ačiū už atsakymus
mergaitės, darbeliai labai šaunūs
Norėčiau išsiuvinėti ant lino baltais siūlais,nedidelį traukinuką, bet nerandu schemos dailios. Gal kuri turite savo lobynuose?
[quote=Tomane,2009 02 11, 14:44]
[quote=juratere,2009 02 10, 20:55]
Itariu,bus didelis? Kokio mazdaug dydzio gausis? As ji irgi buvau nuziurejusi
Papildyta:
Jis mazdaug 150x90 cm, nu nemazas gausis...
[/quote]
Eik tu sau! O ant ko tu siuvineji? Ant kokios medziagos?
[quote=juratere,2009 02 10, 20:55]
Itariu,bus didelis? Kokio mazdaug dydzio gausis? As ji irgi buvau nuziurejusi
Papildyta:
Jis mazdaug 150x90 cm, nu nemazas gausis...
[/quote]
Eik tu sau! O ant ko tu siuvineji? Ant kokios medziagos?
Oi, merginos, nebespėju paskui jus - dieną neskaitinėjau, o jau darbelių vėl marios... Visom po balionėlį
O aš atsiėmiau savo fėjas, tai dabar ieškau namie joms vietos - labai noriu sau pasilikti... (tik vėl nesusitariu su fotiko spalvom - kanva geltonesnė yra, ir vaizdas kažkaip kitaip tuomet lyg atrodo..)
O aš atsiėmiau savo fėjas, tai dabar ieškau namie joms vietos - labai noriu sau pasilikti... (tik vėl nesusitariu su fotiko spalvom - kanva geltonesnė yra, ir vaizdas kažkaip kitaip tuomet lyg atrodo..)
QUOTE(laujus @ 2009 02 11, 17:14)
Oi, merginos, nebespėju paskui jus - dieną neskaitinėjau, o jau darbelių vėl marios... Visom po balionėlį
Labai grazus darbelis .
QUOTE(laujus @ 2009 02 11, 17:14)
Labai mielos fėjos
grazios fejos
man tokie ir remai labai patinka...atrodo jaukiai senoviskai
man tokie ir remai labai patinka...atrodo jaukiai senoviskai
Dailiai įrėminta
rodausi ir as savaji ireminta paveiksleli.
laujus, šauniai atrodo Kur rėminai
Mur mur, ir Mikė su draugais puikia rėmelyje žiūrisi Ar pavyko paslėpti medžiagytės defektą
Abi rėminot be stiklo Ar aš klystu
Mur mur, ir Mikė su draugais puikia rėmelyje žiūrisi Ar pavyko paslėpti medžiagytės defektą
Abi rėminot be stiklo Ar aš klystu
QUOTE(milka@ @ 2009 02 11, 21:25)
Ačiukas visom. Rėminau prie Banginio, regis Žukausko ten gatvė. Ir be stiklo.
Mur mur, tavo taip pat dailiai įrėmintas ir labai gražiai žiūrisi darbas...
Mur mur, kaip gražu