Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Paukščiuk - labai dailus ornamentas thumbup.gif

Cacuk - mielas ir šiltas darbas 4u.gif Toks neįpareigojantis, bet kartu ir ne banalus...

Laujus - tavo fėjos nuostabios. Nematytas dizainas, gražiai apipavidalinta. Žodžiu, puiku thumbup.gif

Milka@ - gražu, tiesiog labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos aciuks.gif

QUOTE(Klajokle @ 2009 02 11, 22:16)
Be zodziu  swoon.gif  swoon.gif
O kaip gaunas tie atspalviai,cia kelios spalvos ar viena pereinanti?

Čia siuvinėjau DMC melanžiniu siūlu. Beje, pirmą kartą. Tai nepavyko išvengti klaidų. Pradžioje siuvinėjau lapais, tai spalvos nelabai tolygiai pereina per ornamentus. Paskui mane paprotino viena forumietė, berods Labutuliukas blush2.gif , kad reikia siuvinėti elementais. Ačiū jai aciuks.gif Tai nuo tada ir pats siuvinėjimas daug maloniau ėjosi ir vaizdas aišku daug geresnis darėsi.
Atsakyti
Ačiū visom, kurios gyrėte mano ornamentą 4u.gif

Nors pati esu truputi nusivylusi verysad.gif , nes sužinojau, kad nepatiko šis mano darbas, tam kam turėjo atitekti. Nors iš kitos pusės, jis pasilieka pas mane, gal ir gerai bigsmile.gif , nes man jis labai gražus. Nesuprasi to jaunimo biggrin.gif Kaži ar galima nepažįstamam žmogui iš pirmo bandymo įtikti su paveikslu g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 22:00)
Ačiū visom, kurios gyrėte mano ornamentą 4u.gif 

Nors pati esu truputi nusivylusi  verysad.gif , nes sužinojau, kad nepatiko šis mano darbas, tam kam turėjo atitekti. Nors iš kitos pusės, jis pasilieka pas mane, gal ir gerai bigsmile.gif , nes man jis labai gražus. Nesuprasi to jaunimo  biggrin.gif Kaži ar galima nepažįstamam žmogui iš pirmo bandymo įtikti su paveikslu  g.gif

Cia tai panelei kur pasakojei tas paveikslelis turejo buti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 11, 22:02)
Cia tai panelei kur pasakojei tas paveikslelis turejo buti? blush2.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 22:05)

Tai vel kibsi i darbus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 11, 22:07)
Tai vel kibsi i darbus blush2.gif

Baiginėju vieną metriką, o tada žiūrėsiu. Šiuo metu nėra ūpo apie naują dovaną galvoti schmoll.gif
Atsakyti
milka , tavo darbas FANTASTISKAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi Milkos@ darbelis nerealus wub.gif
O ir visi kiti darbeliai gražūs. Kiekvieną dieną užeinu pasigrožėt, ir vis kažką gražaus pamatau bigsmile.gif

Tuo pačiu parodysiu paskutinį savo darbelį - adatinę. Padovanosiu mamai - jai labai patinka kryželiu siuvinėti dalykai ax.gif
user posted image user posted image

Užsiuvus pamačiau, kad reikėjo labiau prikimšti. Bus pamoka darant antrąją, kurią irgi tuoj pabaigsiu cool.gif
Papildyta:
Paukščiuk > labai keista, kad toks darbas galėjo nepatikt g.gif Man jis labai mielas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 11 vasario 2009 - 22:35
Mur mur labai man grazus ir ryskus tavo paveikslas - vaikams jis turi labai patikti.
Pauksciukas reikia tik pasdziaugt, kad darbas tau liko:) Ne kiekvienas apskritai moka vertinti ranku darba. Pamenu viena pazystama pasakojo kaip issiuvinejo draugams vestuviu proga vervaco bucini, o tie neliko suzaveti, nors pries tai lyg ir girdavo jos darbus. Ziauru...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 23:00)
Nors pati esu truputi nusivylusi  verysad.gif , nes sužinojau, kad nepatiko šis mano darbas, tam kam turėjo atitekti. Nors iš kitos pusės, jis pasilieka pas mane, gal ir gerai bigsmile.gif , nes man jis labai gražus. Nesuprasi to jaunimo  biggrin.gif Kaži ar galima nepažįstamam žmogui iš pirmo bandymo įtikti su paveikslu  g.gif

Nepažįstant žmogaus, nežinant jo pomėgių, manau labai sunku pataikyti. O ką užsakovas nepareiškė jokių pageidavimų g.gif Lengviausia pasakyti, išrink savo nuožiūra. O po to, ai man nepatinka umn.gif
Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Darbas lieka pas tave mirksiukas.gif Įsirėminsi pagal savo skonį ir grožėsiesi thumbup.gif Darbelis tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Ups... netyčia aš čia.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkyte: 11 vasario 2009 - 23:58