Na ir as pasirodysiu savo baigta darbeli
Tik mastau ar nereiketu zirafiuko apsiuti konturu
Nes schemoje tai neparodyta
(truputeli tamsoka nuotrauka)
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 13, 17:04)
atvirai pasakius, man irgi kažko trūksta gal pabandyk truputį BS pasiuvinėt, matysi, kaip keisis vaizdas
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 13, 17:04)
Labai siltas ir nuotaikingas darbelis
Dar tas virtuves sefas kazkurios(nebepamenu ) Labai fainiai ziurejos ant tos medziageles
QUOTE(jurginėlis @ 2009 02 13, 18:03)
milka@
aš patyliukais siuvinėju tuos stebuklingus ratilus, kurie užburia ir niekaip negali sustot
liko apie 1.5 lapo ir rodysiuos
aš siuvinėju ant juodo 32 belfast lino
aš patyliukais siuvinėju tuos stebuklingus ratilus, kurie užburia ir niekaip negali sustot
liko apie 1.5 lapo ir rodysiuos
aš siuvinėju ant juodo 32 belfast lino
Oi kaip įdomu bus pamatyti Jų vienodai gi neišsiuvinėsi dėl melanžinio siūlo. Tai lauksim pabaigtuvių ir demonstracijos
sirdelle, koks nuostabus vaikiškas paveiksliukas Man gražu ir be kontūro. O jeigu jau norėsi apvedžioti,tai tek viską apvedžioti pagal mane. Nes jeigu tik žirafytę, tai ji labai išryškės, o visa kita nublanks.
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 13, 18:04)
Labai svelnus vaizdelis. mano nuomone nereikia BS. dabar darbelis labai jaukus tik remelis uzkliuvo. kaip tokiam darbui per niurus.
gal yra ir daugiau is sios serijos paveiksleliu?
Lizarde -
Lizarde, man dabar irgi geriau atrodo
Merginos, žinau, kad šnekėjot, bet kai nereikėjo, galvon neįsidėjau Ar metalizuotu siūlu siuvinėtą darbelį galima dar skalbti? Ar vis tik geriau iš pradžių išskalbti, o po to tik pasiuvinėti su auksiuku?
Merginos, žinau, kad šnekėjot, bet kai nereikėjo, galvon neįsidėjau Ar metalizuotu siūlu siuvinėtą darbelį galima dar skalbti? Ar vis tik geriau iš pradžių išskalbti, o po to tik pasiuvinėti su auksiuku?
sirdelle, šauni žirafa. Aš taip pat nedaryčiau BS. Dabar ji tokia meili
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 12, 23:07)
išsiunčiau
QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 13, 14:13)
Gal aš kitokią turiu, bet man atlimpa jei reik pataisyt, nieks nesusigadina mano tokia storesnė, minkšta
nu man tai kai prilipo tai net su peiliu nuo medžiagos nesigramdė
QUOTE(lizarde @ 2009 02 13, 16:57)
daug gražiau žiurisi
Ačiū, mergytės, už dėmesį mano mergiotei nu ne pats geriausias variantas gavosi, bet kitam valentinui jau rudenį pradėsiu darbuotis, kad gautūsi kaip reikiant
o zirafyte as daryciau BB, man norisi kad kažkaip labiau viskas išsiskirtų bet darbelio tai būtų tada, nes noretųsi tada viskam BB
o zirafyte as daryciau BB, man norisi kad kažkaip labiau viskas išsiskirtų bet darbelio tai būtų tada, nes noretųsi tada viskam BB
Aciu uz grazius zodelius mano zirafiukui
Na dabar vis neapsisprendziu
Na dabar vis neapsisprendziu
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 13, 19:27)
nu man tai kai prilipo tai net su peiliu nuo medžiagos nesigramdė
Tada mano kitokia nes visad pataisau, kur per daug ar per mažai įtempta, lengvai atsiplėšia ir vėl gerai prilimpa. Sakot yra kažkokios kitokios kanceliarinėse? reiks paieškot