Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Metija, žiū nebereikia, bet jau vėlu išsiunčiau kelias. Šią raidyno nuorodą peržvelgiau, bet nieko tinkamo neradau 4u.gif

QUOTE(Felise @ 2009 02 07, 17:04)
Buciau ir as dekinga, jeigu kas persiustumet A ir G raideles is sios serijos  4u.gif sorsuas@gmail.com

Nemačiau ir aš ten A raidės g.gif

Reska ačiū 4u.gif , kažkas panašaus ko man reikia smile.gif
Papildyta:
Sužavėjo dar šis raidynas, tik nežianu ar nebus per saldu mastau.gif

user posted image
Atsakyti
Norėjau dar pasisakyti apie siuvinių plovimą
nes jūsų aprašymuose gręžti negalima, o aš gręžiu (spaudydama, "vyrų gręžimu lotuliukas.gif ) ir dar po to gerai išpurtau ir ištampau, tada gražiai pakibanu kad apdžiūtų ir dar šiek tiek drėgną lyginu ax.gif
Nesiūlau daryti taip kaip aš, bet dar nei vieno paveikslo nesugadinau, o gal reikėtų jūsų paklausyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 07, 17:31)
Metija, žiū nebereikia, bet jau vėlu išsiunčiau kelias. Šią raidyno nuorodą peržvelgiau, bet nieko tinkamo neradau 4u.gif

Aš jau tau až parašiau, kad reikia 4u.gif

Tu radai daug geriau 4u.gif Man tai labai gražu... Na, bet manau, kad vis tik reiktų nors kažką žinot apie merginą, kuriai siuvinėsi... Tarkim, jei mergina romantiška - manau, kad labai tiktų, o jei su keliais auskarais nosyje, ausyse ir antakiuose - gal nelabai... Labai palengvintų paieškas informacija apie tai, kokie paveikslai jai patinka.. Man, pavyzdžiui, paveikslą norisi rinktis pačiai, o ne, kad kiti dovanotų...

Šiaip kažkur temoj mačiau labai gražių abstrakcijų. Kažkaip jos, manau, tiktų įvairiam skoniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 07 vasario 2009 - 18:03
[quote=Pumpurėlis,2009 02 07, 12:39]

Manau, Dvi turėjo omeny abejonę, kad toks didelis darbas ir tiek mažai spalvų. Iš tiesų tiek kryžiukų kiek tu surašei, tai yra labai daug, turint omeny, kad darbas būtų visas užpildytas, tai tikrai didelis darbas. Ir spalvų atrodo išties mažokai. Na, kas dėl paties darbo, tai čia jau gali patikti arba ne, aš tokio darbo niekad nesiuvinėčiau, mano akiai tai tiesiog būtų kičas. Tik prašom nesupykti, tai tik mano nuomonė 4u.gif

Aš, tiesą sakant, nelabai suprantu, kodėl dauguma peikia tą švyturio schemą... Man jis nuostabus. Ir man atrodo, kad tikrai visai ne per mazai ten tų spalvų.... 29 pakankamai daug. Pavyzdžiui aš, darau schemas iš nuotraukų, maždaug A3 formato ir naudoju 16 spalvų - kokybė man tikrai gera išeina. Labai vertinu tokius didelius darbus smile.gif Man nelabai prie širdies tie mažiukai... Akiai gražu pažiūrėt, bet pačiai siuvinėt nesinori tokių...
Papildyta:
[quote=Metija,2009 02 07, 17:01]
Žinai, čia tiek grožių visos daro, tokių puikių nuorodų prideda, kad galva susisuka ir tiek... Siuvinėsiu pradžiai metrikiuką, o vėliau bus matyti... Sūnus sėdi ir burba dėl to švyturio, o aš jau nebesu tokia tikra. Kai ėmiau ieškoti - tą pirmiausiai radau ir pasišoviau įgyvendinti vaiko svajonę ir prieš akis jam pakabinti švyturį... Nes pajūry tik švyturiai jį ir domina... O man ypatingai graži žiedadulkių fėja. Nu, betgi jis kliedi švyturiu ir taškas lotuliukas.gif

