Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(kiskiene @ 2009 02 09, 21:48)
Merginos, skubiai reikia Beatrix Potter zuikučių. Kažkur buvau radusi, dabar verčiu, bet nerandu...

Čia jų alfabetas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 09, 20:56)
Ar esat kuri, siuvinėjusi su DMC 115 nr spalva? Siuvinėju ornamentą, visa medžiaga nuo siūlo rausva ir rankos siaubingai raudonos. Kaži ar man išsiplaus, būtu gaila sugaišto laiko blink.gif  blink.gif  blink.gif

blush2.gif as siuvinejau medeli ir man nieko,medziagytes netepe , tik buvau suklydus teko ardyti ,tai kur nuardziau liko tokie pukeliai ale rausvi, bet jie nuo siuliuko.Pamerkiau i silta vandeni , truputi muiliuko ir VISKAS TVARKOJ biggrin.gif

4u.gif user posted imageVa jau ir iremintas jusu teismui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 02 09, 23:37)
blush2.gif  as siuvinejau medeli ir man nieko,medziagytes netepe , tik buvau suklydus teko ardyti ,tai kur nuardziau liko tokie pukeliai ale rausvi, bet jie nuo siuliuko.Pamerkiau i silta vandeni , truputi muiliuko ir VISKAS TVARKOJ  biggrin.gif

bigsmile.gif koks grozis, kokia silumele nuo sio meiles paveikslelio dvelkia... ar tie sonuose esantys pagrazinimai buvo ir schemuteje? ar cia pati sukurpei bigsmile.gif nes, kiek teko matyti, tai cia merginos rodesi tik tuos pacius medelius...

Milk@ - grazi sirdele 4u.gif ka darysi su ja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 02 09, 23:37)
blush2.gif  as siuvinejau medeli ir man nieko,medziagytes netepe , tik buvau suklydus teko ardyti ,tai kur nuardziau liko tokie pukeliai ale rausvi, bet jie nuo siuliuko.Pamerkiau i silta vandeni , truputi muiliuko ir VISKAS TVARKOJ  biggrin.gif
Va jau ir iremintas jusu teismui  ax.gif

Labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(masiniukas @ 2009 02 09, 22:39)
Mergaites, man reika drauges leliui padryti metrika, bandziau toki su gyvuneliais bet toks jau nemazas gavosi, o nori tokio mazesnio ,gal kas kur kaska idomaus uzmatet?
Buciau laaaaabai dekinga  4u.gif

siuvinek ant lino ir gausis mazesnis mirksiukas.gif O schemuciu pasieiskok atskiroj temoj
http://www.supermama...howtopic=368826
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 09, 23:54)
bigsmile.gif  koks grozis, kokia silumele nuo sio meiles paveikslelio dvelkia... ar tie sonuose esantys pagrazinimai buvo ir schemuteje? ar cia pati sukurpei  bigsmile.gif  nes, kiek teko matyti, tai cia merginos rodesi tik tuos pacius medelius...

Milk@ - grazi sirdele  4u.gif  ka darysi su ja  rolleyes.gif

ACIU 4u.gif viskas schemoj buvo smile.gif as ja saziningai visa issiuvinejau 4u.gif man labai mielas darbelis bet is trecio karto issiuvinejau, pirma medziagytes per mazai atkirpau tai teko nauja imti o tada viena eilute prazioplinau tai teko ardyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2009 02 10, 00:11)
Labai grazu wub.gif
Papildyta:

dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 09, 23:10)
Oi, pardon  ax.gif Mane supainiojo šitas tavo komentaras apie siuvinius ant lino  mirksiukas.gif

Niekis irnesakyk.gif Pati čia jus subalamutijau hihihi.gif
Mur mur, jau įrėminau aš tą širdelę. Radau laisvą rėmelį namie, tai ir įkišau rolleyes.gif Tik dar nenusprendžiau palikti taip ar kito rėmo ieškot. Ai, jei pamatysiu kokį labiau tinkanti, tada gal ir pakeisiu rolleyes.gif

amiyra, puikus meilės medis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 09 vasario 2009 - 23:55
QUOTE(amiyra @ 2009 02 09, 22:37)
:Va jau ir iremintas jusu teismui  ax.gif

wub.gif thumbup.gif

milka, tavo širdelė labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
amiyra, labai labai gražus paveikslas wub.gif , na tik turiu priekaištą, kodėl fotografuojate su ta plėvele, negi gaila ją nuplėšti, na ir kas, kad pvz. paveikslą dovanosite, juk galite per naują įvinioti, nepykit, bet tikrai su ta plėvele dingsta puse grožio, na nesuprantu aš šito ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Amiyra, labai gražus medelis thumbup.gif čia gal dovana kam nors valentino dienos proga wink.gif
mergaitės , gal kas nors esare iš Šiaulių?? kur vežate rėminti savo šedevrus? aš vežu į SAVEX galeriją, bet gal kas žinote pigesnę, bet kad ir gerai įrėmintų ,vietelę?
Atsakyti
Amiyra, labai jau gražiai atrodo tavo medelis wub.gif

O aš pabaigiau savo, tiek abejonių kėlusią, širdelę. Liko tik ją įkomponuoti. Bet apie tai vėliau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 09, 21:47)
Man meilės medelis irgi nusidažė su 115 Nr., bet ploviau šiltesniu vandeniu, smarkiau paglamžiau ir išsiplovė, nors medžiagėlės rausvumas vos vos liko (kas nežino nepastebės)

Šian turėčiau baigti siuvinėt, mėginsiu plauti. Mano kanva rusva, gal nieko nesimatys g.gif

QUOTE(amiyra @ 2009 02 09, 22:37)

bigsmile.gif Gražu, gražu labai gražu wub.gif

Keista, kodėl išvis dažo DMC, kiek teko siuvinėt, tai pirma spalva, tokias šunybes daro doh.gif

QUOTE(Reska @ 2009 02 10, 09:56)
O aš pabaigiau savo, tiek abejonių kėlusią, širdelę. Liko tik ją įkomponuoti. Bet apie tai vėliau  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Kokia graži, ir tikrai viskas gražiai matosi thumbup.gif Tavoji net gražesnė 4u.gif , nes ant lino siuvinėjai wub.gif Karoliukus truputi kitus siuvai?
Atsakyti
Sveikos, siuvinetojos bigsmile.gif visų darbelių grožis tiesiog neišpasakytas, negaliu nepagirt, visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
juratere , labai patiko tavo siuvinejama gatvele, gal galima schemute gaut i ingasareikaite@yahoo.com

Atsakyti