lizarde šaunūs kačiukai
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 09, 10:00)
Sandrulia, labai gražus tavo darbelis ir kitų darbeliai ,visą savaitgalį prie kompo neprisėdau, o jūs čia tiek pasidabavusios, tikros šaunuolės!!
o aš vyliausi, kad man kas nors pagelbės : turės mano svajonių paveikslo schemą (mergina su gyvate-132 žinutė, 12 psl., jei neklystu)
gal visdėlto kuri nors turit , ar matėt kur nors šia schemutę
o aš vyliausi, kad man kas nors pagelbės : turės mano svajonių paveikslo schemą (mergina su gyvate-132 žinutė, 12 psl., jei neklystu)
gal visdėlto kuri nors turit , ar matėt kur nors šia schemutę
duok savo e-pašta, jei dar rasiu, atsiusiu
QUOTE(juratere @ 2009 02 09, 11:15)
Sveikutes
Na va,-besikaupdama didesniam darbui,-neiskenciau neissiuvinejusi pries tai mazesnio . Irisams jau viskas paruosta,-jei dar nesurasiu kokio didesnio paveikslo siuvinejimui Noriu issiuvineti koki laaaabai dideli. Gal jus ka esata uzmate?
Tai va,-cia mano savaites darbas (prisedant vakarais)
Na va,-besikaupdama didesniam darbui,-neiskenciau neissiuvinejusi pries tai mazesnio . Irisams jau viskas paruosta,-jei dar nesurasiu kokio didesnio paveikslo siuvinejimui Noriu issiuvineti koki laaaabai dideli. Gal jus ka esata uzmate?
Tai va,-cia mano savaites darbas (prisedant vakarais)
Nu nepasakyčiau, kad toks jau ir mažas
QUOTE(laisveja @ 2009 02 09, 11:17)
Nu nepasakyčiau, kad toks jau ir mažas
Nu toks,-sakyciau ,-standartinis
Dabar noreciau issisiuvineti koki 60x90
Nu ir vel kiek darbeliu uzderejo, taip grazu akis paganyt saunuoles visos atkirai net neminesiu, nes pasiklysciau ...
va tik pastebejau, Seteriuke, nedalyvauja daznai pokalbiuos, bet kaip pasirodo tai su kokiu graziu darbu super, grazi gele
juratere, ne nu tu mane tai stebini aplamai besikaupdama, atseit mazesni siuvineja ...tai kad jis visai nemazas
lizarde, faini kaciai man kaip kaciu myletojai tai super
va tik pastebejau, Seteriuke, nedalyvauja daznai pokalbiuos, bet kaip pasirodo tai su kokiu graziu darbu super, grazi gele
juratere, ne nu tu mane tai stebini aplamai besikaupdama, atseit mazesni siuvineja ...tai kad jis visai nemazas
lizarde, faini kaciai man kaip kaciu myletojai tai super
Grožių grožiai merginukės. Jūs tikros šaunuolės.
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 09, 10:34)
Klajokle tavo siuvinys-super , tikrai turėjai susinervinti pritrūkus siūlų, nes man pačiai taip būna o tu schemutės įmest negalėtum
galiu