Na, aš kad raudoniau būtų... (tik nuotraukos nelabai gavos )
O kaip iš gallery.ru visą albumą išsisaugoti? Įmanoma?
Va kokį darbelį sukurpiau per 3 dienas draugei vestuvių proga. Rėminau pati, tad nelabai gražiai įsirėmino. Bet tiesiog nebėra kada vešti į Vilnių...
CACUKAS aš neatsistebiu jūsų visų spartumu Ir kaip jūs taip greit sugebat tokius paveikslus nukryžavot, a? Man tai reikstų savaitės kokios O darbelis tai nuostabus
QUOTE(cacukas @ 2009 02 11, 15:30)
Va kokį darbelį sukurpiau per 3 dienas draugei vestuvių proga
labai gražus darbelis prašysiu schemutės iš tavęs parašysiu až
ruci kažkas bus labai gražaus, čia ir su melanžiniu 115 siuvinėji?
Papildyta:
truputi ne į temą, bet gal kam privers. Viriau šaltekšnio žievės arbatą, perkošiant nudažė merlių, nuostabiai skaisčia geltona spalva. Kam reiktų geltono audinio siūlau pamėginti, o ir kiaušinius per velykas galima dažyt
Papildyta:
truputi ne į temą, bet gal kam privers. Viriau šaltekšnio žievės arbatą, perkošiant nudažė merlių, nuostabiai skaisčia geltona spalva. Kam reiktų geltono audinio siūlau pamėginti, o ir kiaušinius per velykas galima dažyt
QUOTE(cacukas @ 2009 02 11, 15:30)
Va kokį darbelį sukurpiau per 3 dienas draugei vestuvių proga. Rėminau pati, tad nelabai gražiai įsirėmino. Bet tiesiog nebėra kada vešti į Vilnių...
Gražu ir miela QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 15:56)
ruci kažkas bus labai gražaus, čia ir su melanžiniu 115 siuvinėji?
Kažkada bus Žinok, siuvinėju su trijomis spalvomis: DMC 321, DMC 304 ir DMC 814. Pastarasis šiek tiek per tamsus, bet Pagal originalą, turėtų būti nuotraukų albumo ar didelio sąsiuvinio viršelis
Aciu merginos uz grazius zodelius mano darbeliams, o ypac avytems Man jos irgi labai linksmos
ruci, tai kokio i dydžio, jei rašai 'kažkada', ar tiesiog pasiuvimas užtruks?
Paukščiuk, puikus ornamentas Lauksim įrėminto
Ruci, bus puikus viršelis albumui Aš noriu dukrytei krikštynų albumui viršelį išsiūvinėti, bet nieko tinkamo, gražaus, originalaus nerandu
cacukas, o tu tikra spartuolė Na, man rėmas nelabai, bet už kruopštumą
Ir ačiū merginoms pakritikavusioms mano širdelės rėmelį Bandysiu ieškoti geresnio rėmo
Ruci, bus puikus viršelis albumui Aš noriu dukrytei krikštynų albumui viršelį išsiūvinėti, bet nieko tinkamo, gražaus, originalaus nerandu
cacukas, o tu tikra spartuolė Na, man rėmas nelabai, bet už kruopštumą
Ir ačiū merginoms pakritikavusioms mano širdelės rėmelį Bandysiu ieškoti geresnio rėmo
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 11, 10:06)
klausimukas kaunietėm kur Kaune galima rasti anchor siulų???
na as ne kauniete, bet cia apsirupinu siuvinejimo arsenalu , tai jei ko nemaisau prie GA uz kokiu 50m yra kita parduotuvike (ant sekancio kampo) ten lyg ir buvo anchor ir dmc, nors ten ir nelabai gausu siuvinejimo arsenalo, bet ko negaunu GA tai visada randu ten, beje ir graziu juosteliu ten yra
Uzsuku karts nuo karto pas jus paziureti jusu groziu, bet pati siuo metu nesiuvineju... nors labai noras kyla
uzkliuvo jusu pasisakymai del kokybes is Picasos galbut patarsiu, bet gal jau visos is zinot siokia tokia gudrybe norit geresnes kokybes, reikia paspausti padidinimo stiklo zenkliuka, kuris yra virs nuotraujos derineje puseje, tada paspausti desini peles mygtuka ir spustelti View Background Image, o tada galima dar siek tiek padidinti ir saugoti
Tai vat, jei padejau saunu, jei ne - nepykit
uzkliuvo jusu pasisakymai del kokybes is Picasos galbut patarsiu, bet gal jau visos is zinot siokia tokia gudrybe norit geresnes kokybes, reikia paspausti padidinimo stiklo zenkliuka, kuris yra virs nuotraujos derineje puseje, tada paspausti desini peles mygtuka ir spustelti View Background Image, o tada galima dar siek tiek padidinti ir saugoti
Tai vat, jei padejau saunu, jei ne - nepykit