Metija, siuvinėk ta švyturį ir įgyvendink sūnaus svajonę (aš tikrai siuvinėčiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 02 07, 12:16)
O štai mano paskutinis darbelis, tik vakar įrėmintas - Širdelių girlianda. Šį paveiksliuką pradėjau siuvinėti visai negalvodama apie Valentino dieną, o todėl, kad man pačiai patiko, todėl sau ir siuvinėjau  biggrin.gif   
Dizainas Corinne Rigaudeau. Paveikslo dydis su rėmeliu 22 x 45 cm. 4 DMC spalvos, kurias rinkau pati. Kaip ir visada rėminau pati.

Labai super girlianda thumbup.gif

QUOTE(rasiux- @ 2009 02 07, 14:21)
Vakar įsirėminau ir tiek norėjau pasigirti  ax.gif Labai nepeikit- medžiaga prasta, siūlai irgi nekokie, o dar fotkinta telefonu...

Ir man ypač puodelis labai gražus 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 07, 15:37)
O aš prašymą gavau, išsiuvinėti 25metų merginai dovanų paveikslą. Nežinau nuo kurio galo pradėt ieškoti paveikslo, nes žmogaus visiškai nepažįstu unsure.gif

Tai visai visai jokio pageidavimo? blink.gif
Man draugei artėja gimtadienis. Ji mėgsta drugelius. Gerai, kad parodžiau "netyčia" keletą pavyzdžių, tai baisiai saldūs jie jai pasirodė. Tai galvoju, kas nors iš Nimue jai turėtų patikti g.gif

QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 17:01)
Apskritai, labiausia, ko gera, mane žavi jūsų visų geranoriškumas ir nenuilstanti pagalba. Tiek pozityvo mažai kur rasi.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jola987 @ 2009 02 07, 17:56)
Norėjau dar pasisakyti apie siuvinių plovimą
nes jūsų aprašymuose gręžti negalima, o aš gręžiu (spaudydama, "vyrų gręžimu lotuliukas.gif ) ir dar po to gerai išpurtau ir ištampau, tada gražiai pakibanu kad apdžiūtų ir dar šiek tiek drėgną lyginu ax.gif
Nesiūlau daryti taip kaip aš, bet dar nei vieno paveikslo nesugadinau, o gal reikėtų jūsų paklausyti  g.gif

Ir aš taip pat skalbiu, mane mama taip mokė blush2.gif Bet šiandien pasiskaičiusi taip daugiau nebedarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 07, 20:03)
Metija, siuvinėk ta švyturį ir įgyvendink sūnaus svajonę (aš tikrai siuvinėčiau) smile.gif
Nenoriu nieko įžeisti, bet aš tikrai nesiuvinėčiau to švyturio ir ne vien dėl to, kad nesu didelių paveikslų gerbėja... Jeigu vaikas dievina švyturius, tai kam dar siuvinėti šiiiiitokį gabalą dangaus, kuris dar neaišku kaip atrodys. Na, negi nėra gražių švyturiukų schemų, kurios nekeltų abejonių?
Be to, kiek laiko tu galėsi skirti to darbo siuvinėjimui? Gal vaikas jau ką nors kita pradės dievinti, kol tu tą švyturį išsiuvinėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 18:00)
Aš jau tau až parašiau, kad reikia  4u.gif

Tu radai daug geriau  4u.gif  Man tai labai gražu... Na, bet manau, kad vis tik reiktų nors kažką žinot apie merginą, kuriai siuvinėsi... Tarkim, jei mergina romantiška - manau, kad labai tiktų, o jei su keliais auskarais nosyje, ausyse ir antakiuose - gal nelabai... Labai palengvintų paieškas informacija apie tai, kokie paveikslai jai patinka.. Man, pavyzdžiui, paveikslą norisi rinktis pačiai, o ne, kad kiti dovanotų...

