Dzeine - jau zinau, ka sapnuosiu siandien...panasu, kad tigras vysis mane per dziungles... Super.
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 05, 21:48)
o dabar pasigirsiu, baigiau savo tigrą
dar neišplautas, bet negaliu nepasigirti
dar neišplautas, bet negaliu nepasigirti
Labai super darbas . Ir toks kruopstus,matosi
Gzeine tavo tigras superinis labai jau tikroviskas, as net nusterau labai ciki darbas
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 22:25)
Dzeine - jau zinau, ka sapnuosiu siandien...panasu, kad tigras vysis mane per dziungles... Super.
prieš nakti tokie vaizdai netinka
ačiū visom
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 05, 22:24)
Vitulka ką siuvinėsi?
prieš 3 metus SM pirkau schemą su siūlais, tada taip ir nepradėjau tai va dbr prisiruošiau pradėt ir baigt ką ant lino siuvinėsiu dar nežinau, prisiseivinau visko, reik dabar išsirinkt
o dabar siūvinėsiu tokį:
Džeinės tigras wau
Perbegus nauja tema mane labiausiai suzavejo Kiskienes labai daili gele Dzeines "kaciukas"
Sveikutes ...
turiu keleta klausimeliu toms, kurios naudojasi programike "PCStitch 7" ...
kokio mazdaug dydzio nuotraukyte jus keliat i ta programa (iki 1mb dydzio ar didesne)?
ir dar: kodel man parodo galutini schemos varianta toki sulieta? nu zinau, kad neturi schema gautis tokiaryski, kaip kad foto, bet vistiek... man net baisu pradeti siuvineti pagal tokia schemute... atrodo, kad darbelis iseis neryshkus lb..
kokio mazdaug dydzio nuotraukyte jus keliat i ta programa (iki 1mb dydzio ar didesne)?
ir dar: kodel man parodo galutini schemos varianta toki sulieta? nu zinau, kad neturi schema gautis tokiaryski, kaip kad foto, bet vistiek... man net baisu pradeti siuvineti pagal tokia schemute... atrodo, kad darbelis iseis neryshkus lb..
kiskiene labai sauni gelyte
Džeinėniu i tigro grozis
Džeinėniu i tigro grozis
QUOTE(kareiwuke @ 2009 02 06, 01:51)
Nuotrauką keliu tokią, kokia ji yra, nepriklauso nieks nuo to. Galutinį variantą turėtum matyti jau su simboliais, t.y. spalvų ženklais. O beje darant schemą reikia nuotrauką patvarkyti- paryškinti, patamsinti, apkarpyti, spalvų skaičių nustatyti, kontrastingumą nureguliuoti...
kiskiene, aš tai tau siūlau išsiuvinėti dar vieną tokį patį motyvą ir pasiūti dvi pagalvėles su skirtingomis medžiagomis, nes man LABAI gražu Bet tai - skonio reikalas.
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 20:19)
o cia mano priespaskutinis darbelis...
spalva tikroji apatinej nuotraukoj, vakare fotografavau...
spalva tikroji apatinej nuotraukoj, vakare fotografavau...
labai graži gėlė ir įrėminimas
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 21:13)
O dabar nuspreskit, ka su juo daryti, reminti ir kabinti ant sienos? Daryti pagalveles, kuris audinys labiau tinka?
[
[
man antras geriau atrodo
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 05, 21:48)
kaip tikras toks jausmas kad tuoj nužengs iš ekrano
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 05, 19:10)
Merginos, man iškilo toks klausimas: nejaugi tikrai beveik visoms be išimties (taip suprantau iš komentarų) patogiausia ir maloniausia siuvinėti ant tos tvirtos canvos? Aš asmeniškai siuvinėju ant paprastos siuvinėjimui skirtos medžiagos - kryžiukai normalaus dydžio, medžiaga medvilninė, minkštutėlė ir man labai maloni. O ta canva aš kiek suprantu yra ta standi medžiaga, taip? Esu siuvinėjusi keletą paveikslų, kai būna išpiešti pirkti parduotuvėse, tai jie ant tos jau tvirtos medžiagos nupiešti. Man tai tikrai nepasakyčiau, kad buvo patogu. Aš prieš pradedant siuvinėti visaip ją glamžiau, kad kuo labiau suminkštėtų ta medžiaga, nes kitaip labai nepatogu - nei suimsi, nei ką, net perdurti per dvi skylutes vienu metu nepatogu... Ar aš jau visai kvaila ir neįvertinu gero audinio, ar kaip čia yra?...
Žinokit aš irgi siuvinėju paprastą siuvinėjimui skirtą medžiagą ir man labai ji patinka. Ir paveiksliukai gražiai gaunasi