Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Brno - ačiū labai, tokių tikrai neturėjau.
Visoms visoms - labai ačiū už schemas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau, kad jau švyturių pakanka. Bet gal kitas jais užkrėsiu smile.gif tai jei kas ką turit ar rasit ir įmesit čia - ogi ir temą puošia ir gal kam prireiks... Nors shemutėms yra atskira temelė...

Paukščiukui, e.meskinei ir Pumpurėliui - ypač dėkui už visus grožius, kuriuos man atsiuntėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mielosios, pasirodysiu būtinai, nes jau net sapnuoju, kaip viską noriu daryti smile.gif Dabar darau kitą darbelį ir dar siuvu smile.gif

Merkyte, sėkmės 4u.gif Jei gimtų tas didysis švyturys - labai laukčiau pasirodant! Aš kol kas imsiuos mažesnio, bet... na, vis tik ta putojanti jūra man akyse ir širdyje... smile.gif

Paukščiuk, darbelis puikus! Būčiau labai patenkinta tokia dovana... Na, jis tau tikrai pravers, net neabejoju 4u.gif

Apskritai, visų darbai puikūs ir dauguma jūsų tikrai dirbat su siuvinėjimo mašinom biggrin.gif Nes jau toks darbštumas... Aš per dieną komplektėlį vaikiškų patalėlių tepasiuvau, o jūs - net nespėju aikčiot, kai atsidarau...

Milka, neaikčioti neįmanoma... Prisidedu prie apakusiųjų.. Be žodžių, kaip gražu! Tą patį pasakyčiau ir apie sapnu salis darbus wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
iremino taip, kad tos pilkos juosteles nesimato smile.gif itariu, kad karpymui kazkuom buvo suzymeta, nes lb lygiai buvo uzbrezta. pati nebraizau. todel buvo lengva ir paslepti smile.gif

Milk@ - na ir darbelis bigsmile.gif kiek laiko siuvinejai? ka planuoji su juo daryti? labbai grazu, ispudinga!

Pauksciuk - kazkaip liudna, kad taip isejo. manau, tai tik nesusikalbejimo reikalas. uzsakoves atmestinumas renkant dovana. turejo bent gaires nurodyti....o tavo tas darbelis, tikrai, nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 11, 15:17)
kitaip nemoku ideti kaip jus idedat is karto paveiksla i forum 

Nagi, pabandysiu tau padėti (nemačiau ar kas rašė). Įeini į savo albumą, atidarai foto - ant jo užeini su pelyte, dešiniuoju klavišu - properties, nukopijuoji paveikslėlio adresą. Tada įkeli tą nuorodą čia.
Labai svarbu:
pradžioj nuorodos parašai [img] ,
pabaigoj [/img]

user posted image

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 02 11, 21:31)
O as tai susinervinau...  doh.gif Pradejau siuvineti ta savo akvariuma ir ziuriu, kad kazkaip spalvos ne tokios iseina, kaip tam issiuvinetam variante. As gi ziople pasitikejau ant schemos surasytais DMC numeriukais ir susipirkau siulus, o dabar ziuriu, kad ne velnio niekas neatitinka...  gun_bandana.gif

Teks ardyti viska, dingo upas visiskai ka nors daryti...  verysad.gif

O kuo tada tikėti, jei ne ant schemos surašytais DMC numeriais? blink.gif O gal schema prasta... o kaip žinoti, kad ji gera??? doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū jum mergytės už palaikymą. Šian jau visai kitaip jaučiuos, darbas tikrai nėra blogas, tiesiog nebuvo susikalbėta. Ateitį žinosiu, kad vien gero noro neužtenka
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 22:00)
Nors pati esu truputi nusivylusi  verysad.gif , nes sužinojau, kad nepatiko šis mano darbas, tam kam turėjo atitekti.

