Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 14, 14:45)

smile.gif aišku, pas mane kitokia "tesa AG" (made in german)
senukuose aš ja pirkau, gal todėl ir nekas medžiagom klijuot, ten parodita veidrodžiam ir t.t...
Atsakyti
kalbant apie dvipuses juosteles, aš įv. rankdarbiams naudoju juostelę, kurią visad perku Meno mūzoj vilniuje. Tokia žalsva dėžutė, berots Milan vadinasi.. ji labai plonytė, per plotį irgi ne plati, gerai klijuoja ir laiko smile.gif
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 14, 11:53)
Gal kas geresnės kokybės užmatę esat? Prašiau ne aš, bet mielai priglausčiau šitą gėlytę  bigsmile.gif

Čia yra labai geros kokybės xsd. schema mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, o aš šiandien Vilniaus knygų mugėj buvau. Žurnalai "Siuvinėju kryželiu" naujasni po 6 Lt buvo, senesni po 1 Lt. Taip pat visi "Rankdarbiai plius visažinis" bei "Rankdarbių kraitelės" po 1 Lt. Tai užsipirkau mažumėlę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilena_snow @ 2009 02 14, 09:19)
Gal: Drakonas be kavos - tik driežas  smile.gif
(O su kava atsiranda sparnai ir ugnelė  biggrin.gif )

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 14, 17:49)
Sveikutės, o aš šiandien Vilniaus knygų mugėj buvau. Žurnalai "Siuvinėju kryželiu" naujasni po 6 Lt buvo, senesni po 1 Lt. Taip pat visi "Rankdarbiai plius visažinis" bei "Rankdarbių kraitelės" po 1 Lt. Tai užsipirkau mažumėlę. doh.gif

aš taip pat vieną siuvinėju kryželiu už litą pričiupau hihihi.gif o ir rakdarbių kraitelės 2005-2006 metų drinks_cheers.gif yra visai fainų schemučių.
Atsakyti
sveikos wub.gif
jūsų darbai swoon.gif swoon.gif swoon.gif
man patiko labai gatvelė 4u.gif , nes pati turiu rausvus ir dabar pribaiginėju antrąjį mėlyną
pasirodau savo laivą, šiandien parsinešiau iš rėminimo centro,
bet kažko jam man trūksta g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 14, 19:20)
sveikos  wub.gif
man patiko labai gatvelė  4u.gif , nes pati turiu rausvus ir dabar pribaiginėju antrąjį mėlyną

Puikus laivas thumbup.gif Mano akim tai nieko jam netrūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 14, 18:20)
sveikos  wub.gif
man patiko labai gatvelė  4u.gif , nes pati turiu rausvus ir dabar pribaiginėju antrąjį mėlyną
user posted image

Tikrai grazus laivas smile.gif Titanikas
Atsakyti
Ačiū merginos ax.gif ,
man kažkaip žiūrint į jį ant sienos pasportas per šviesus,
bet gal reikia nurimti ir džiaugtis darbu wub.gif
Atsakyti
Darbas puikus. Bet jei jau kabinetis, tai gal galetjo deti dviguba pasporta - siaura juostele tamsesnio, kad dar labiau paryskint visa grozi.
Galiu parodyt kaip man iremino ruda sirdele, labai esu patenkinta.
http://egmi.multiply..._rankdarbiai_#4
Atsakyti
karsta.gif karsta.gif karsta.gif o lia lia blink.gif kokių grožių prisižiūrėjau.........
Užsukau pasižvalgyti, nes ieškau chemučių, kokių nors daržovių ar vaisių, bet nesudėtungų schmoll.gif nes aš tik pradedančioji blush2.gif gali būti obuolys, kriaušė, burokas ar agurkas ar morka, bet kas...... noriu virtuvėje pakabinti paveikslėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 02 14, 21:43)
gali būti obuolys, kriaušė, burokas ar agurkas ar morka, bet kas...... noriu virtuvėje pakabinti paveikslėlių ax.gif

Čia yra visai paprastučių 4u.gif
Atsakyti