Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 05, 17:03)
Šitas man patinka thumbup.gif bet man neatidaro verysad.gif ir iš arčiau negaliu apžiūrėt unsure.gif gal gali man atsiųsti el paštu ax.gif

Galiu. Tuoj atsiusiu.
Atsakyti
Sveiko siuvinetojos 4u.gif , na as paskui jus nespeju, atrodo tik viena diena neuzejau paskaityti o jau nauja temuke biggrin.gif, o ir siuvinejimo tempai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 05, 16:20)
Januse, darbo tai turėjai. Tokį plotą išsiuvinėti viena spalva  doh.gif Man būtų kantrybės pritrūkę  blush2.gif

man šis darbelis visai schmoll.gif tik nepulkit pykti blush2.gif mano nuomone spalvos tamsios bei niurios, moteriskes veidas visai neisraiskingas....paveikslas nei vaiskiskas nei "rimtas" doh.gif yra ne vienas, ne mano skonio, paveikslas - bet buna ir labai graziu, bet sitas tai siaip sau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 05, 15:22)
patikekit buvo kosmaras siuvineti fona

o tai ko neėmei mėlynos medžiagos???
vie už kantrybe siuvinėjant 4u.gif

QUOTE(Metija @ 2009 02 05, 15:57)
Man čia vyras jau bandė išskaičiuoti, kad matkelio turėtų pakakti apie 600-700 kryželių...  g.gif

nepamiršk, kad ne visas plotas dažniausiai siuvinėjas, juk yra ir tuščių vietu like??

pvz. aš savo tigrui sunaudojau 133metrus siulu (17 pilnų matkelių)
jo plotas 220x240 kryžiukų, ir dar nemažas plotas nesiuvinėtas yra, jei butu visas plotas siuvinėtas butu buve 52800 kryžiukai siuvinyje biggrin.gif

va kad pasamprotavau... biggrin.gif
Atsakyti
Etaeta, nors ir ne visai mano skonio, bet tikrai labai dailus pauksciukai wub.gif thumbup.gif ir dailiai issiuvineti, o jei dar keletas is tos pacios serijos, tai ziuresis puikiai drinks_cheers.gif

Januse, na man irgi labai krito i akis, kad visiskai nepalikti krastai, ir labai sviesi medziagyte matosi is po siuvineto darbo .. kur raudona dar taip baisiai nekrenta i akis, bet kur tamsus melynas fonas tai mano nuomone per mazai siulo naudota ax.gif
na, uz kantrybe tai tikrai saunuole smile.gif
Atsakyti
Skaitau dabar, kad kaip tik apie šviesią medžiagytę iš po siuvinio šnekat ax.gif Pasirodysiu vieną iš dabar siuvinėjamų darbelių, ir paklausiu, kaži, nereik ardyt, kur tamsūs siūlai, kol dar nėra daug išsiuvinėta? Man rods, medžiaga bando šviest... O gal, kai išsiskalbs, pasilygins, ir taip nebešvies? g.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, labai ačiū visom už pagyras mano fėjom. Neiškenčiau - šiandien jau nunešiau ir rėmint. Nors turėjau vienokią viziją, bet nieko panašaus per du rėminimo centrus perlėkus nebuvo, tad žiūrėsim, kas čia gausis, nors jau taip neramu.... Ypač kai nepigus tas grožis...

Laisveja, na jau tikrai niekas ten nešviečia - o kai visas vaizdas bus, net neatkreipsi į tai dėmesio.

Etaeta, mieli paukštukai gavos...
Atsakyti
o man patinka kai siek tiek sviecia ax.gif , darbas tos lengvesnis atrodo, o kai nei trupucio nesimato tai toks storas siuvinys, na pagalve - nieko izesti nenoriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 02 05, 17:37)
o man patinka kai siek tiek sviecia ax.gif , darbas tos lengvesnis atrodo, o kai nei trupucio nesimato tai toks storas siuvinys, na pagalve - nieko izesti nenoriu rolleyes.gif

Man rodos, kad reikia iš toliau fotografuoti, nes kai labai priartini išryškėja dalykai, kurie realiai nelabai ir matosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 02 05, 18:24)
Skaitau dabar, kad kaip tik apie šviesią medžiagytę iš po siuvinio šnekat  ax.gif Pasirodysiu vieną iš dabar siuvinėjamų darbelių, ir paklausiu, kaži, nereik ardyt, kur tamsūs siūlai, kol dar nėra daug išsiuvinėta? Man rods, medžiaga bando šviest... O gal, kai išsiskalbs, pasilygins, ir taip nebešvies?  g.gif

man tai cia viskas tvarkoj thumbup.gif labai grazu darbeli siuvineji wub.gif sis angeliukas ir mano siuvinejimu dezutej smile.gif tik neaisku kada prisiruosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už greitą reakciją 4u.gif Kažkaip net nebuvau susimąsčius - šviečia ar nešviečia. Tik prisiminiau, kad čia vyko diskusija, ant 14 Aidos su keliais siūliukais (2 ar 3) siuvinėjam, tai ir pradėjau "giliau" nagrinėt biggrin.gif Aš čia siuvinėju su dviem. O dar turbūt šiandien užėjo toks noras pasirodyt, nes niekad nieko nerodžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu as ant 16 aidos su 2 siuvineju, tai man kur pati tamsiausia spalva irgi truputi sviecia g.gif norejau ardyt, bet laiku neiardziau, paskui jau gaila buvo blush2.gif svarbiausia save nuteikiau, kad tai suteikia zavesio lotuliukas.gif ir toliau kryziuoju biggrin.gif

su nekantrumu isbandziau evenweave 28, skaiciau, kad turi atitikti 14 aida, bet man tokie tie kryziukai miniatiuriniai thumbup.gif nors gal kazkaip netaip as tuos kvadratelius matau, man i 1 cm ju 11 telpa, o skaiciau, kad 5,5 turi tilpti ax.gif
Atsakyti