Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(Metija @ 2009 02 05, 21:51)
milka@, aš parsisiunčiau tą programėlę... Bet man kažkokios pievos gaunasi. Kaskart spalvų schema vis kita, ir darbas labai padidinamas. Bandžiau daryt schemas, kurias jau turiu. Tai vietoj 200 langelių po 500 padaro...  g.gif

Taigi ten gali pasirinkti, kokio dydzio cm galutinio varianto nori, pasienki siulu rusi ir kiek nori spalvu kad butu smile.gif Pazaidziau su ja, bet rimtai ir nebandziau, jei nesigaus, duok zinot, gal bendrom jego ka sukonstruosim 4u.gif

Man antras spalvinis variantas grazesnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 05 vasario 2009 - 21:15
QUOTE(Metija @ 2009 02 05, 20:44)
Įdedu paveiksliuką, kurį norėčiau siuvinėti, ir jo spalvų raktą. Gal galima bandyt nors apytiksliai pasakyt, kiek reikia vienos ar kitos spalvos siūlų? Aš po to bent apytiksliai žinosiu...  4u.gif

Tarp kitko, labai gražus paveikslėlis. wub.gif
Pagal mane pirmas stulpelis yra DMC siūlai. Aš žiūrėjau pagal čia- tai numeriai ir spalvos pavadinimas tinka.
Atsakyti
gražių darbų pridėjot, dbr jau nebeprisimenu net kieno girt biggrin.gif

kiskiene, man 2 variantas gražiau atrodo, gal kad spalvos suivinėjimo ir medžiagos dera tarpusavy 4u.gif

aš pagaliau nusipirkau medžiagos rolleyes.gif Gabaliuką Aidos18 ir lino ax.gif Kanva jau pradėta siuvinėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 05, 21:16)

TAIP wub.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 02 05, 21:44)
Įdedu paveiksliuką, kurį norėčiau siuvinėti, ir jo spalvų raktą. Gal galima bandyt nors apytiksliai pasakyt, kiek reikia vienos ar kitos spalvos siūlų? Aš po to bent apytiksliai žinosiu...  4u.gif

Nieks tau tiksliai nepasakys, kiek reikės siūlų... Pirma, neaišku, kokio dydžio pats darbas, antra, neaišku, ant kokio stambumo kanvos siuvinėsi. Reikėtų paimti schemą ir tiesiog permesti akimis kiekvienos spalvos simbolius. Kai kurių splavų gal bus visai nedaug, tai pakaks vieno matkelio, gal net ir vieno nesunaudosi, o kitų gali reikėti ir daugiau - kaip tos dangaus ar vandens spalvos, tai tų gal pradžiai nusipirk po du matkelius...

Kiškiene - labai daili gėlė 4u.gif O dėl ornamento pritaikymo, tai siūk ką nors, kad ir pagalvę, bet man kažkaip tiek vienas, tiek kitas medžiagos variantas per margas - užgožia siuvinėtą darbą. Man regis, reikėtų vienspalvės medžiagos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 05 vasario 2009 - 21:33
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 20:19)
o cia mano priespaskutinis darbelis...
spalva tikroji apatinej nuotraukoj, vakare fotografavau...

bigsmile.gif labai gražu bigsmile.gif wub.gif ir irėminta puikiai thumbup.gif

ax.gif o dabar pasigirsiu, baigiau savo tigrą didis.gif assa.gif assa.gif yahoo.gif
dar neišplautas, bet negaliu nepasigirti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
ax.gif o dabar pasigirsiu, baigiau savo tigrą  didis.gif  assa.gif  assa.gif  yahoo.gif
dar neišplautas, bet negaliu nepasigirti   blush2.gif

Labai gražus ir tikroviškas tigras smile.gif Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkyte: 05 vasario 2009 - 22:04
Metija
Vau bigsmile.gif bigsmile.gif Koks grožis.... thumbup.gif thumbup.gif O kokio dydžio jis turėtų būti?. Džeine tigras toks tikroviškas, kad rodos tuoj ir iššoks lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 05 vasario 2009 - 22:05
Gražuolis tigras wub.gif
Atsakyti
kiskiene, labai nuostabus paveikslas, pasakiškai gražus bigsmile.gif. Na o dėl ornamento - gautųsi tikrai puiki pagalvėlė, ir man labiau prie šio ornamento tinka ta pilkesnė medžiaga, nes tada labiau išryškėja siuvinėtas paveikslėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 02 05, 19:57)
Merginos gelbėkit  doh.gif  Tikrai kažkur praeitoj temelėj mačiau nuorodą į puslapį, kur galima iš nuotraukos pasidaryt paveiksliuką....  g.gif  Nu dabar nerandu  frusty.gif Gal kuri nors galit pakartot  ax.gif  blush2.gif

jeigu vis dar neišeina su ana programa, pabandyk parsisiųsti šitą:
http://blackklava.narod.ru/soft.htm
Siųskis Pattern Maker 4. Šita tikrai labai paprasta naudotis. Jeigu neišeina - kreipkis. Padėsiu smile.gif
Atsakyti
Metija paveikslas labai dailus wub.gif , tik man kaip tokiam dideliam lyg ir atspalvių mažoka g.gif Kaip ir Pumpurėlis minėjo, peržiūrėk schemoj, nors matosi, kad dangui rusvos daug susinaudos smile.gif

kiskiene dailus ornamentas bigsmile.gif , siūk pagalves 4u.gif O jei vieną pusę su ornamentu darytum baltą, o kitai pusei - siūtum antrąjį audinį g.gif

Džeine bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif vau, netekau amo wub.gif
Papildyta:
Vitulka ką siuvinėsi?
Atsakyti