Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Labai gražūs visų darbai. O aš neprisiruošiu išplaut savo žiemos ir jumi pasirodyt.
Atsakyti
sirdelle, labai miela zirafyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 13, 18:20)
Labai svelnus vaizdelis. mano nuomone nereikia BS. dabar darbelis labai jaukus  wub.gif  tik remelis uzkliuvo. kaip tokiam darbui per niurus.
gal yra ir daugiau is sios serijos paveiksleliu?
Lizardethumbup.gif

Kas po ranka pasitaike ir ireminau pasiziureti kaip atrodys.Reiks isigyti naujus remelius blush2.gif

QUOTE(inuks @ 2009 02 13, 21:32)
sirdelle, labai miela zirafyte  4u.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 13, 20:42)
Tada mano kitokia g.gif nes visad pataisau, kur per daug ar per mažai įtempta, lengvai atsiplėšia ir vėl gerai prilimpa. Sakot yra kažkokios kitokios kanceliarinėse? g.gif reiks paieškot

gal gali foto imest tos lipnios juostos??? mirksiukas.gif
Atsakyti
prie tokios merginos, kazkada maciau tokio atspalvio vyruka, berots viso ugio, atsisukes nugara... gal kas turit chema? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Traukinuka radau tik toki
pasirodo cia ir daugiau ju yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 13 vasario 2009 - 23:49
Lizardes nurodytame puslapyje ir orchidėja yra bigsmile.gif Nepamenu tik kuri ieškojot

http://picasaweb.goo...006303324705474
Atsakyti
sirdele, nuotaikingas darbelis clap.gif thumbup.gif

dzeine lb aciu aciuks.gif
Papildyta:
user posted image

naaringiux cia kazkas panasaus.
Atsakyti
Merginos, jei jau prakalbom apie lietuvių kalbą, norėjau papraštyti jūsų ax.gif gal turit kokių minčių dėl šio vertimo blush2.gif

user posted image

Norėtūsi ko nors šmaikštaus. Bet va niekas neateina į galvą doh.gif Apart: "aš tik "drakonas" be savo kavos"
Atsakyti
drakonas paime mano kava

drakonas geria mano kava

drakonas isvire man kavos

g.gif g.gif g.gif g.gif
Papildyta:

SILTOS VISOM MEILES DIENOS, SILTU, GRAZIU IR MEILIU DARBELIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 13, 23:48)
Traukinuka radau tik

bigsmile.gif Labai ačiū 4u.gif

Su Meilės diena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 14, 01:54)
Merginos, jei jau prakalbom apie lietuvių kalbą, norėjau papraštyti jūsų  ax.gif gal turit kokių minčių dėl šio vertimo  blush2.gif

Norėtūsi ko nors šmaikštaus. Bet va niekas neateina į galvą  doh.gif Apart: "aš tik "drakonas" be savo kavos"

Gal: Drakonas be kavos - tik driežas smile.gif
(O su kava atsiranda sparnai ir ugnelė biggrin.gif )
Atsakyti