino schmoll.gif
Atsakyti
Šis augaliukas dar ir žydi bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 16, 23:09)
Šis augaliukas dar ir žydi  bigsmile.gif

user posted image

Ar padeda nuo shunu ar kaciu? Graziai atrodo,grazus krumelis. Jei visas prazys,visai grazu bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 08 18, 14:12)
Ar padeda nuo shunu ar kaciu? Graziai atrodo,grazus krumelis. Jei visas prazys,visai grazu bus  ax.gif

Jei sužydės - turėtų gražiai atrodyti rolleyes.gif Dėl padėjimo , net nežinau g.gif gal šiek tiek, bet kai pradėjau vartus uždarinėti, baigėsi gėlių "apkasimai" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 18, 13:15)
Jei sužydės - turėtų gražiai atrodyti  rolleyes.gif Dėl padėjimo , net nežinau  g.gif  gal šiek tiek, bet kai pradėjau vartus uždarinėti, baigėsi gėlių "apkasimai"  blush2.gif

Uzkniso ir mus jau kaimynu kate - inteligente, vis pas mane po langu i gelyna ateinanti pash... doh.gif
Labai labai noriu tokio augaliuko ax.gif radau internete, kad dar ir stai sitaip graziai zydi:
user posted image
Atsakyti
Parasykite,mergicos,ar padejo augaliukas. Man neprigijo,bet kai gavau,katinai labai uoste,o ne bego nuo jo biggrin.gif
O kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 10 21, 23:58)
Parasykite,mergicos,ar padejo augaliukas. Man neprigijo,bet kai gavau,katinai labai uoste,o ne bego nuo jo biggrin.gif
O kaip jums?

Pas mane katės bandydavo jį užkasti doh.gif Buvau pasodinusi prie aktinidijų, bet jos vis tiek ten gulėdavo mad.gif
Atsakyti