Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Labutis visoms ir vėl naujuose namučiuose biggrin.gif
Skubu pasirodyti savo užbaigtas pastelines fėjas - nu labai jau man tas darbelis mielas, dabar nekantrauju įrėminti - manau dar vaizdelis turėtų keistis į gerąją pusę, ypač kad išryškėtų gelsva kanva, kurios spalvos fotiku nu niekaip nepagaunu (nuotraukoj taip blanku, o realiai jos tokios gyvos...)
user posted image
user posted imageuser posted image

O kas dėl metalizuotų siūlų, tai man taip pat jie ne prie širdies siuvinėjant, nors ir labai gražūs. Bet kaip tik šiai širdelei, kurią siuvinėja paukščiukas, kuri ne už kalnų mano planuose, esu nusprendus imt tiesiog va tokius siuvimui skirtus siūlus - vaizdas irgi geras, nors irgi kietesni nei paprasti siūlai, bet ne tokie standūs..
user posted image
Atsakyti
laujuslabai saunios fejos wub.gif thumbup.gif lauksim pasirodant iremintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 02 05, 10:47)
Labutis visoms ir vėl naujuose namučiuose  biggrin.gif
Skubu pasirodyti savo užbaigtas pastelines fėjas - nu labai jau man tas darbelis mielas, dabar nekantrauju įrėminti - manau dar vaizdelis turėtų keistis į gerąją pusę, ypač kad išryškėtų gelsva kanva, kurios spalvos fotiku nu niekaip nepagaunu (nuotraukoj taip blanku, o realiai jos tokios gyvos...)

Mielas darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 05, 09:46)
dar karteli paziurejau tavo darbeli, kad tie baltumai tikrai skiriasi, todel gelytes issiskiria smile.gif bus labai grazu ir "lengvas" vaizdas  thumbup.gif

Tai kad dar nėra baltų gėlyčių, čia tik gelsvos. Bet vėlgi, jei imsiu gelsvą audinį, tada matysis baltos, o gelsvų ne. Ir vėl pasaka be galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 05, 09:54)
Aš buvau nusiteikusi BS daugiau daryti, jei bus per blankiai

Tai aš irgi, sulauksiu galutinio rezultato, tada kažkaip koreguosiu, jei kas blush2.gif

QUOTE(laujus @ 2009 02 05, 10:47)
Skubu pasirodyti savo užbaigtas pastelines fėjas

va tokius siuvimui skirtus siūlus

Labai gražios fėjos, tikiu, kad gyvai jos dar gražesnės thumbup.gif

O siuliukus aš tik tokius naudoju, man jie visai pakenčiami. O ir spalvų jų yra visokių pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Fėjos tiesiog nuostabios! tokios plevenančios. 4u.gif
Klausykit, nugi koks gražus katinas temą atidaro... beprotiškai... Kaip norėčiau tokio, negi ir jo schema kažkur egzistuoja? doh.gif
Atsakyti
Perfotkinau savo širdukę, visgi mėginsiu keliom baltom BS padaryt
user posted image

laujus fėjos nuostabios, labai sužavėjo jų lengvumas wub.gif Su šiuo auksiniu siūliuku esu taip pat siuvinėjusi, dėjau kartu su medvilniniu, tikrai mieliau siuvinėjasi
Atsakyti
Paukščiuk, aš BS nebedaryčiau. Dabar darbelis toks lengvas, išplaukiantis wub.gif

Laujus, šaunios fėjos. Ir viską siuvinėjai tik pusiniu kryželiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 02 04, 18:32)
Na va baigiau vakar gyvūninį metriką  bigsmile.gif Rytoj vešiu rėminti...  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

Tikrai labai labai gražu. bigsmile.gif Bet... mažytė pastabėlė (kuri tikriausiai jau pavėluota) - bendrą kompoziciją truputį gadina likę laisvi plotai dešiniajame viršutiniame ir kairiajame apatiniame kampuose (specialiai atnešiau paveikslėlį iš ankstesnės temos). Gal reiktų dar poros drugelių? (Arba tų dviejų esamų per daug.) blush2.gif Tuomet būtų visiškai idealu. Nors ir šiaip čia kantrybės begalinės reikėjo. Nuostabi dovana mergytei.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 05, 12:03)
Paukščiuk, aš BS nebedaryčiau. Dabar darbelis toks lengvas, išplaukiantis  wub.gif

Tu visiškai teisi, kelias išsiuvinėjau ir nebeliko vientisumo, ardau lauk schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Paukščiuk, o ką į viduriuką dėsi?
Atsakyti
Tai bus dovana jauniesiem, siuvinėsiu inicialus ir datą
Atsakyti
mergaitės, gal kuri siuvinėjote ūgio matuoklę kur mikė su draugais obuoliukus renka, na ten medyje jie? aš turiu tą schemelę, bet man ten su spalvų raktu šiek tiek neaišku g.gif gal turite kuri kitaip sužymėtas tas spalvas? 4u.gif ten rašo jog reikia DMC 384 bet kad tokios išvis nėra doh.gif o ten ranka surašyti tie spalvų numerėliai tai sakau gal klaida... norėčiau su kitu variantu palyginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 05 vasario 2009 - 13:49