Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 10:33)
Štai kas gavosi, tai bus dovana jaunai merginai

Labai graziai ziurisi,lauksim ireminto thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip grazu pauksciuk 4u.gif na butu buve gaila jai butu susigadines , laaaabai grazu bigsmile.gif gerai viskas kas gerai baigesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 11, 10:06)
klausimukas kaunietėm   ax.gif  kur Kaune galima rasti anchor siulų???

Man atrodo, mačiau siuvimo reikmenų parduotuvėj. Toj, kur beveik priešais Ožeškienės stotelę unsure.gif Arba kasiulai.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 10:33)
Štai kas gavosi, tai bus dovana jaunai merginai

Labai gražu 4u.gif Rėminsi pati? Aš dažnai pagalvoju, kad pas tave turbūt siuvinėjimo mašina yra biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos
Dėl rėminimo neapsisprendžiau, jei rasiu gražų rėmą, gal ir pati įrėminsiu. Gaila, bet neturiu siuvinėjimo mašinos, taip pirštų neskaudėtų nuo subadymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 11:32)
Gaila, bet neturiu siuvinėjimo mašinos, taip pirštų neskaudėtų nuo subadymo doh.gif

Paaiskink man kai tu juos susibadai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 11, 10:06)
klausimukas kaunietėm   ax.gif  kur Kaune galima rasti anchor siulų???

"Audiniai ir jų priedai" Laisvės al. 114. Čia priešais Ožeškienės stotelę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkyte: 11 vasario 2009 - 11:50
Sveikos merginos,

matau sauniai darbuojates 4u.gif man labai kaciuks grazus thumbup.gif
Na, o as rodaus paskutinius darbelius, kuriuos ireminau.
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 02 11, 11:54)
Sveikos merginos,

matau sauniai darbuojates  4u.gif  man labai kaciuks grazus  thumbup.gif
Na, o as rodaus paskutinius darbelius, kuriuos ireminau.

Visi darbeliai gražūs, bet labiausiai mane žavi žirgai smile.gif Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 11, 11:38)
Paaiskink man kai tu juos susibadai?  g.gif

Duriu per dvi skylutes, o adatą iki pusės pastumiu su nykščiu arba didžiuoju pirštu. Ilgai siuvinėjant ir taip stumiant adatą, su jos 'subinyte' praduriu pirštą, paskui dar kelis art praduriu, taip atsiranda nemažas įtrukimas doh.gif ant abiejų pirštų blink.gif Kadangi siuvinėju ilgai ir daug, tai kartais labai ilgai negaliu užsigydyt pirštų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 11, 12:31)
Duriu per dvi skylutes, o adatą iki pusės pastumiu su nykščiu arba didžiuoju pirštu. Ilgai siuvinėjant ir taip stumiant adatą, su jos 'subinyte' praduriu pirštą, paskui dar kelis art praduriu, taip atsiranda nemažas įtrukimas doh.gif ant abiejų pirštų blink.gif Kadangi siuvinėju ilgai ir daug, tai kartais labai ilgai negaliu užsigydyt pirštų unsure.gif

O naudoji normalaus dydzio adatas ar tas mazasias? As ir per 2 skylutes durdama stumiu ne uodega, o suspaudus gala pirstais. (Taip pat ir siuvant rankomis). Spausti pacia uodega reikia tik jei medziaga storesne ir adata niekaip nelenda g.gif arba pradeti naudotis antpirsciu. Viskas yra ipratimo ir igudimo reikalas. Is pradziu pakeitus buda buna leciau, bet paskui isivaziuoji ax.gif O jei skauda pirstai nuo dabartinio budo, tai siulyciau pagalvoti apie alternatyvas unsure.gif

Dabar pagalvojau, kad itempus su lankeliu kokybiska Aida turbut sunkoka per 2 skylutes is karto durti g.gif . Vis tiek reikia kazka galvoti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 11 vasario 2009 - 12:42
Tai tas ir yra, kad naudoju lankelį. Pradėjau klijuoti pirštus, nes su antpirščiu labai nepatogu. Sutinkiu, kad tai įpročio reikalas, nes per paskutinius du metus, jau kelis kart keičiau siuvinėjimo būdus
Atsakyti