Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(giluze @ 2009 02 09, 13:28)

Juratere, kokia graži gatvelė  drinks_cheers.gif  thumbup.gif . Ir spalvų nedaug reikia, ar ne?

Tik 6 spalvos. Bet nemazai baschtik'o (gal be klaidu zodi parasiau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 16:18)
Pasiruošusi ir aš jau Valentino dienai  wub.gif
Renato Parolin dizainas, ant paprasto lietuviško lino siuvinėjau per du siūliukus.

nuostabu wub.gif labai gražus dizainas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 02 09, 14:55)
ACIU smile.gif

nepamenu kuri ieskojot tamsiai melynos medziagos akvariumui siuvinet smile.gif va kasiuluose atsirado smile.gif
http://www.kasiulai....roducts_id=1453

Cia as ieskojau smile.gif Aciu labai 4u.gif bet kad jau nusipirkau juodos ax.gif ziuresiu kas iseis smile.gif

O Lizardes katineliai tai tiesiog superiniai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kiek daug gražių darbelių. wub.gif
Atsakyti
Lizardes katinukai tai bigsmile.gif labai mieli ,as mekstu gyvunelius tai man tie katukai pasakiski,tokie fainuciai....
Ir ta sirdele ant lino nuostabi ,as ir nedristu imti lino bijau kad neizlibinsiu tu siuliuku...tai vis dar drasinu save...jusu visu darbai tiesiog puikus... 4u.gif
Bucinys tas irgi laaaabai siltas....
Saunuolytes jus... 4u.gif
Atsakyti
milka@, labai kruopščiai išsiuvinėta širdelė bigsmile.gif , ach, kaip man patinka Renato Parolin dizainai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 02 09, 11:43)

Klajokle, o gal ir aš galėčiau gauti to gražaus bučinuko schemutę? smile.gif emerkyte2002@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkyte: 09 vasario 2009 - 17:46
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 09, 11:09)
mano e-meilas: JSonata@zebra.lt
kaip aš tau būčiau dėkinga  oro_buckis.gif

išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar esat kuri, siuvinėjusi su DMC 115 nr spalva? Siuvinėju ornamentą, visa medžiaga nuo siūlo rausva ir rankos siaubingai raudonos. Kaži ar man išsiplaus, būtu gaila sugaišto laiko blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif Na va kiek grožybių čia jūs pridarėt, visoms po balioną dovanų !!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir aš noriu pasigirt savo darbeliu, tik įrėmint reikia ax.gif http://images27.fotk...P1040126-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 09, 20:56)
Ar esat kuri, siuvinėjusi su DMC 115 nr spalva? Siuvinėju ornamentą, visa medžiaga nuo siūlo rausva ir rankos siaubingai raudonos. Kaži ar man išsiplaus, būtu gaila sugaišto laiko blink.gif  blink.gif  blink.gif

Zinok ir man toks nuotikis buvo unsure.gif vos nenuprotejau ,darbelis buvo ant baltos aidos, siuvinejau seniau pirktu DMC ir tikrai nieko nebuvo, pritrukau siuliuko ir nusipirkau...pradejau agi ziuriu kosmaras pirstai raudoni blink.gif tai gerai kad nedauk ten reikejo.Ir ka plaunu su ukiuniu muilu nesiplauna.... g.gif susinervinau juodai ,galvoju pabandysiu venisu skiestu praskalauti,bijojau labai,bet isdrysau....ir issiplove bigsmile.gif nes ir medzegyte rausva buvo...oi kiek prisinervinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 02 09, 20:30)
Sveikos  rolleyes.gif  Na va kiek grožybių čia jūs pridarėt, visoms po balioną dovanų !!!!!!!!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir aš noriu pasigirt savo darbeliu, tik įrėmint reikia  ax.gif  http://images27.fotk...P1040126-vi.jpg

Koks grožis, lelijos iš viso mano mylimiausios gėlės. wub.gif
Atsakyti