sveikos gal kuri turite kokybiska sita schema ?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 08, 00:15)
Metija - schemas pirkti galima visokiausiose internetinėse parduotuvėse. Jau berods minėjau keletą adresų ankstesniuose šios temos puslapiuose. Kita vertus, jei žinai dizainerį, kurio darbai domina, gali pagooglinti ir rasi, kas tomis schemomis prekiauja. Kainos svyruoja, priklauso nuo dydžio, bet šiaip normalu, kad vidutinio darbo dydžio schema kainuoja 10-20 EUR, jei siųsies iš JAV, tada bus tiek pat USD.
Ačiū.
Tavo nuostabiai subtilūs darbai, pasižvalgiau po puslapį
Rugsėje, Sandrulia labai dailu
lizarde patiko šis švyturys. Bet man visiškai neaiški schema numeriai tūkstantiniai... Ieškojau ir Reskos nurodytu adresu kur galima konvertuot nieko panašaus neradau.. gal kas gali padėt?
http://foto.inbox.lv...w_day_25x36.jpg
metija parasyk maila turiu ta schema
QUOTE(milka@ @ 2009 02 08, 22:18)
Ten kur ir kitus DMC siūlus
as parastus dmc perku kasiuluose, siuvinejimo magijoj ir gerose akyse, ir kazkaip neuzmaciau maciau maximoj po 10 vnt supakuotus, bet nezinau ar ten tie patys
Ačiū už pagyras
rugsėje, super tašiukas
rugsėje, super tašiukas
QUOTE(Čerčikas @ 2009 02 09, 01:03)
as parastus dmc perku kasiuluose, siuvinejimo magijoj ir gerose akyse, ir kazkaip neuzmaciau maciau maximoj po 10 vnt supakuotus, bet nezinau ar ten tie patys
Jų spalvos kodai eina nuo 48 iki 126. Gal tai palengvins paiešką Šiandien dar GA pati pirkau.
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 00:08)
Jų spalvos kodai eina nuo 48 iki 126. Gal tai palengvins paiešką Šiandien dar GA pati pirkau.
bandysiu ieskotis, aciu
QUOTE(milka@ @ 2009 02 09, 00:08)
Dar buna DMC-Color variations (4150-4240)
Sandrulia, labai gražus tavo darbelis ir kitų darbeliai ,visą savaitgalį prie kompo neprisėdau, o jūs čia tiek pasidabavusios, tikros šaunuolės!!
o aš vyliausi, kad man kas nors pagelbės : turės mano svajonių paveikslo schemą (mergina su gyvate-132 žinutė, 12 psl., jei neklystu)
gal visdėlto kuri nors turit , ar matėt kur nors šia schemutę
o aš vyliausi, kad man kas nors pagelbės : turės mano svajonių paveikslo schemą (mergina su gyvate-132 žinutė, 12 psl., jei neklystu)
gal visdėlto kuri nors turit , ar matėt kur nors šia schemutę