Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

nea dedu i vidu mazaji lankeli...bet kai siuvineju tai as ta lankeli vis delioju kitaip kad butu patogiau..taip ir susilamdo ta medziaga biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 11, 20:22)
Pasirodau baigtą Cirque des Cercles, 247 x 185 kryžiukai, 16 aida.

nu čia tai gražaus darbelio apturėjai blink.gif bet rezultatas thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 02 12, 09:53)
ax.gif keturių vakarų darbas  biggrin.gif

nu bet ir tavo tempai, jau ir įrėminai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 12, 11:20)
Džeine, savo linksmuolį virėją įmesk adresiuku JSonata@zebra.lt friends.gif

o kaip rėminti? gal kas turit kokios mokomosios medžiagos, ar šiaip galit pasidalinti patirtimi, ar dedat paklijuojamą medžiagą kitoje pusėje, iš kur perkat medžiagas rėminimui ir t.t. wink.gif  wub.gif
Papildyta:
Džeine , tu greitesnė wink.gif
Ačiū pasižiūrėsiu smile.gif

nusiperku plono balto kartono, lipnios dvipusės juostos ir priklijuoju blush2.gif

QUOTE(astulia @ 2009 02 12, 13:48)

nu bet ir tavo tempai, jau ir įrėminai  thumbup.gif

4u.gif kaip sakoma "kai moki, netrunki" ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir dabeliu uzderejo 4u.gif saunuoles-spartuoles jus thumbup.gif Labiausiai Milkos ir Dzeines istrigo wub.gif
Atsakyti
O aš dabar truputį ne į temą paklausiu - kur jūs perkate tą abipusę lipnią juostelę? Aš radau tik Senukuose, skirtos kiliminei dangai. Bet man ji atrodo per plati. Kanceliarinėse prekėse g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2009 02 12, 20:53)
O aš dabar truputį ne į temą paklausiu - kur jūs perkate tą abipusę lipnią juostelę? Aš radau tik Senukuose, skirtos kiliminei dangai. Bet man ji atrodo per plati. Kanceliarinėse prekėse  g.gif ?

Jos yra ir kanceliarinėse, ir dailės reikmenų parduotuvėse
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif , dar paieškosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2009 02 12, 19:53)
O aš dabar truputį ne į temą paklausiu - kur jūs perkate tą abipusę lipnią juostelę? Aš radau tik Senukuose, skirtos kiliminei dangai. Bet man ji atrodo per plati. Kanceliarinėse prekėse  g.gif ?

O man ta iš Senukų patinka, o jei kur per platu, tai visada galima susisiaurint mirksiukas.gif
Atsakyti
O man vat koks klausimas iskilo- kas zinot apie tokius siulus ir kaip juos konvertuoti?
"deutschem Baumwollgarn der firma Vaupel and Heilenbeck gestickt"...schemos labai geros, bet vat kaip su siulais?

jau radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskiene: 12 vasario 2009 - 23:03
dzeine gal galetum schemute kur metrikas su gandru?
e.meskine@gmail.com
Atsakyti
[quote=milka@,2009 02 11, 21:22]
Pasirodau baigtą Cirque des Cercles, 247 x 185 kryžiukai, 16 aida.
[/quote]

bigsmile.gif bigsmile.gif nu jooooo.... darbelio ideta thumbup.gif

[quote=Mur mur,2009 02 12, 01:21]
Aciu, mergaites 4u.gif

Zavus paveikslelis!!! thumbup.gif labai gyvybingai atrodo ... wub.gif

[quote=Džeinė,2009 02 12, 10:53]
keturių vakarų darbas ..
[/quote]

irgi liuksiskas! drinks_cheers.gif beje, medziagyte sudomino... bigsmile.gif cia tokia buvo, ar pati dazei? g.gif

Pauksciukas, na uzjauciu, kad tavo geri norai nebuvo suprasti ...is kitos puses, gi dabar pas tave liks tavo darbas mirksiukas.gif
tiesa, man paciai sampleriai irgi nelabai prie dusios, bet tas raudonas medelis (nepamenu, kieno buvo blush2.gif ) labai ir netgi labai thumbup.gif

Tomane, apie tavo darbus is viso tik patyleti doh.gif taigi tu toki dideli darba pabaigei pamenu, o abar naujo Tieeeeek nukryzavota blink.gif blink.gif tu kiba nemiegi is viso tik siuvineji??? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2009 02 12, 19:53)

taip, kancelerinėj, ji plona, skaidri smile.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 12, 21:40)
O man ta iš Senukų patinka, o jei kur per platu, tai visada galima susisiaurint mirksiukas.gif

bet jei nori paskui pataisyt, ji nuo medžiagos nebeatlimta, aš taip viena sugadinau unsure.gif blush2.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 13, 09:00)
bigsmile.gif  bigsmile.gif nu jooooo.... darbelio ideta  thumbup.gif
irgi liuksiskas!  drinks_cheers.gif beje, medziagyte sudomino... bigsmile.gif cia tokia buvo, ar pati dazei?  g.gif

tokia pirkau, čia DMC medžiagytė mirksiukas.gif
Atsakyti