nea dedu i vidu mazaji lankeli...bet kai siuvineju tai as ta lankeli vis delioju kitaip kad butu patogiau..taip ir susilamdo ta medziaga
QUOTE(milka@ @ 2009 02 11, 20:22)
Pasirodau baigtą Cirque des Cercles, 247 x 185 kryžiukai, 16 aida.
nu čia tai gražaus darbelio apturėjai bet rezultatas
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 12, 09:53)
keturių vakarų darbas
nu bet ir tavo tempai, jau ir įrėminai
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 12, 11:20)
Džeine, savo linksmuolį virėją įmesk adresiuku JSonata@zebra.lt
o kaip rėminti? gal kas turit kokios mokomosios medžiagos, ar šiaip galit pasidalinti patirtimi, ar dedat paklijuojamą medžiagą kitoje pusėje, iš kur perkat medžiagas rėminimui ir t.t.
Papildyta:
Džeine , tu greitesnė
Ačiū pasižiūrėsiu
o kaip rėminti? gal kas turit kokios mokomosios medžiagos, ar šiaip galit pasidalinti patirtimi, ar dedat paklijuojamą medžiagą kitoje pusėje, iš kur perkat medžiagas rėminimui ir t.t.
Papildyta:
Džeine , tu greitesnė
Ačiū pasižiūrėsiu
nusiperku plono balto kartono, lipnios dvipusės juostos ir priklijuoju
QUOTE(astulia @ 2009 02 12, 13:48)
kaip sakoma "kai moki, netrunki"
Nu ir dabeliu uzderejo saunuoles-spartuoles jus Labiausiai Milkos ir Dzeines istrigo
O aš dabar truputį ne į temą paklausiu - kur jūs perkate tą abipusę lipnią juostelę? Aš radau tik Senukuose, skirtos kiliminei dangai. Bet man ji atrodo per plati. Kanceliarinėse prekėse ?
QUOTE(muza @ 2009 02 12, 20:53)
O aš dabar truputį ne į temą paklausiu - kur jūs perkate tą abipusę lipnią juostelę? Aš radau tik Senukuose, skirtos kiliminei dangai. Bet man ji atrodo per plati. Kanceliarinėse prekėse ?
Jos yra ir kanceliarinėse, ir dailės reikmenų parduotuvėse
Dėkoju , dar paieškosiu
QUOTE(muza @ 2009 02 12, 19:53)
O man ta iš Senukų patinka, o jei kur per platu, tai visada galima susisiaurint
O man vat koks klausimas iskilo- kas zinot apie tokius siulus ir kaip juos konvertuoti?
"deutschem Baumwollgarn der firma Vaupel and Heilenbeck gestickt"...schemos labai geros, bet vat kaip su siulais?
jau radau
"deutschem Baumwollgarn der firma Vaupel and Heilenbeck gestickt"...schemos labai geros, bet vat kaip su siulais?
jau radau
dzeine gal galetum schemute kur metrikas su gandru?
e.meskine@gmail.com
e.meskine@gmail.com
[quote=milka@,2009 02 11, 21:22]
[/quote]
nu jooooo.... darbelio ideta
[quote=Mur mur,2009 02 12, 01:21]
Aciu, mergaites
Zavus paveikslelis!!! labai gyvybingai atrodo ...
[quote=Džeinė,2009 02 12, 10:53]
keturių vakarų darbas ..
[/quote]
irgi liuksiskas! beje, medziagyte sudomino... cia tokia buvo, ar pati dazei?
Pauksciukas, na uzjauciu, kad tavo geri norai nebuvo suprasti ...is kitos puses, gi dabar pas tave liks tavo darbas
tiesa, man paciai sampleriai irgi nelabai prie dusios, bet tas raudonas medelis (nepamenu, kieno buvo ) labai ir netgi labai
Tomane, apie tavo darbus is viso tik patyleti taigi tu toki dideli darba pabaigei pamenu, o abar naujo Tieeeeek nukryzavota tu kiba nemiegi is viso tik siuvineji???
[/quote]
[quote=Mur mur,2009 02 12, 01:21]
Aciu, mergaites
Zavus paveikslelis!!! labai gyvybingai atrodo ...
[quote=Džeinė,2009 02 12, 10:53]
keturių vakarų darbas ..
[/quote]
Pauksciukas, na uzjauciu, kad tavo geri norai nebuvo suprasti ...is kitos puses, gi dabar pas tave liks tavo darbas
tiesa, man paciai sampleriai irgi nelabai prie dusios, bet tas raudonas medelis (nepamenu, kieno buvo ) labai ir netgi labai
Tomane, apie tavo darbus is viso tik patyleti taigi tu toki dideli darba pabaigei pamenu, o abar naujo Tieeeeek nukryzavota tu kiba nemiegi is viso tik siuvineji???
QUOTE(muza @ 2009 02 12, 19:53)
taip, kancelerinėj, ji plona, skaidri
QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 12, 21:40)
O man ta iš Senukų patinka, o jei kur per platu, tai visada galima susisiaurint
bet jei nori paskui pataisyt, ji nuo medžiagos nebeatlimta, aš taip viena sugadinau
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 13, 09:00)
tokia pirkau, čia DMC medžiagytė