Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Klajokle tavo siuvinys-super thumbup.gif thumbup.gif , tikrai turėjai susinervinti pritrūkus siūlų, nes man pačiai taip būna wink.gif o tu schemutės įmest negalėtum smile.gif
Atsakyti
lizarde šaunūs kačiukai thumbup.gif
Atsakyti
Lizarde, labai mieli katukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 09, 10:00)
Sandrulia, labai gražus tavo darbelis thumbup.gif ir kitų darbeliai thumbup.gif  thumbup.gif ,visą savaitgalį prie kompo neprisėdau, o jūs čia tiek pasidabavusios, tikros šaunuolės!!
o aš vyliausi, kad man kas nors pagelbės : turės mano svajonių paveikslo schemą sad.gif (mergina su gyvate-132 žinutė, 12 psl., jei neklystu)
gal visdėlto kuri nors turit , ar matėt kur nors šia schemutę unsure.gif

duok savo e-pašta, jei dar rasiu, atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano e-meilas: JSonata@zebra.lt
kaip aš tau būčiau dėkinga oro_buckis.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikutes smile.gif
Na va,-besikaupdama didesniam darbui,-neiskenciau neissiuvinejusi pries tai mazesnio lotuliukas.gif . Irisams jau viskas paruosta,-jei dar nesurasiu kokio didesnio paveikslo siuvinejimui lotuliukas.gif Noriu issiuvineti koki laaaabai dideli. Gal jus ka esata uzmate?
Tai va,-cia mano savaites darbas (prisedant vakarais) blush2.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 09 vasario 2009 - 11:29
QUOTE(juratere @ 2009 02 09, 11:15)
Sveikutes smile.gif
Na va,-besikaupdama didesniam darbui,-neiskenciau neissiuvinejusi pries tai mazesnio lotuliukas.gif . Irisams jau viskas paruosta,-jei dar nesurasiu kokio didesnio paveikslo siuvinejimui lotuliukas.gif  Noriu issiuvineti koki laaaabai dideli. Gal jus ka esata uzmate?
Tai va,-cia mano savaites darbas (prisedant vakarais) blush2.gif

Nu nepasakyčiau, kad toks jau ir mažas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 02 09, 11:17)
Nu nepasakyčiau, kad toks jau ir mažas  thumbup.gif

Nu toks,-sakyciau ,-standartinis lotuliukas.gif
Dabar noreciau issisiuvineti koki 60x90 lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai irgi neatrodo , kad labai jis mažas, o baigtas turėtų labai šauniai atrodyti. būtinai pasirodyk su baigtu darbeliu wink.gif
Papildyta:
oho, tai jeigu tamstelai 60x90 mažas, tai kokio tamstelė norėtum??? ohmy.gif
Papildyta:
oi, pasirodo tokio norėtum biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir vel kiek darbeliu uzderejo, taip grazu akis paganyt 4u.gif thumbup.gif saunuoles visos atkirai net neminesiu, nes pasiklysciau ...
va tik pastebejau, Seteriuke, nedalyvauja daznai pokalbiuos, bet kaip pasirodo tai su kokiu graziu darbu 4u.gif super, grazi gele 4u.gif

juratere, ne nu tu mane tai stebini aplamai lotuliukas.gif besikaupdama, atseit mazesni siuvineja ...tai kad jis visai nemazas schmoll.gif

lizarde, faini kaciai 4u.gif man kaip kaciu myletojai tai super thumbup.gif
Atsakyti
Grožių grožiai merginukės. Jūs tikros šaunuolės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 09, 10:34)
Klajokle tavo siuvinys-super thumbup.gif  thumbup.gif , tikrai turėjai susinervinti pritrūkus siūlų, nes  man pačiai taip būna wink.gif o tu schemutės įmest negalėtum smile.gif

galiu smile.gif
Atsakyti