Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

o cia mano priespaskutinis darbelis...
user posted image

user posted image

spalva tikroji apatinej nuotraukoj, vakare fotografavau...
Atsakyti
Aš retai čia užklystu, nes pati nesiuvinėju, tai tik pasmalsauju, pasigrožiu kartais ...

kiskiene - pamačiau tavo darbą ir nustėrau... niekad nesigyrei mirksiukas.gif Labai labai gražu...kruopštu...stilinga...
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 20:19)
o cia mano priespaskutinis darbelis...
spalva tikroji apatinej nuotraukoj, vakare fotografavau...

Kaip gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 20:16)
Merkyte,
manau, kad tai iprocio klausimas. As niekada nesiuvineju be lankelio ir nebedu per dvi skylutes iskart. Anksciau, kai pradejau siuvineti taip dariau. Dabar nepatogu nors tu ka. Ir man ne taip graziai kryzeliai pavyksta. Taip, gal ne tokia produktyvi esu, nekepu darbeliu greit, bet ne del to juk ta darom, ar ne? O standi kanva nereiskia, kad ji kieta kaip kaulas. Ji kietesne, bet siuvinejimo metu suminksteja, o isskalbus ji vel sukieteja ir darbas buna lygus, ypac esu priekabi reminant, nes seku, kad paspartas eitu lygiai palei eilute. O jei kanva netvirta, sunku tolygiai istempti. O kanva, kurioje jau nupiesti kryzeliai, atleisk, bet yra pigus daiktas ir su prastos kokybes siulais. Antras dalykas, tokio tipo rinkiniai yra ne mano skonio, t.y. dazniausiai piesinys man nepatinka. Todel nors ir brangiau, visgi renkuosi tvirtesne kanva arba naturalu lina, gerus DMC siulus ir lankeli siuvinejimui...
Ir kvaila tamsta, regis, nesi, samprotauji logiskai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Na taip, dėl rėminimo tai tikrai sutinku - kai medžiaga minkšta, tai sunku gražiai ištempti paskui, o kai standi, daug paprasčiau.
O dėl canvos kur nupiešti piešiniai, tai aš žinok irgi su tavim sutinku. Paveikslų tai man gražių yra, bet kad kažkaip net nelabai įdomu siuvinėti kai viskas nudažyta, kartais net pagalvoju - o kam tada išvis siuvinėti? smile.gif Bet kadangi esu kelis gavusi dovanų, bet be siūlų, tai jau teko išsiuvinėti. Dabar žiūrisi visai gražiai, kai nežinai, kad po apačia išpiešta smile.gif Bet daugiau tai visai nėra noro imti tuos išpieštus siuvinėti, nors dar namuose voliojasi du gana nemaži paveikslėliai su šuniukais. Galėčiau kam nors padovanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 05, 19:10)
Merginos, man iškilo toks klausimas: nejaugi tikrai beveik visoms be išimties (taip suprantau iš komentarų) patogiausia ir maloniausia siuvinėti ant tos tvirtos canvos? Aš asmeniškai siuvinėju ant paprastos siuvinėjimui skirtos medžiagos - kryžiukai normalaus dydžio, medžiaga medvilninė, minkštutėlė ir man labai maloni. O ta canva aš kiek suprantu yra ta standi medžiaga, taip? Esu siuvinėjusi keletą paveikslų, kai būna išpiešti pirkti parduotuvėse, tai jie ant tos jau tvirtos medžiagos nupiešti. Man tai tikrai nepasakyčiau, kad buvo patogu. Aš prieš pradedant siuvinėti visaip ją glamžiau, kad kuo labiau suminkštėtų ta medžiaga, nes kitaip labai nepatogu - nei suimsi, nei ką, net perdurti per dvi skylutes vienu metu nepatogu...  Ar aš jau visai kvaila ir neįvertinu gero audinio, ar kaip čia yra?... smile.gif

Tu gal čia plastikinę kanvą turi omeny? rolleyes.gif

Kiskiene
, gražus darbelis, ir rėmelis toks įdomus mirksiukas.gif
Atsakyti
kiskienegražus darbas ir įrėminimas puikiai tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 02 05, 19:57)
Merginos gelbėkit  doh.gif  Tikrai kažkur praeitoj temelėj mačiau nuorodą į puslapį, kur galima iš nuotraukos pasidaryt paveiksliuką....  g.gif  Nu dabar nerandu  frusty.gif Gal kuri nors galit pakartot  ax.gif  blush2.gif

Aš naudoju Pattern Maker for cross stitch - v4 programėlę. Man ji labai patinka - paprasta naudotis ir kokybiškas schemas padaro.
Papildyta:
QUOTE(laisveja @ 2009 02 05, 20:36)
Tu gal čia plastikinę kanvą turi omeny?  rolleyes.gif

Kiskiene
, gražus darbelis, ir rėmelis toks įdomus  mirksiukas.gif

Manau, kad ne smile.gif Paprasta turiu galvoje smile.gif Na, bet visgi tai yra, kaip Kiskiene sake, įpročio dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 05, 16:06)
Metija tu įkelk paveiksliuką, ir spalvų raktą, mes gal bendrom jėgom išsiaiškinsim

Įdedu paveiksliuką, kurį norėčiau siuvinėti, ir jo spalvų raktą. Gal galima bandyt nors apytiksliai pasakyt, kiek reikia vienos ar kitos spalvos siūlų? Aš po to bent apytiksliai žinosiu... 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, merginos. Cia dovana...kaip visada, namie turiu tik du savo siuvinetus darbus...
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 05, 20:16)
šitas turbūt  mirksiukas.gif

milka@, aš parsisiunčiau tą programėlę... Bet man kažkokios pievos gaunasi. Kaskart spalvų schema vis kita, ir darbas labai padidinamas. Bandžiau daryt schemas, kurias jau turiu. Tai vietoj 200 langelių po 500 padaro... g.gif

kiskiene, labai labai dailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 02 05, 21:51)
milka@, aš parsisiunčiau tą programėlę... Bet man kažkokios pievos gaunasi. Kaskart spalvų schema vis kita, ir darbas labai padidinamas. Bandžiau daryt schemas, kurias jau turiu. Tai vietoj 200 langelių po 500 padaro...  g.gif

Aš nesinaudoju ta programa, tai nelabai galiu padėti unsure.gif

kiskiene, labai faina gėlytė ir įrėminta originaliai thumbup.gif
Atsakyti
Metija, aciu. Ievuschka, kam jau apie kruopstuma kalbeti - tamstos darbais ir sienos, ir kalas, ir juosmuo apkabinetas... wub.gif

Pauksciuk, cia is tavo kolekcijos.
user posted image

O dabar nuspreskit, ka su juo daryti, reminti ir kabinti ant sienos? Daryti pagalveles, kuris audinys labiau tinka?
user posted image

user posted image
Atsakyti