kalbant apie dvipuses juosteles, aš įv. rankdarbiams naudoju juostelę, kurią visad perku Meno mūzoj vilniuje. Tokia žalsva dėžutė, berots Milan vadinasi.. ji labai plonytė, per plotį irgi ne plati, gerai klijuoja ir laiko
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 14, 11:53)
Gal kas geresnės kokybės užmatę esat? Prašiau ne aš, bet mielai priglausčiau šitą gėlytę
Sveikutės, o aš šiandien Vilniaus knygų mugėj buvau. Žurnalai "Siuvinėju kryželiu" naujasni po 6 Lt buvo, senesni po 1 Lt. Taip pat visi "Rankdarbiai plius visažinis" bei "Rankdarbių kraitelės" po 1 Lt. Tai užsipirkau mažumėlę.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.
Sveikutės, o aš šiandien Vilniaus knygų mugėj buvau. Žurnalai "Siuvinėju kryželiu" naujasni po 6 Lt buvo, senesni po 1 Lt. Taip pat visi "Rankdarbiai plius visažinis" bei "Rankdarbių kraitelės" po 1 Lt. Tai užsipirkau mažumėlę.
sveikos jūsų darbai man patiko labai gatvelė , nes pati turiu rausvus ir dabar pribaiginėju antrąjį mėlyną pasirodau savo laivą, šiandien parsinešiau iš rėminimo centro, bet kažko jam man trūksta
sveikos
jūsų darbai
man patiko labai gatvelė , nes pati turiu rausvus ir dabar pribaiginėju antrąjį mėlyną
pasirodau savo laivą, šiandien parsinešiau iš rėminimo centro,
bet kažko jam man trūksta
sveikos
jūsų darbai
man patiko labai gatvelė , nes pati turiu rausvus ir dabar pribaiginėju antrąjį mėlyną
pasirodau savo laivą, šiandien parsinešiau iš rėminimo centro,
bet kažko jam man trūksta
Darbas puikus. Bet jei jau kabinetis, tai gal galetjo deti dviguba pasporta - siaura juostele tamsesnio, kad dar labiau paryskint visa grozi. Galiu parodyt kaip man iremino ruda sirdele, labai esu patenkinta. http://egmi.multiply..._rankdarbiai_#4
o lia lia kokių grožių prisižiūrėjau......... Užsukau pasižvalgyti, nes ieškau chemučių, kokių nors daržovių ar vaisių, bet nesudėtungų nes aš tik pradedančioji gali būti obuolys, kriaušė, burokas ar agurkas ar morka, bet kas...... noriu virtuvėje pakabinti paveikslėlių