nenoriu izeist, bet ko tu tikejais, kad aikcios pamate kazkoki ornamentu marmalyna? cia mums siuvinejancioms grazu (patinka ir man ornamentai, bet nedovanociau niekada) , dovanot ornamentus, semplerius manau didele tikimybe nusivilt gavejo reakcija gavus darba dovanu. isvis dovanot siuvineta ar bet kuri savo ranku darba labai retam zmogui galima, retas kuris tai vertina
Pauksciuk, nemanau kad darbas kazkoks netoks, jis puikus, bet tiesiog netinkamai ivertinai ta zmogu ir tiek, manau cia kaip ir pamoka, kad geriau kai kam pirktas niekutis, nei dovana nuo dusios
Atsakyti
ax.gif keturių vakarų darbas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 12, 10:20)
nenoriu izeist, bet ko tu tikejais, kad aikcios pamate kazkoki ornamentu marmalyna? cia mums siuvinejancioms grazu (patinka ir man ornamentai, bet nedovanociau niekada)

Vat vat, norėjau ir aš Paukščiukui tą patį rašyti drinks_cheers.gif Aš darbus visada "pratestuoju" ant savo vyro. Jei jam neįdomus darbas, tai labai tikėtina, kad ir bet kam kitam jis bus neįdomus. O būtent samplerių ir ornamentų jis nesupranta, sako "na ir ką čia tai reiškia?" Tiesą sakant, aš ir pati pastebėjau - siuvinėti samplerius ir ornamentus man labai patinka. Bet va vieną išsiuvinėjau ir neturiu kur dėti. Darbas gražus, kruopštus, viskas su juo gerai, na bet neturiu kur pritaikyti visiškai. Mano vyro komentaras buvo toks "nereiškia jis nieko". Ir apskritai dėl dovanojimo tai reik tą daryti labai atsargiai. Vieną darbą padovanojau, kurį iki šiol laikau vienu gražiausių savo darbų. Na ir jaučiu, kad žmonės taip ir nesuprato tos dovanos unsure.gif

Džeine - smagus virėjas thumbup.gif Betgi tu ir spartuolė - per keturis vakarus tokį darbelį blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 12 vasario 2009 - 10:04
QUOTE(Metija @ 2009 02 12, 01:30)

Papildyta:
O kuo tada tikėti, jei ne ant schemos surašytais DMC numeriais?  blink.gif  O gal schema prasta... o kaip žinoti, kad ji gera???  doh.gif

Nezinau kuo tiketi, bet jau viska issiaiskinau ir isardziau kas buvo negerom spalvom issiuvineta. Tik liudna, kad dienos eina, o darbas vietoj stovi... bet darbuosiuosi toliau smile.gif
Atsakyti
Džeinė tavo darbelis tiesiog pasaka 4u.gif ,ir medzegyte laaaabai tinka bigsmile.gif laaabai grazu ,tikriausiai dovana jau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
rugsėje, Pumpurėli džiugu išgirsti jūsų nuomonę. Kartais tikrai verta nusivilti, kad kitu kampu galėtum į tai pažiūrėti. Be ja, mano vyrui šis darbas ir buvo visiškai nesuprantamas, reiks dažniau klausti jo nuomonės biggrin.gif
O darbelis jau turi naują šeimininką, mano sesei jis labai patiko bigsmile.gif

Džeine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man ornamentai irgi labai patinka drinks_cheers.gif ypač kai panaudoti ant pagalvėlių ar adatinėms ar kt. smulkmenoms smile.gif nors ir tiesiog įrėminti ne ką prasčiau atrodo.

Džeine, koks linksmas virėjas biggrin.gif ir kaip greit jį sukryžiavai bigsmile.gif
aš kaip tik žiūrinėjuosi schemų virtuvei. jis kaip matau be stiklo rėmintas? virtuvėj kabinsi?
Atsakyti
Džeine, tavo virėjas tiesiog fantastiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal galėtum schemutę įmest blush2.gif
gal pati ir rėminai, kad be pasporo darbelis įrėmintas???
Atsakyti