Dzeinei - spartuole, labai nuotaikingas paveikslelis
QUOTE(milka@ @ 2009 02 11, 20:22)
Pasirodau baigtą Cirque des Cercles, 247 x 185 kryžiukai, 16 aida.
Ohohoho Tik tiek tegaliu pasakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 22:00)
Ačiū visom, kurios gyrėte mano ornamentą
Nors pati esu truputi nusivylusi , nes sužinojau, kad nepatiko šis mano darbas, tam kam turėjo atitekti. Nors iš kitos pusės, jis pasilieka pas mane, gal ir gerai , nes man jis labai gražus. Nesuprasi to jaunimo Kaži ar galima nepažįstamam žmogui iš pirmo bandymo įtikti su paveikslu
Nors pati esu truputi nusivylusi , nes sužinojau, kad nepatiko šis mano darbas, tam kam turėjo atitekti. Nors iš kitos pusės, jis pasilieka pas mane, gal ir gerai , nes man jis labai gražus. Nesuprasi to jaunimo Kaži ar galima nepažįstamam žmogui iš pirmo bandymo įtikti su paveikslu
Manau, kad tikrai sunku, ypač su nepažįstamu, ir kai dar nepareiškiami jokie pageidavimai Kad ir aš, atrodo draugę pažįstu, o paveiksliuką siuvinėjimui būčiau išrinkus visai ne į temą Tai "netyčia" vis rodžiau naujas ir senas rastas schemas, ir berods pagaliau kažkas patiko ir jai. Ir visai ne drugeliai, kuriuos ji šiaip mėgsta
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 12, 09:53)
keturių vakarų darbas
Labai labai Ir taip greitai
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 12, 10:03)
Džeine - smagus virėjas Betgi tu ir spartuolė - per keturis vakarus tokį darbelį
tie vakarai po 4-6 val, tai ir darbas greit ėjos
QUOTE(masiniukas @ 2009 02 12, 10:24)
Džeinė tavo darbelis tiesiog pasaka ,ir medzegyte laaaabai tinka laaabai grazu ,tikriausiai dovana jau bus
yra kam padovanot, bet manau kad sau pasiliksiu
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 12, 10:34)
Džeine, koks linksmas virėjas ir kaip greit jį sukryžiavai
aš kaip tik žiūrinėjuosi schemų virtuvei. jis kaip matau be stiklo rėmintas? virtuvėj kabinsi?
aš kaip tik žiūrinėjuosi schemų virtuvei. jis kaip matau be stiklo rėmintas? virtuvėj kabinsi?
su stiklu, i visai paprasta "norfini" rėmeli ikištas bet man patiko
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 12, 10:46)
Džeine, tavo virėjas tiesiog fantastiškas
gal galėtum schemutę įmest
gal pati ir rėminai, kad be pasporo darbelis įrėmintas???
gal galėtum schemutę įmest
gal pati ir rėminai, kad be pasporo darbelis įrėmintas???
aš visus darbus pati rėminuos
o kur siusti???
ir labai ačiū visom už pagyras mano virėjui
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 12, 01:21)
Milk@ - na ir darbelis kiek laiko siuvinejai? ka planuoji su juo daryti? labbai grazu, ispudinga!
Pradėjau siuvinėti lapkričio mėn. Buvo pabodę, tai kažkur mėnesiui buvau numetusi į šoną. Mažesniais darbeliais užsiėmiau
Į šį mano darbą krikšto mama akis blizgina Tai turbūt atiteks jai. Nors nežinau, norėčiau gal ir sau pasilikti
Šeštadienį bandysiu nešti krūvą darbų rėminti. Dar gi savo kačių ketvertuko neįrėminau Ir raktus reikia rėminti, gal neišvarys manes su jais kai išgirs pageidavimus Na ir aišku ornamentą kartu su visais rėminsiu.
Džeine, savo linksmuolį virėją įmesk adresiuku JSonata@zebra.lt
o kaip rėminti? gal kas turit kokios mokomosios medžiagos, ar šiaip galit pasidalinti patirtimi, ar dedat paklijuojamą medžiagą kitoje pusėje, iš kur perkat medžiagas rėminimui ir t.t.
Papildyta:
Džeine , tu greitesnė
Ačiū pasižiūrėsiu
o kaip rėminti? gal kas turit kokios mokomosios medžiagos, ar šiaip galit pasidalinti patirtimi, ar dedat paklijuojamą medžiagą kitoje pusėje, iš kur perkat medžiagas rėminimui ir t.t.
Papildyta:
Džeine , tu greitesnė
Ačiū pasižiūrėsiu
Labai gražūs ir mieli darbeliai.
QUOTE(juratere @ 2009 02 11, 19:06)
Eik tu sau! O ant ko tu siuvineji? Ant kokios medziagos?
Nelabai as zinau tu medziagu pavadinimu, tiesiog nuejau ir nusipirkau pirma pasitaikiusia medziaga siuvinejimui, ir tiek.Zinau, kad tikrai ne linas
QUOTE(Tomane @ 2009 02 12, 11:46)
Nelabai as zinau tu medziagu pavadinimu, tiesiog nuejau ir nusipirkau pirma pasitaikiusia medziaga siuvinejimui, ir tiek.Zinau, kad tikrai ne linas
O kaip atspalviai,-ar nesiskiria smarkiai,nuo parodytu schemoje? Ar darbas gaunasi toks pats ryskus? Mat,as irgi vakar puse nakties ziurinejau Head schemas,-kazkaip knieti pabandyt siuvineti,-bet vis nesiryztu
Pasirodau savo ankstesnius darbelius. Juos dabar išskalbiau, išlyginau:
Pilnatis.
Našlaitės.
Paukšteliai.
Pilnatis.
Našlaitės.
Paukšteliai.
[/B]FLORESTINA labai puikus darbeliai remink ir kabink
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
METIJA, labai labai tau aciu
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
METIJA, labai labai tau aciu
e.meskine kaip įdomu, kaip tu dedi lankelį, mažąjį žiedą į išorę? Tavo medžiaga būna įdubusi, ar čia tik man taip pasirodė?