Klajokle, gražus paveikslas
aš vis į jį žiūrėdavau ir galvodavau, ar čia nebus kas nors iš nuotraukos schemą pasidaręs? jis man toks labai asmeniškas atrodo
Lizarde, faini katinėliai gal rėminsi juos visus kartu?
QUOTE(lizarde @ 2009 02 09, 13:20)
Aciu uz pagyras mano katukams nors siaip katinu ne megeja, bet sitems neatsispyriau
juratere, man tokie amiyra, issiunciau
juratere, man tokie amiyra, issiunciau
ACIU
nepamenu kuri ieskojot tamsiai melynos medziagos akvariumui siuvinet va kasiuluose atsirado
http://www.kasiulai....roducts_id=1453
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 09, 14:33)
Lizarde[/b], faini katinėliai gal rėminsi juos visus kartu?
Aciu visoms
Reminsiu tuos katukus truputi veliau, mat tik vasarai ju reikia, bet neiskenciau neapsisprendziu tik ar visus vienam reme ir pasportu atskirti, ar kiekviena atskirai
Klajokle o kokio didumo gaunasi paveiksliukas?
Klajokle, nu labai jau man gražus tavo paveikslas...
O katinukai, lizarde, kol nepasididinau, pamaniau kad piešti - nu jau tokie dailučiai..
Beje, gal kas esat pirkę iš Siuvinėjimo magijos vinilinę kanvą? Labai įdomu kas tas per dalykas yr.. http://www.siuvineji...l-weave-14.html
O katinukai, lizarde, kol nepasididinau, pamaniau kad piešti - nu jau tokie dailučiai..
Beje, gal kas esat pirkę iš Siuvinėjimo magijos vinilinę kanvą? Labai įdomu kas tas per dalykas yr.. http://www.siuvineji...l-weave-14.html
QUOTE(laujus @ 2009 02 09, 14:34)
Beje, gal kas esat pirkę iš Siuvinėjimo magijos vinilinę kanvą? Labai įdomu kas tas per dalykas yr..
Aš pirkau Labai geras dalykas, ypač skirtukams, padėkliukams.
milk@, kaip tu ir įžlibinai? Ar linas iš stambesnių buvo? Vis pasvajoju pabandyti, ale baisu... Keliais siūliukais siuvinėjai?
milka šaunus darbelis
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 15:18)
Pasiruošusi ir aš jau Valentino dienai
Renato Parolin dizainas, ant paprasto lietuviško lino siuvinėjau per du siūliukus.
Renato Parolin dizainas, ant paprasto lietuviško lino siuvinėjau per du siūliukus.
Man vis labiau patinka ant lino siuvinėti darbeliai. Čia staltiesėlė? Kiek laiko jam sugaišai?
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 17:18)
Pasiruošusi ir aš jau Valentino dienai
Labai dailu...
Ačiū, merginos, kad įvertinot
giluze, siuvinėjau dviem gijom. Nėra stambus šis linas. Širdelė gavosi 7x7 cm. sakyčiau miniatiūrinis darbelis. Kai pabandžiau ant lino siuvinėti, labai patiko. Daug gražesni darbai nei ant kanvos. Bijojau ir aš pradėti, viskas atrodė labai sudėtinga. Ir, žinok, neprisvilo tas pirmas blynas Taip, kad imk drąsiai liną, ir pirmyn
Metija, prie jo pasėdėjau du vakarus ir šiandien dar valandėlę. Šią širdelę planuoju įrėminti
giluze, siuvinėjau dviem gijom. Nėra stambus šis linas. Širdelė gavosi 7x7 cm. sakyčiau miniatiūrinis darbelis. Kai pabandžiau ant lino siuvinėti, labai patiko. Daug gražesni darbai nei ant kanvos. Bijojau ir aš pradėti, viskas atrodė labai sudėtinga. Ir, žinok, neprisvilo tas pirmas blynas Taip, kad imk drąsiai liną, ir pirmyn
Metija, prie jo pasėdėjau du vakarus ir šiandien dar valandėlę. Šią širdelę planuoju įrėminti