Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(Džeinė @ 2009 02 13, 10:43)
taip, kancelerinėj, ji plona, skaidri  smile.gif
bet jei nori paskui pataisyt, ji nuo medžiagos nebeatlimta, aš taip viena sugadinau  unsure.gif  blush2.gif
tokia pirkau, čia DMC medžiagytė  mirksiukas.gif

Labai idomi spalvyte ...visai kitaip ir pats darbelis atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Visai pamirsau .. doh.gif sapnu salis, labai grozejaus tavo darbeliais, kurie ireminti buvo ... wub.gif alia ir prisiuvinejus 4u.gif doh.gif 4u.gif

merginos, kazkuri siuvineju labai dailu orchidejos ziedeli ... prireike dovanai, isnarsiau jau nezinau kiek tinklapiu, niekur nerandu verysad.gif gal kuri pasidalins? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 13, 10:37)
Visai pamirsau ..  doh.gif sapnu salis, labai grozejaus tavo darbeliais, kurie ireminti buvo ...  wub.gif alia ir prisiuvinejus  4u.gif  doh.gif  4u.gif

merginos, kazkuri siuvineju labai dailu orchidejos ziedeli ... prireike dovanai, isnarsiau jau nezinau kiek tinklapiu, niekur nerandu  verysad.gif gal kuri pasidalins?  blush2.gif

Sveika, labai graziios orchidejos yra zurnale "Siuvineju kryzeliu" Nr.2. Jei noretum, galeciau paskolinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2009 02 13, 11:48)
Sveika, labai graziios orchidejos yra zurnale "Siuvineju kryzeliu" Nr.2. Jei noretum, galeciau paskolinti smile.gif

Butu super, tik ... is kur tu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasiruosiau valentinui ir as lotuliukas.gif cia buvo darbelis pasiblusinekim bigsmile.gif medziagyte Evenweave 28, bet siuvinejau per 1 siuliuka, mergyte 80x90 kryciuku, tai gavosi ~9x9 cm Visai patiko man tas blusinejimasis lotuliukas.gif

vis ziuriu, ziuriu, kas man cia su ja negerai, o gi raides per arti galvos doh.gif kol buvo be remeliu, kazkip nepasimate doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 13, 12:59)
Pasiruosiau valentinui ir as  lotuliukas.gif cia buvo darbelis pasiblusinekim  bigsmile.gif medziagyte Evenweave 28, bet siuvinejau per 1 siuliuka, mergyte 80x90 kryciuku, tai gavosi ~9x9 cm Visai patiko man tas blusinejimasis lotuliukas.gif

vis ziuriu, ziuriu, kas man cia su ja negerai, o gi raides per arti galvos doh.gif kol buvo be remeliu, kazkip nepasimate  doh.gif

lotuliukas.gif ir pati mintis, ir darbelis, ir remelis thumbup.gif
man kazkaip netrukdo tos arti esancios raideles. matyt, pats paveiksliukas jau su gera ideja, tai ir nekliuna (nesinori nieko keisti) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 13, 11:59)
Pasiruosiau valentinui ir as  lotuliukas.gif
Toks nuotaikingas yess.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 13, 12:59)
Pasiruosiau valentinui ir as  lotuliukas.gif cia buvo darbelis pasiblusinekim  bigsmile.gif medziagyte Evenweave 28, bet siuvinejau per 1 siuliuka, mergyte 80x90 kryciuku, tai gavosi ~9x9 cm Visai patiko man tas blusinejimasis lotuliukas.gif

vis ziuriu, ziuriu, kas man cia su ja negerai, o gi raides per arti galvos doh.gif kol buvo be remeliu, kazkip nepasimate  doh.gif

LABAI GRAZIAI ZIURISI smile.gif o kur tokius remelius gavai?
Atsakyti
Aciu mergaites, nuraminot, o as ir taip ir taip ziuriu unsure.gif kaip sakoma pratinu aki cool.gif nu dabar jau iki pakavimo ramiai guleti paliksiu drinks_cheers.gif o del remeliu, norejau remint, bet kad jau susivelinau, tai uzejau i 'fotopro' reminimo salona (jis arciausiai namu lotuliukas.gif ) ir pasiciupau pacius paskutinius tokiu biggrin.gif pasirode tinkamiausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
lizarde, o gal vertetu virsuje dar pora sirduciu padaryt?
Atsakyti
Pritariu, kad kazko truksta aplinkui, nes remas per tamsus, o vietos aplink mergina per daug tuscios. Uzpildyk sirdelemis ar padaryk koki nelygu bruksneli kur ta mergina sedi, t.y. po jos uodega ax.gif .
Bet pirmiausia tai man tekstas uzkliuvo g.gif . Kam angliskai? negi savo mielajam nebeisspaudziam nieko mielo? Man tai kazkaip labai pasirode nenuosirdziai, nepyk, as buciau parasiusi - ei, mielasis...ar kazka panasaus, jei jau zaidziam ta tema...
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 13, 13:18)
lizarde, o gal vertetu virsuje dar pora sirduciu padaryt?

man irgi vienos viršuje trūksta ax.gif
Atsakyti