Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(Florestina @ 2009 02 09, 21:35)
Koks grožis, lelijos iš viso mano mylimiausios gėlės. wub.gif

wub.gif Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 02 09, 20:34)
Zinok ir man toks nuotikis buvo  unsure.gif  vos nenuprotejau ,darbelis buvo ant baltos aidos, siuvinejau seniau pirktu DMC ir tikrai nieko nebuvo, pritrukau siuliuko ir nusipirkau...pradejau agi ziuriu kosmaras pirstai raudoni  blink.gif  tai gerai kad nedauk ten reikejo.Ir ka plaunu su ukiuniu muilu nesiplauna.... g.gif  susinervinau juodai ,galvoju pabandysiu venisu skiestu praskalauti,bijojau labai,bet isdrysau....ir issiplove  bigsmile.gif nes ir medzegyte rausva buvo...oi kiek prisinervinau  unsure.gif

g.gif doh.gif Tai kaip dabar daryt, siuvinėt ar mes į šalį g.gif Mažiuką drugelį ant baltos siuvinėjau, tai išsiplovė, o čia ilgiau siuvinėsis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 vasario 2009 - 21:01
user posted image

Kur galima rasti šitos gražuolės schemutę? 4u.gif
Pumpurėli, tikiuosi nesupyksit, kad jusų fotografiją panaudojau.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 09, 21:52)
g.gif  doh.gif Tai kaip dabar daryt, siuvinėt ar mes į šalį g.gif  Mažiuką drugelį ant baltos siuvinėjau, tai išsiplovė, o čia ilgiau siuvinėsis

Man atrodo siuvinek, turetu vistiek issiplauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2009 02 09, 22:06)
Kur galima rasti šitos gražuolės schemutę?  4u.gif

va čia ji yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 09, 23:19)

Laaaaaaaabai dėkoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, man reika drauges leliui padryti metrika, bandziau toki su gyvuneliais bet toks jau nemazas gavosi, o nori tokio mazesnio ,gal kas kur kaska idomaus uzmatet?
Buciau laaaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 09, 20:52)
g.gif  doh.gif Tai kaip dabar daryt, siuvinėt ar mes į šalį g.gif  Mažiuką drugelį ant baltos siuvinėjau, tai išsiplovė, o čia ilgiau siuvinėsis

Man meilės medelis irgi nusidažė su 115 Nr., bet ploviau šiltesniu vandeniu, smarkiau paglamžiau ir išsiplovė, nors medžiagėlės rausvumas vos vos liko (kas nežino nepastebės)
Atsakyti
Merginos, skubiai reikia Beatrix Potter zuikučių. Kažkur buvau radusi, dabar verčiu, bet nerandu...
Atsakyti
Rugsėje - labai patiko zuikučio dizainas 4u.gif Žinai, tik vat DMC melanžas galgi per daug kontrastingas, kai pasižiūri... Ant zuikučio kažkaip pasimatė, ir jau ne pirmą kartą pastebiu. g.gif Tačiau bet kokiu atveju - tašiukas žavingas smile.gif

Juratere - maloniai nostalgiškas darbas. Nematytas ir įdomus pasirinkimas 4u.gif

Milka@ - puiki širdelė, nuostabus dizainas ir kaip pirmas blynas anaiptol neprisvilęs mirksiukas.gif

QUOTE(juratere @ 2009 02 09, 16:58)
Tik 6 spalvos. Bet nemazai baschtik'o (gal be klaidu zodi parasiau) blush2.gif

...backstitch'o mirksiukas.gif

Taip privargau šiandien darbe, taip privargau, kad nieko jau nebenorėjau, net žadėjau nebesiuvinėt. Bet, atrodo, iš jūsų diskusijų pasisėmiau kažkiek įkvėpimo, taigi turbūt einu pasiuvinėsiu truputį prieš miegą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 09, 22:59)
Milka@ - puiki širdelė, nuostabus dizainas ir kaip pirmas blynas anaiptol neprisvilęs  mirksiukas.gif

Oi, čia tikrai ne pirmas bandymas unsure.gif Jai gerai pamenu čia septintasis darbas ant lino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 16:56)
Kai pabandžiau ant lino siuvinėti, labai patiko. Daug gražesni darbai nei ant kanvos. Bijojau ir aš pradėti, viskas atrodė labai sudėtinga. Ir, žinok, neprisvilo tas pirmas blynas  lotuliukas.gif Taip, kad imk drąsiai liną, ir pirmyn  cool.gif
Metija, prie jo pasėdėjau du vakarus ir šiandien dar valandėlę. Šią širdelę planuoju įrėminti  rolleyes.gif

Oi, pardon ax.gif Mane supainiojo šitas tavo komentaras apie siuvinius ant lino mirksiukas.gif
Atsakyti