Labutis visoms ir vėl naujuose namučiuose
Skubu pasirodyti savo užbaigtas pastelines fėjas - nu labai jau man tas darbelis mielas, dabar nekantrauju įrėminti - manau dar vaizdelis turėtų keistis į gerąją pusę, ypač kad išryškėtų gelsva kanva, kurios spalvos fotiku nu niekaip nepagaunu (nuotraukoj taip blanku, o realiai jos tokios gyvos...)
O kas dėl metalizuotų siūlų, tai man taip pat jie ne prie širdies siuvinėjant, nors ir labai gražūs. Bet kaip tik šiai širdelei, kurią siuvinėja paukščiukas, kuri ne už kalnų mano planuose, esu nusprendus imt tiesiog va tokius siuvimui skirtus siūlus - vaizdas irgi geras, nors irgi kietesni nei paprasti siūlai, bet ne tokie standūs..
laujuslabai saunios fejos lauksim pasirodant iremintu
QUOTE(laujus @ 2009 02 05, 10:47)
Labutis visoms ir vėl naujuose namučiuose
Skubu pasirodyti savo užbaigtas pastelines fėjas - nu labai jau man tas darbelis mielas, dabar nekantrauju įrėminti - manau dar vaizdelis turėtų keistis į gerąją pusę, ypač kad išryškėtų gelsva kanva, kurios spalvos fotiku nu niekaip nepagaunu (nuotraukoj taip blanku, o realiai jos tokios gyvos...)
Mielas darbelis
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 05, 09:46)
dar karteli paziurejau tavo darbeli, kad tie baltumai tikrai skiriasi, todel gelytes issiskiria bus labai grazu ir "lengvas" vaizdas
Tai kad dar nėra baltų gėlyčių, čia tik gelsvos. Bet vėlgi, jei imsiu gelsvą audinį, tada matysis baltos, o gelsvų ne. Ir vėl pasaka be galo
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 05, 09:54)
Aš buvau nusiteikusi BS daugiau daryti, jei bus per blankiai
Tai aš irgi, sulauksiu galutinio rezultato, tada kažkaip koreguosiu, jei kas
QUOTE(laujus @ 2009 02 05, 10:47)
Skubu pasirodyti savo užbaigtas pastelines fėjas
va tokius siuvimui skirtus siūlus
va tokius siuvimui skirtus siūlus
Labai gražios fėjos, tikiu, kad gyvai jos dar gražesnės
O siuliukus aš tik tokius naudoju, man jie visai pakenčiami. O ir spalvų jų yra visokių pirkti
Fėjos tiesiog nuostabios! tokios plevenančios.
Klausykit, nugi koks gražus katinas temą atidaro... beprotiškai... Kaip norėčiau tokio, negi ir jo schema kažkur egzistuoja?
Klausykit, nugi koks gražus katinas temą atidaro... beprotiškai... Kaip norėčiau tokio, negi ir jo schema kažkur egzistuoja?
Paukščiuk, aš BS nebedaryčiau. Dabar darbelis toks lengvas, išplaukiantis
Laujus, šaunios fėjos. Ir viską siuvinėjai tik pusiniu kryželiu
Laujus, šaunios fėjos. Ir viską siuvinėjai tik pusiniu kryželiu
QUOTE(cacukas @ 2009 02 04, 18:32)
Tikrai labai labai gražu. Bet... mažytė pastabėlė (kuri tikriausiai jau pavėluota) - bendrą kompoziciją truputį gadina likę laisvi plotai dešiniajame viršutiniame ir kairiajame apatiniame kampuose (specialiai atnešiau paveikslėlį iš ankstesnės temos). Gal reiktų dar poros drugelių? (Arba tų dviejų esamų per daug.) Tuomet būtų visiškai idealu. Nors ir šiaip čia kantrybės begalinės reikėjo. Nuostabi dovana mergytei.
Paukščiuk, o ką į viduriuką dėsi?
Tai bus dovana jauniesiem, siuvinėsiu inicialus ir datą
mergaitės, gal kuri siuvinėjote ūgio matuoklę kur mikė su draugais obuoliukus renka, na ten medyje jie? aš turiu tą schemelę, bet man ten su spalvų raktu šiek tiek neaišku gal turite kuri kitaip sužymėtas tas spalvas? ten rašo jog reikia DMC 384 bet kad tokios išvis nėra o ten ranka surašyti tie spalvų numerėliai tai sakau gal klaida... norėčiau su kitu variantu palyginti