Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

sveikos 4u.gif gal kuri turite kokybiska sita schema ? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 08 vasario 2009 - 22:27
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 08, 00:15)
Metija - schemas pirkti galima visokiausiose internetinėse parduotuvėse. Jau berods minėjau keletą adresų ankstesniuose šios temos puslapiuose. Kita vertus, jei žinai dizainerį, kurio darbai domina, gali pagooglinti ir rasi, kas tomis schemomis prekiauja. Kainos svyruoja, priklauso nuo dydžio, bet šiaip normalu, kad vidutinio darbo dydžio schema kainuoja 10-20 EUR, jei siųsies iš JAV, tada bus tiek pat USD.

Ačiū.
Tavo nuostabiai subtilūs darbai, pasižvalgiau po puslapį wub.gif

Rugsėje, Sandrulia – labai dailu 4u.gif

lizarde – patiko šis švyturys. Bet man visiškai neaiški schema – numeriai tūkstantiniai... Ieškojau ir Reskos nurodytu adresu – kur galima konvertuot – nieko panašaus neradau.. gal kas gali padėt?

http://foto.inbox.lv...w_day_25x36.jpg
Atsakyti
metija parasyk maila turiu ta schema
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 08, 22:18)
Ten kur ir kitus DMC siūlus  biggrin.gif

as parastus dmc perku kasiuluose, siuvinejimo magijoj ir gerose akyse, ir kazkaip neuzmaciau blush2.gif maciau maximoj po 10 vnt supakuotus, bet nezinau ar ten tie patys doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras aciuks.gif

rugsėje, super tašiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 02 09, 01:03)
as parastus dmc perku kasiuluose, siuvinejimo magijoj ir gerose akyse, ir kazkaip neuzmaciau blush2.gif  maciau maximoj po 10 vnt supakuotus, bet nezinau ar ten tie patys doh.gif  blush2.gif

Jų spalvos kodai eina nuo 48 iki 126. Gal tai palengvins paiešką g.gif Šiandien dar GA pati pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 09 vasario 2009 - 00:09
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 00:08)
Jų spalvos kodai eina nuo 48 iki 126. Gal tai palengvins paiešką  g.gif Šiandien dar GA pati pirkau.

bandysiu ieskotis, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 00:08)
Jų spalvos kodai eina nuo 48 iki 126. Gal tai palengvins paiešką  g.gif Šiandien dar GA pati pirkau.

Dar buna DMC-Color variations (4150-4240)
Atsakyti
Sandrulia, labai gražus tavo darbelis thumbup.gif ir kitų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif ,visą savaitgalį prie kompo neprisėdau, o jūs čia tiek pasidabavusios, tikros šaunuolės!!
o aš vyliausi, kad man kas nors pagelbės : turės mano svajonių paveikslo schemą sad.gif (mergina su gyvate-132 žinutė, 12 psl., jei neklystu)
gal visdėlto kuri nors turit , ar matėt kur nors šia schemutę unsure.gif
Atsakyti
Siuvinejau bucini,bet baiges juodas siulas verysad.gif Tai db teks del i sona ilgam tubut verysad.gif O tiek beliko... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sandrulia, gal tu galėtum įmesti savo siuvinėto paveikslo (jaunavedžiams) schemutę rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as smile.gif kadangi dar kuri laika pagules stalciuj ax.gif aciu Cherai uz schemutes 4u.gif nemoku graziai nufotkint doh.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 09 vasario 2009 - 10:31