Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(lizarde @ 2009 02 05, 18:09)
su nekantrumu isbandziau evenweave 28, skaiciau, kad turi atitikti 14 aida, bet man tokie tie kryziukai miniatiuriniai  thumbup.gif nors gal kazkaip netaip as tuos kvadratelius matau, man i 1 cm ju 11 telpa, o skaiciau, kad 5,5 turi tilpti ax.gif

šiaip ant evenweave 28 rekomenduojama siuvinėt per du langiukus, tada ji atitinka 14 aidą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, laisveja, manau, gali buti rami. Tikrai tavo darbe nieko blogo nematau. Taip, siek tiek sveicia, bet tavo kanva, matyt, kokybiskesne ir standesne, turiu galvoj krakmolyta, kuri isskalbus dar pakieteja. Todel vaizdas kitas.
O anos merginos (atsiprasau, nepamenu nicko), kur moteriske siuvineta, manau, kad pirmas darbas, gaila, kad toks didelis, net jis ant prastos ir pigios kanvos, todel ir nesiziuri. Tiesa, pats piesinys irgi ne is geriausiu, as nekalbu apie tema, bet tiesiog jam per stambi kanva paimta, jei kryziukai butu mazesni, vaizdas butu kur kas geresnis. Be to, siulu atspalviai stiproki ir dramatiski. Jei butu DMC muline, manau, butu irgi kitaip. Bet siulau kryziavotojai nenusiminti ir kitam darbui bent jau audiniui netaupyti - pirkti gera tvirtas kanva, o ne siuvinejimui skirta audini. Arba nusipirk gera rinkini ir pati pajusi skirtuma - siuvineti bus daug mieliau ir darbelis bus daug grazesnis.
O musu komentaru tikrai nepriimk piktai - mes norim tik geriausio - juk tu tikejaisi musu nuomones, ar ne?
Sekmes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 05, 19:20)
šiaip ant evenweave 28 rekomenduojama siuvinėt per du langiukus, tada ji atitinka 14 aidą  mirksiukas.gif

as ir sakau, kad man kazkaip netaip kvadratinasi lotuliukas.gif kryziuosiu as po viena, man kuo smulkiau, tuo graziau thumbup.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz ivertinimus aciuks.gif , siaip siuvinejosi labai sunkiai, spalvu beveik 50, o paveiksliuko dydis gal 20*20 cm ir dar tas BS nusisaut galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 02 05, 19:54)
Dekui merginos uz ivertinimus aciuks.gif , siaip siuvinejosi labai sunkiai, spalvu beveik 50, o paveiksliuko dydis gal 20*20 cm ir dar tas BS  nusisaut galima  doh.gif

Atkreipiau dėmesį, kad daug krapštymosi prie jų blink.gif Čia panašiai kaip man su kalėdiniais atvyrukas buvo. Tik spalvų daug mažiau reikėjo. Mažas paveikslėlis, bet kantrybės daug reikia unsure.gif Sėkmės darbuojantis su kitais paukščiukais 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man iškilo toks klausimas: nejaugi tikrai beveik visoms be išimties (taip suprantau iš komentarų) patogiausia ir maloniausia siuvinėti ant tos tvirtos canvos? Aš asmeniškai siuvinėju ant paprastos siuvinėjimui skirtos medžiagos - kryžiukai normalaus dydžio, medžiaga medvilninė, minkštutėlė ir man labai maloni. O ta canva aš kiek suprantu yra ta standi medžiaga, taip? Esu siuvinėjusi keletą paveikslų, kai būna išpiešti pirkti parduotuvėse, tai jie ant tos jau tvirtos medžiagos nupiešti. Man tai tikrai nepasakyčiau, kad buvo patogu. Aš prieš pradedant siuvinėti visaip ją glamžiau, kad kuo labiau suminkštėtų ta medžiaga, nes kitaip labai nepatogu - nei suimsi, nei ką, net perdurti per dvi skylutes vienu metu nepatogu... Ar aš jau visai kvaila ir neįvertinu gero audinio, ar kaip čia yra?... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 05, 09:47)

cacukas, superinis metrikas  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif labai sriftas patiko sauniai dera 4u.gif

Dėkui 4u.gif Šiandien išvežėm rėminti, o dėl šrifto, tai jį ėmiau iš čia

http://shop-stitcher.../articles_id/23

Šrifto pavadinimas skazka for serge. ax.gif
Atsakyti
Merginos gelbėkit doh.gif Tikrai kažkur praeitoj temelėj mačiau nuorodą į puslapį, kur galima iš nuotraukos pasidaryt paveiksliuką.... g.gif Nu dabar nerandu frusty.gif Gal kuri nors galit pakartot ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 02 05, 19:57)
Merginos gelbėkit  doh.gif  Tikrai kažkur praeitoj temelėj mačiau nuorodą į puslapį, kur galima iš nuotraukos pasidaryt paveiksliuką....  g.gif  Nu dabar nerandu  frusty.gif Gal kuri nors galit pakartot  ax.gif  blush2.gif

gal šitas
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 05, 21:02)

Man atrodo, kad ne... schmoll.gif Šiaip ten pokalbis vyko apie veidų siuvinėjimą iš profilio ir kai atsidarai tą puslapiuką iškart buvo įkelta nuotrauka moters su kūdikiu.... Ir nuoroda į programos instaliavimą į kompą.... Tik va, aš tada darbe žiūrėjau ir galvojau grįžus namo įsiinstaliuosiu, bet .... deja nerandu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Merkyte,
manau, kad tai iprocio klausimas. As niekada nesiuvineju be lankelio ir nebedu per dvi skylutes iskart. Anksciau, kai pradejau siuvineti taip dariau. Dabar nepatogu nors tu ka. Ir man ne taip graziai kryzeliai pavyksta. Taip, gal ne tokia produktyvi esu, nekepu darbeliu greit, bet ne del to juk ta darom, ar ne? O standi kanva nereiskia, kad ji kieta kaip kaulas. Ji kietesne, bet siuvinejimo metu suminksteja, o isskalbus ji vel sukieteja ir darbas buna lygus, ypac esu priekabi reminant, nes seku, kad paspartas eitu lygiai palei eilute. O jei kanva netvirta, sunku tolygiai istempti. O kanva, kurioje jau nupiesti kryzeliai, atleisk, bet yra pigus daiktas ir su prastos kokybes siulais. Antras dalykas, tokio tipo rinkiniai yra ne mano skonio, t.y. dazniausiai piesinys man nepatinka. Todel nors ir brangiau, visgi renkuosi tvirtesne kanva arba naturalu lina, gerus DMC siulus ir lankeli siuvinejimui...
Ir kvaila tamsta, regis, nesi, samprotauji logiskai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 02 05, 20:57)
Merginos gelbėkit  doh.gif  Tikrai kažkur praeitoj temelėj mačiau nuorodą į puslapį, kur galima iš nuotraukos pasidaryt paveiksliuką....  g.gif  Nu dabar nerandu  frusty.gif Gal kuri nors galit pakartot  ax.gif  blush2.gif

http://ravlyk.net/St...88/Default.aspx

šitas turbūt mirksiukas.gif
Atsakyti