Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(diudas @ 2009 02 10, 10:28)
amiyra, labai labai gražus paveikslas  wub.gif , na tik turiu priekaištą,  kodėl fotografuojate su ta plėvele, negi gaila ją nuplėšti, na ir kas, kad pvz. paveikslą dovanosite, juk galite per naują įvinioti, nepykit, bet tikrai su ta plėvele dingsta puse grožio, na nesuprantu aš šito ir viskas  mirksiukas.gif

ja pasiliksiu sau tik dar vieta nesurasta kabinimui ,todel ir plevelej dar smile.gif

ACIU uz pagyrimus mano medeliui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2009 02 10, 10:56)
Amiyra, labai jau gražiai atrodo tavo medelis  wub.gif

O aš pabaigiau savo, tiek abejonių kėlusią, širdelę. Liko tik ją įkomponuoti. Bet apie tai vėliau  mirksiukas.gif

user posted image

labai daili sirdele, tikiuosi as ja ir kazkada issiuvinesiu , kazkada ateityje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2009 02 10, 10:56)
Amiyra, labai jau gražiai atrodo tavo medelis  wub.gif

O aš pabaigiau savo, tiek abejonių kėlusią, širdelę. Liko tik ją įkomponuoti. Bet apie tai vėliau  mirksiukas.gif

user posted image

labai daili sirdele, tikiuosi as ja ir kazkada issiuvinesiu , kazkada ateityje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 10 vasario 2009 - 11:29
QUOTE(amiyra @ 2009 02 10, 00:37)
Va jau ir iremintas jusu teismui  ax.gif

Nu labai dailu.... wub.gif O aš kažkaip jau perdegiau jį siuvinėdama... stovi ir nekya rankos pabaigt... Gal todėl, kad ši spalvytė daug gražesnė nei mano imta... Tai vat ir nebeliko ūpo..

Reska, tikrai gražiai atrodo thumbup.gif Būtinai pasirodyk, kai įrėminsi - nes irgi greit reiks ją siuvinėt, bet kaip įrėmint dailiai, galva nedirba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 10 vasario 2009 - 11:38
Parodysiu savo širdelę įrėmintą. Kaip jums tas rėmas. Gal kiek per grubus g.gif Kvadratinis turbūt čia labiau tiktų unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 02 10, 12:31)
ja pasiliksiu sau tik dar vieta nesurasta kabinimui ,todel ir plevelej dar smile.gif

tai tuo labiau tad nesuprantu, kodėl jis plėvelėje, negi taip sunku buvo prieš fotografuojant ją nuimti ? Na, nepykit, kad aš taip, bet man tai asocijuojasi, kad maždaug parodysiu bile kaip, svarbu parodyti. Mano nuomone, turi būti ir estetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 02 10, 15:29)
tai tuo labiau tad nesuprantu, kodėl jis plėvelėje, negi taip sunku buvo prieš fotografuojant ją nuimti ? Na, nepykit, kad aš taip, bet man tai asocijuojasi, kad maždaug parodysiu bile kaip, svarbu parodyti. Mano nuomone, turi būti ir estetika  mirksiukas.gif

Aš pritariu diudui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 10, 10:30)
Karoliukus truputi kitus siuvai?

Karoliukus siuvau paprastus, kokie labiausiai derėjo blush2.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 02 10, 11:53)
Parodysiu savo širdelę įrėmintą. Kaip jums tas rėmas.

O tu nebandei kitaip apsukt, statmenai, nes man tavo širdelė kiek per ūgį atrodo ilgesnė, tai gal geriau atrodytų, nėra ji juk kvadratinė, taip?
O rėmas gražus thumbup.gif

Va mano širdelė pabaigta visiškai, papuošė albumą:
user posted image
Kad greit nesusiteptų pasiuvau maišelį:
user posted image user posted image

Atsakyti
Gražių darbeliš prisiuvinėjot. wub.gif Nu ir aš nusprendžiau parodyt savo eigą:

user posted image

Nors gal dar nelabai ir žiūrėt į ką yra.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 14:26)
Gražių darbeliš prisiuvinėjot.  wub.gif Nu ir aš nusprendžiau parodyt savo eigą:

user posted image

Matosi matosi, kad bus gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 10, 15:13)
O tu nebandei kitaip apsukt, statmenai, nes man tavo širdelė kiek per ūgį atrodo ilgesnė, tai gal geriau atrodytų, nėra ji juk kvadratinė, taip?
O rėmas gražus  thumbup.gif

Labai gerai sugalvota thumbup.gif Puikus albumas wub.gif Ir labai kruopščiai viskas atlikta thumbup.gif

Buvau aš apsukusi tą širdelę ir statmenai. Bet taip mano akimis geriau žiūrisi ax.gif Kvadratinė ji - 7x7 cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 10, 11:51)
mergaitės , gal kas nors esare iš Šiaulių?? kur vežate rėminti savo šedevrus? aš vežu į SAVEX galeriją, bet gal kas žinote pigesnę, bet kad ir gerai įrėmintų ,vietelę?

Sveikute. as pati siauliete, todel galiu patarti darbelius nesti i "stiklas", kuris yra prie senojo turgaus vartu- kitoje puseje gatves. Salia verslo inkubatorius. Reminau jau keleta darbu- visai neblogai, beje "Savex" man labiau patinka..
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 02 10, 14:29)
tai tuo labiau tad nesuprantu, kodėl jis plėvelėje, negi taip sunku buvo prieš fotografuojant ją nuimti ? Na, nepykit, kad aš taip, bet man tai asocijuojasi, kad maždaug parodysiu bile kaip, svarbu parodyti. Mano nuomone, turi būti ir estetika  mirksiukas.gif

kita kart pasistengsiu pasitaisyti smile.gif

as nenoriu jos ispokuoti nes dar gules spintoj kol suras savo kabinimo vieta, turbut jau naujuosiuose namuciuose smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2009 02 10, 15:13)
Karoliukus siuvau paprastus, kokie labiausiai derėjo  blush2.gif
O rėmas gražus  thumbup.gif

labai graziai atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 02 10, 15:26)
Gražių darbeliš prisiuvinėjot.  wub.gif Nu ir aš nusprendžiau parodyt savo eigą:

[

BUS GRAZU smile.gif kokio dydzio? toks nemazos atrodo bus, ar klystu:)
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 10, 16:13)

Labai gražu... Ir maišiukas - taip originaliai sugalvota thumbup.gif

Florestina, gražios aguonos, ir tikrai nemažas darbas nusimato...
Atsakyti