Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(lizarde @ 2009 02 09, 11:31)
Pasirodau ir as smile.gif  kadangi dar kuri laika pagules stalciuj ax.gif aciu Cherai uz schemutes  4u.gif nemoku graziai nufotkint doh.gif

grazu :0 gal galima pirmo katuko schema nes kitus du turiu, guli siuvinejimo dezutei, kazkada ateityje siuvinesiu... smile.gif

emeilas amiyr1234@hotmail.com

ACIU smile.gif
Atsakyti
Kazkas emeilui uzplauke.veliau pabandysiu atsiust.jei nesulauksi parasyk i az,nes galiu pamirst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 09, 11:36)
Nu ir vel kiek darbeliu uzderejo, taip grazu akis paganyt  4u.gif  thumbup.gif  saunuoles

juratere, ne nu tu mane tai stebini aplamai  lotuliukas.gif besikaupdama, atseit mazesni siuvineja ...tai kad jis visai nemazas  schmoll.gif

Nuuu toks,-vidutinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 02 09, 11:15)

Sveikutes smile.gif
Na va,-besikaupdama didesniam darbui,-neiskenciau neissiuvinejusi pries tai mazesnio lotuliukas.gif . Irisams jau viskas paruosta,-jei dar nesurasiu kokio didesnio paveikslo siuvinejimui lotuliukas.gif  Noriu issiuvineti koki laaaabai dideli. Gal jus ka esata uzmate?
Tai va,-cia mano savaites darbas (prisedant vakarais) blush2.gif

Labai gražu - šaunuolė! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 09, 12:09)
Labai gražu - šaunuolė! smile.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Lizarde - tavo katineliu triptikas liuksiskas 4u.gif

Juratere - toks ramus paveikslelis, tik del jo mazumo kazkaip suabejojau lotuliukas.gif man jis pakankamai nemazas pasirode...grazu 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras mano katukams bigsmile.gif nors siaip katinu ne megeja, bet sitems neatsispyriau tongue.gif
juratere, man tokie thumbup.gif amiyra, issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 09 vasario 2009 - 12:21
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 09, 12:19)
Lizarde - tavo katineliu triptikas liuksiskas  4u.gif

Juratere - toks ramus paveikslelis, tik del jo mazumo kazkaip suabejojau  lotuliukas.gif man jis pakankamai nemazas pasirode...grazu  4u.gif

mirksiukas.gif Nu toks,-neeeeee... lotuliukas.gif
Atsakyti
Klajokle – vau, koks bučinys wub.gif

Lizarde – katyčių triptikas labai linksmas smile.gif

juratere, labai jauki gatvelė. Pažiūrėjus į paveikslėlį kilo noras ja pasivaikščiot... Tikrai darbelis man visai neatrodo mažas... 4u.gif

Visi šie trys man labai jau prie dūšios.. Šaunuolės 4u.gif Einu dirbt... Nes kol kas dar tik paieškom ir mokymusi užsiėmiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 09 vasario 2009 - 12:33
Chera, tu buvai įmetusi nuorodą "aguonų laukui", kiek suprantu ten reikia registruotis norint gauti , bet kaip prisisregistruot tai ne labai suprantu, nes ne lietuviška informacija unsure.gif gal kuri suprantat, kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 09, 10:28)
Sandrulia, gal tu galėtum įmesti savo siuvinėto paveikslo (jaunavedžiams) schemutę rolleyes.gif  4u.gif

Prašom 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Paveikslėlis apsuktas, nes pas mus įprasta žiedą mauti ant dešinės rankos ax.gif
Atsakyti
Taip suintrigavot: katukai, katukai. Ogi pasirodo, kokie įdomūs tie katukai 4u.gif . Nemačiau dar niekad tokių.
Juratere, kokia graži gatvelė drinks_cheers.gif thumbup.gif . Ir spalvų nedaug reikia, ar ne?
Atsakyti