Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Na, aš kad raudoniau būtų... blush-anim-cl.gif (tik nuotraukos nelabai gavos doh.gif)
user posted image

O kaip iš gallery.ru visą albumą išsisaugoti? g.gif Įmanoma? g.gif
Atsakyti
Va kokį darbelį sukurpiau per 3 dienas draugei vestuvių proga. Rėminau pati, tad nelabai gražiai įsirėmino. schmoll.gif Bet tiesiog nebėra kada vešti į Vilnių... unsure.gif

user posted image

Atsakyti
CACUKAS aš neatsistebiu jūsų visų spartumu bigsmile.gif bigsmile.gif Ir kaip jūs taip greit sugebat tokius paveikslus nukryžavot, a? g.gif g.gif Man tai reikstų savaitės kokios mirksiukas.gif O darbelis tai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai gražus darbelis Cacukai, thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 02 11, 15:30)
Va kokį darbelį sukurpiau per 3 dienas draugei vestuvių proga

labai gražus darbelis wub.gif prašysiu schemutės iš tavęs blush2.gif parašysiu až
Atsakyti
ruci bigsmile.gif kažkas bus labai gražaus, čia ir su melanžiniu 115 siuvinėji?
Papildyta:
truputi ne į temą, bet gal kam privers. Viriau šaltekšnio žievės arbatą, perkošiant nudažė merlių, nuostabiai skaisčia geltona spalva. Kam reiktų geltono audinio siūlau pamėginti, o ir kiaušinius per velykas galima dažyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 02 11, 15:30)
Va kokį darbelį sukurpiau per 3 dienas draugei vestuvių proga. Rėminau pati, tad nelabai gražiai įsirėmino.  schmoll.gif Bet tiesiog nebėra kada vešti į Vilnių...  unsure.gif
Gražu ir miela wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 15:56)
ruci  bigsmile.gif kažkas bus labai gražaus, čia ir su melanžiniu 115 siuvinėji?
Kažkada bus lotuliukas.gif Žinok, siuvinėju su trijomis spalvomis: DMC 321, DMC 304 ir DMC 814. Pastarasis šiek tiek per tamsus, bet blush2.gif Pagal originalą, turėtų būti nuotraukų albumo ar didelio sąsiuvinio viršelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodelius mano darbeliams, o ypac avytems 4u.gif Man jos irgi labai linksmos ax.gif
Atsakyti
ruci, tai kokio i dydžio, jei rašai 'kažkada', ar tiesiog pasiuvimas užtruks?
Atsakyti
Paukščiuk, puikus ornamentas thumbup.gif Lauksim įrėminto rolleyes.gif

Ruci, bus puikus viršelis albumui ok.gif Aš noriu dukrytei krikštynų albumui viršelį išsiūvinėti, bet nieko tinkamo, gražaus, originalaus nerandu schmoll.gif

cacukas, o tu tikra spartuolė thumbup.gif Na, man rėmas nelabai, bet už kruopštumą good.gif

Ir ačiū merginoms pakritikavusioms mano širdelės rėmelį mirksiukas.gif Bandysiu ieškoti geresnio rėmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 11, 10:06)
klausimukas kaunietėm   ax.gif  kur Kaune galima rasti anchor siulų???

na as ne kauniete, bet cia apsirupinu siuvinejimo arsenalu smile.gif , tai jei ko nemaisau prie GA uz kokiu 50m yra kita parduotuvike (ant sekancio kampo) ten lyg ir buvo anchor ir dmc, nors ten ir nelabai gausu siuvinejimo arsenalo, bet ko negaunu GA tai visada randu ten, beje ir graziu juosteliu ten yra ax.gif
Atsakyti
Uzsuku karts nuo karto pas jus paziureti jusu groziu, bet pati siuo metu nesiuvineju... nors labai noras kyla blush2.gif
uzkliuvo jusu pasisakymai del kokybes is Picasos ax.gif galbut patarsiu, bet gal jau visos is zinot siokia tokia gudrybe ax.gif norit geresnes kokybes, reikia paspausti padidinimo stiklo zenkliuka, kuris yra virs nuotraujos derineje puseje, tada paspausti desini peles mygtuka ir spustelti View Background Image, o tada galima dar siek tiek padidinti ir saugoti ax.gif
Tai vat, jei padejau saunu, jei ne - nepykit biggrin.gif
Atsakyti