Metija, o kodėl tau nepasirinkus kito švyturio, gal mažesnio Na jų tikrai yra nemažai. Aš schemų su švyturiais nekaupiau, bet gal kitos tau padėtų. Aš turiu tik tokį:
Kiek daug mielų darbelių.
O aš savo aguonėles toliau varau.
O aš savo aguonėles toliau varau.
Labai mieli visu darbai, jau net ir isvardinti sunku. Saunuoles ir toliau taip
Mergaitės, gal turit kokį linksmą paveiksliuką su schemute draugystės temą, noriu gerai draugei padaryt, mažą tokį.....
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 07, 16:57)
Na viskas, merginos, pasiutau nerealiai. Kur jus randat tokiu graziu schemu? Va ir Diudas ka padare. Nu liuks. Prasau man tundrai isaiskinti kaip ir kur knisat tokias grozybes dykai?
Na šiaip daug kopijuotų schemų yra interneto platybėse - "už dyka"... O šiaip visom prasmėm teisingiausia yra nusipirkti - tiek geros kokybės schemą su visais paaiškinimais gauni, tiek nepažeidi autorinių teisių, tiek pasirinkimas begalinis
QUOTE(milka@ @ 2009 02 07, 20:38)
Paukščiuk, G raidė tarp F ir H
Oi, gera pastaba...
Metija - dar dėl švyturių - turiu keletą tokių visai nieko, tiesa, irgi nemažų. Jei vis planuosi siuvinėt švyturį ir galvosi pakeisti pasirinkimą, parašyk, atmesiu paveiksliukus, galėsi pasirinkti Dabar negaliu prasiųst, nes schemos guli mano kompe, o dabar jis kitam Lietuvos gale...
QUOTE(astisius @ 2009 02 07, 20:46)
Mergaitės, gal turit kokį linksmą paveiksliuką su schemute draugystės temą, noriu gerai draugei padaryt, mažą tokį.....
jei tiktu truputi vaikiški, turiu kelis
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 07, 19:38)
Kodėl aukščiau nosies? Manau, čia reikia turėti tik kantrybės. Jeigu jos turi - tai pirmyn. Pamatytum kokio dydžio paveikslus mano teta siuvinėja.... Kai kurie net A0 formato - tikrai įspūdingai atrodo, ypač kai dar vaizdai gražus. Gaila, neturiu nuotraukų parodyt.
O, Metija, būk gera, gal galėtum man to švyturio schemelę į el. paštą įmest? Aš kolkas neturiu laiko šitam, nes siuvinėju savo su brangiausiuoju portret1, bet mano teta tikrai susigundys emerkyte2002@yahoo.com
O, Metija, būk gera, gal galėtum man to švyturio schemelę į el. paštą įmest? Aš kolkas neturiu laiko šitam, nes siuvinėju savo su brangiausiuoju portret1, bet mano teta tikrai susigundys emerkyte2002@yahoo.com
Įmesiu būtinai. Tik, ten pas mane atskirom dalim - bet įmesiu viską, ką turiu. Ten vienas didelis piešinys ir po to schema net iš gal dešimties dalių... Jei ką - rašyk, kartosiu
Kantrybės aš turiu. Bet žinai, ko dar daug turiu? Tai vadinama perfekcionizmu... tai jau net ir ieškodama schemų gal čia įkyrėjau, nes vis ieškau geriausio varianto. O kai jau ką darau - tai abi pusės turi būt idealios. Bet čia ne tai, kad pasigyrimas. Tai gal netgi problema... nes pernelyg didelis reiklumas sau irgi yr problema Atsimenu, kai siuvinėjau - daug ardžiau, nes jei broko ir nesimato, bet aš jį žinau - man tai nepatinka... Kai mezgu - irgi. kai siuvu... rašau darbus, etc. Bet, mielosios, jei aš čia tiek plepėsiu, tai jokių darbų ir nepadarysiu tai va dar kur problema. Nu, šeštadienio vakaras, norisi ir kažką ne į temą pakalbėt...
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 07, 21:27)
Na šiaip daug kopijuotų schemų yra interneto platybėse - "už dyka"... O šiaip visom prasmėm teisingiausia yra nusipirkti - tiek geros kokybės schemą su visais paaiškinimais gauni, tiek nepažeidi autorinių teisių, tiek pasirinkimas begalinis
Oi, gera pastaba...
Metija - dar dėl švyturių - turiu keletą tokių visai nieko, tiesa, irgi nemažų. Jei vis planuosi siuvinėt švyturį ir galvosi pakeisti pasirinkimą, parašyk, atmesiu paveiksliukus, galėsi pasirinkti Dabar negaliu prasiųst, nes schemos guli mano kompe, o dabar jis kitam Lietuvos gale...
Oi, gera pastaba...
Ačiū, Pumpurėli Galvosiu, vis tiek galvosiu. Noriu aš to švyturio. Man jis - tartum dvasios oazė. Švyturys jūroje... Kaip viltis. O kaip jau rašiau - esu labai didelė svarstytoja ir ieškotoja variantų iš kurių galėčiau rinktis. Aš tau į až parašysiu el. paštą.
Pumpurėli, o kur yra tos geros kokybės mokamos schemos? Įdomu, kokia jų kaina? Aš irgi dayg esu susidūrus su autorinėm teisėm... Bet šiuo atveju man jau rodos, netgi sunku apkrauti kitus žmones, kad man schemas siųstų. Va, Paukščiukas atsiuntė nuorodą. Į savo puslapį kėlė... Vargo.. O man visvien parodo tik mažutį paveiklėlį, o daugiau ne, nes nesu draugų sąraše. Tai ir galvoju - kitą kartą kiek čia kitus varginsiu beprašinėdama? Beieškodama tų "savo" paveiksliukų... Dabar daug kur draudimai uždėti. Tik dalyviai gali prieit. o kai aš dar dalyve nesijaučiu - tai į kokius draugus čia besisiūlysi... Įdomu, kiek kainuoja tos schemos... Gal tikrai man brangu bus, tada ieškočiau paprastesnio varianto. Bet...
http://www.tindirind...y...mage[5].jpg
Merginos prasau padekit!labai noriu sita paveiksla issiuvineti (tikiuosi matosi), bet siulu numeriu kurie ten parasyti neimanoma surasti!(0908,1710,1711,1712,1713,2400,2401) Ziurejau pagal spalvu paletes, bet buvo tik 2 spalvos is visu situ isvardintu!Merginos prasau padekit kaip man rasti tinkamus siulus sitam paveikslui??? (Gyvenu ne Lietuvoje)
Merginos prasau padekit!labai noriu sita paveiksla issiuvineti (tikiuosi matosi), bet siulu numeriu kurie ten parasyti neimanoma surasti!(0908,1710,1711,1712,1713,2400,2401) Ziurejau pagal spalvu paletes, bet buvo tik 2 spalvos is visu situ isvardintu!Merginos prasau padekit kaip man rasti tinkamus siulus sitam paveikslui??? (Gyvenu ne Lietuvoje)
sveikos visos daug graziu darbu prisiuvinejot labai jau senai pas jus lankaisui Todel pasirodau su savo darbeliu, jau senai pabaigtas, bet niekaip neaprisiruosdavau nufotografuot Cia bus dovana tetai, Velyku proga
QUOTE(seteriuke @ 2009 02 07, 23:21)
sveikos visos daug graziu darbu prisiuvinejot labai jau senai pas jus lankaisui Todel pasirodau su savo darbeliu, jau senai pabaigtas, bet niekaip neaprisiruosdavau nufotografuot Cia bus dovana tetai, Velyku proga
Nerealiai gražu.
Aciu