Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Klajokle, gražus paveikslas wub.gif
aš vis į jį žiūrėdavau ir galvodavau, ar čia nebus kas nors iš nuotraukos schemą pasidaręs? jis man toks labai asmeniškas atrodo g.gif

Lizarde
, faini katinėliai drinks_cheers.gif gal rėminsi juos visus kartu?
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 09, 13:20)
Aciu uz pagyras mano katukams  bigsmile.gif nors siaip katinu ne megeja, bet sitems neatsispyriau  tongue.gif
juratere, man tokie  thumbup.gif amiyra, issiunciau  4u.gif

ACIU smile.gif

nepamenu kuri ieskojot tamsiai melynos medziagos akvariumui siuvinet smile.gif va kasiuluose atsirado smile.gif
http://www.kasiulai....roducts_id=1453
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 09, 14:33)
Lizarde[/b], faini katinėliai  drinks_cheers.gif gal rėminsi juos visus kartu?

Aciu visoms aciuks.gif
Reminsiu tuos katukus truputi veliau, mat tik vasarai ju reikia, bet neiskenciau biggrin.gif neapsisprendziu tik ar visus vienam reme ir pasportu atskirti, ar kiekviena atskirai rolleyes.gif
Atsakyti
Klajokle o kokio didumo gaunasi paveiksliukas? ax.gif
Atsakyti
Klajokle, nu labai jau man gražus tavo paveikslas... wub.gif wub.gif

O katinukai, lizarde, kol nepasididinau, pamaniau kad piešti biggrin.gif - nu jau tokie dailučiai..

Beje, gal kas esat pirkę iš Siuvinėjimo magijos vinilinę kanvą? Labai įdomu kas tas per dalykas yr.. g.gif http://www.siuvineji...l-weave-14.html
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 02 09, 14:34)
Beje, gal kas esat pirkę iš Siuvinėjimo magijos vinilinę kanvą? Labai įdomu kas tas per dalykas yr..

Aš pirkau thumbup.gif Labai geras dalykas, ypač skirtukams, padėkliukams.
Atsakyti
Pasiruošusi ir aš jau Valentino dienai wub.gif
Renato Parolin dizainas, ant paprasto lietuviško lino siuvinėjau per du siūliukus.

user posted image
Atsakyti
milk@, kaip tu ir įžlibinai? Ar linas iš stambesnių buvo? Vis pasvajoju pabandyti, ale baisu... Keliais siūliukais siuvinėjai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 09 vasario 2009 - 15:26
milka šaunus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 15:18)
Pasiruošusi ir aš jau Valentino dienai  wub.gif
Renato Parolin dizainas, ant paprasto lietuviško lino siuvinėjau per du siūliukus.

Man vis labiau patinka ant lino siuvinėti darbeliai. Čia staltiesėlė? Kiek laiko jam sugaišai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 17:18)
Pasiruošusi ir aš jau Valentino dienai  wub.gif

Labai dailu... wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, kad įvertinot bis.gif

giluze, siuvinėjau dviem gijom. Nėra stambus šis linas. Širdelė gavosi 7x7 cm. sakyčiau miniatiūrinis darbelis. Kai pabandžiau ant lino siuvinėti, labai patiko. Daug gražesni darbai nei ant kanvos. Bijojau ir aš pradėti, viskas atrodė labai sudėtinga. Ir, žinok, neprisvilo tas pirmas blynas lotuliukas.gif Taip, kad imk drąsiai liną, ir pirmyn cool.gif
Metija, prie jo pasėdėjau du vakarus ir šiandien dar valandėlę. Šią širdelę planuoju įrėminti rolleyes.gif
Atsakyti