Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

[quote=Metija,2009 02 07, 22:34]
Įmesiu būtinai. Tik, ten pas mane atskirom dalim - bet įmesiu viską, ką turiu. Ten vienas didelis piešinys ir po to schema net iš gal dešimties dalių... Jei ką - rašyk, kartosiu 4u.gif

Kantrybės aš turiu. Bet žinai, ko dar daug turiu? Tai vadinama perfekcionizmu... tai jau net ir ieškodama schemų gal čia įkyrėjau, nes vis ieškau geriausio varianto. O kai jau ką darau - tai abi pusės turi būt idealios. Bet čia ne tai, kad pasigyrimas. Tai gal netgi problema... nes pernelyg didelis reiklumas sau irgi yr problema smile.gif Atsimenu, kai siuvinėjau - daug ardžiau, nes jei broko ir nesimato, bet aš jį žinau - man tai nepatinka... Kai mezgu - irgi. kai siuvu... rašau darbus, etc. Bet, mielosios, jei aš čia tiek plepėsiu, tai jokių darbų ir nepadarysiu smile.gif tai va dar kur problema. Nu, šeštadienio vakaras, norisi ir kažką ne į temą pakalbėt... wub.gif

Suprasiu - mano schemos irgi iš kelių lapų visada. Lauksiu smile.gif

Na taip, perfekcionizmas kartais gera savybė, bet kartais ir labai koją pakiša. Turi kaip nors save auklėti, nes vietomis tikrai nereikia persistengti smile.gif Paprašyk artimųjų pagalbos, kai pačiai sunku išsirinkti (šiuo atveju paveikslą) arba kai nori ardyti, nes tau kokia smulkmenėlė nepatinka (kaip jie į tai pažiūrėtų) smile.gif
Kai visgi išsirinksi labiausiai patinkantį švyturį parodyk ir mums smile.gif
Atsakyti

Merkyte, matau, kad esi. Tuoj bandau kabinti tau švyturio schemutes 4u.gif jei nepavyks dabar (na, jei ilgiau užtruktų) tai rytoj tikrai atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 08 vasario 2009 - 00:04
QUOTE(Metija @ 2009 02 08, 00:03)
Merkyte, matau, kad esi. Tuoj bandau kabinti tau švyturio schemutes  4u.gif  jei nepavyks dabar (na, jei ilgiau užtruktų) tai rytoj tikrai atsiųsiu  4u.gif

Kelk, kada tik tau patogu. Man juk nėra skubu smile.gif
Atsakyti
Metija - schemas pirkti galima visokiausiose internetinėse parduotuvėse. Jau berods minėjau keletą adresų ankstesniuose šios temos puslapiuose. Kita vertus, jei žinai dizainerį, kurio darbai domina, gali pagooglinti ir rasi, kas tomis schemomis prekiauja. Kainos svyruoja, priklauso nuo dydžio, bet šiaip normalu, kad vidutinio darbo dydžio schema kainuoja 10-20 EUR, jei siųsies iš JAV, tada bus tiek pat USD.
Atsakyti
QUOTE(Hellen @ 2009 02 07, 22:49)
Merginos prasau padekit!labai

Tai madeiros siūlų numeriai. Konvertuoti gali čia:
http://www.haftypols...hread_converter
Vietoj DMC nusistatyk Madeira, ir tau "išmes" kelių firmų siūlų atitikmenis.
Atsakyti
Radau toki ir toki svyturi
Atsakyti
aš tokį radau, tik nuotrauka labai maža, bet švyturys ten tolėliau matos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 07, 23:31)
Tai madeiros siūlų numeriai. Konvertuoti gali čia:
http://www.haftypols...hread_converter
Vietoj DMC nusistatyk Madeira, ir tau "išmes" kelių firmų siūlų atitikmenis.

Labai didelis dekui!!!!!!! mirksiukas.gif dabar tai tikrai rasiu sau reikamu siul! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus dėl skalbimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
seteriuke puiki, sodri gėlė wub.gif

milka@ ačiū
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Rodausi savo darbelį, kuris ilgai ir nuobodžiai laukė rėminimo, ir ši diena pagaliau išaušo biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti