QUOTE(diudas @ 2009 02 07, 12:16)
O štai mano paskutinis darbelis, tik vakar įrėmintas - Širdelių girlianda. Šį paveiksliuką pradėjau siuvinėti visai negalvodama apie Valentino dieną, o todėl, kad man pačiai patiko, todėl sau ir siuvinėjau
Dizainas Corinne Rigaudeau. Paveikslo dydis su rėmeliu 22 x 45 cm. 4 DMC spalvos, kurias rinkau pati. Kaip ir visada rėminau pati.
Labai super girlianda
QUOTE(rasiux- @ 2009 02 07, 14:21)
Vakar įsirėminau ir tiek norėjau pasigirti
Labai nepeikit- medžiaga prasta, siūlai irgi nekokie, o dar fotkinta telefonu...
Ir man ypač puodelis labai gražus
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 07, 15:37)
O aš prašymą gavau, išsiuvinėti 25metų merginai dovanų paveikslą. Nežinau nuo kurio galo pradėt ieškoti paveikslo, nes žmogaus visiškai nepažįstu
Tai visai visai jokio pageidavimo?
Man draugei artėja gimtadienis. Ji mėgsta drugelius. Gerai, kad parodžiau "netyčia" keletą pavyzdžių, tai baisiai saldūs jie jai pasirodė. Tai galvoju, kas nors iš Nimue jai turėtų patikti
QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 17:01)
Apskritai, labiausia, ko gera, mane žavi jūsų visų geranoriškumas ir nenuilstanti pagalba. Tiek pozityvo mažai kur rasi.
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 07, 17:56)
Norėjau dar pasisakyti apie siuvinių plovimą
nes jūsų aprašymuose gręžti negalima, o aš gręžiu (spaudydama, "vyrų gręžimu
) ir dar po to gerai išpurtau ir ištampau, tada gražiai pakibanu kad apdžiūtų ir dar šiek tiek drėgną lyginu
Nesiūlau daryti taip kaip aš, bet dar nei vieno paveikslo nesugadinau, o gal reikėtų jūsų paklausyti
Ir aš taip pat skalbiu, mane mama taip mokė
Bet šiandien pasiskaičiusi taip daugiau nebedarysiu