Šiaip kažkur temoj mačiau labai gražių abstrakcijų. Kažkaip jos, manau, tiktų įvairiam skoniui.

Sakė, ji prie meno biggrin.gif , tai viskas ką pavyko sužinoti. Na vakare dar bendrausiu, gal daugiau pavyks ką sužinoti smile.gif

laisveja man šis drugys labai gražus
user posted image
Papildyta:
QUOTE(burbulinė @ 2009 02 07, 18:11)
Gal vaikas jau ką nors kita pradės dievinti, kol tu tą švyturį išsiuvinėsi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 02 07, 18:11)
Nenoriu nieko įžeisti, bet aš tikrai nesiuvinėčiau to švyturio ir ne vien dėl to, kad nesu didelių paveikslų gerbėja... Jeigu vaikas dievina švyturius, tai kam dar siuvinėti šiiiiitokį gabalą dangaus, kuris dar neaišku kaip atrodys. Na, negi nėra gražių švyturiukų schemų, kurios nekeltų abejonių?
Be to, kiek laiko tu galėsi skirti to darbo siuvinėjimui? Gal vaikas jau ką nors kita pradės dievinti, kol tu tą švyturį išsiuvinėsi  lotuliukas.gif

Juk schemoj viska galima matyti - kiek spalvų yra tam danguje... Aš jau iš paveikslo matau, kad tikrai tu spalvų pakankamai. O galų gale, esu vieną paveikslą siuvinėsiu kur išvis visas dangus yra viena spalva ir atrodo tikrai gražiai. Na, bet aišku, čia yra skonio reikalas.
O dėl sūnaus norų tai taip, jie greitai keičiasi smile.gif Na bet toks paveikslas, mano manymu, niekada neprapultų. Bet aš čia kalbu tik aš savo pozicijos, kadangi mėgstu tik didelius paveikslus smile.gif Bet, kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių, ir visi jie teisūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 07, 18:18)
Juk schemoj viska galima matyti - kiek spalvų yra tam danguje... Aš jau iš paveikslo matau, kad tikrai tu spalvų pakankamai. O galų gale, esu vieną paveikslą siuvinėsiu kur išvis visas dangus yra viena spalva ir atrodo tikrai gražiai. Na, bet aišku, čia yra skonio reikalas.
O dėl sūnaus norų tai taip, jie greitai keičiasi smile.gif Na bet toks paveikslas, mano manymu, niekada neprapultų. Bet aš čia kalbu tik aš savo pozicijos, kadangi mėgstu tik didelius paveikslus smile.gif  Bet, kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių, ir visi jie teisūs smile.gif

Ačiū labai visoms. Už nuomonę. Merkytei - už palaikymą 4u.gif Pumpurėliui ir burbulinei - už abejones 4u.gif
Man tame mano nusižiūrėtame didžiuliame paveiksle labai graži jūra. Vieno ko iš karto nežadėjau siuvinėti - tai vėliavos... Aš pati labai myliu jūrą. Saulėlydžius... Tiesą sakant - ir švyturius. Na, mergaitės įmetė labai gražių švyturių. Manau, kad švyturį siuvinėsiu. Apsispręsiu kokį...

Mano sūnui 12. Jo meilė švyturiams atsirado tada, kai jis pradėjo kalbėti. Daug ką jis myli, bet Ferario nenoriu siuvinėti biggrin.gif Vienas dalykas tai mane neramina - to darbo dydis... labai jau aukščiau nosies šoku gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 19:32)
Mano sūnui 12. Jo meilė švyturiams atsirado tada, kai jis pradėjo kalbėti. Daug ką jis myli, bet Ferario nenoriu siuvinėti  biggrin.gif  Vienas dalykas tai mane neramina - to darbo dydis... labai jau aukščiau nosies šoku gal  blush2.gif

nuo dusios patarsiu, jei tau labai labai nepatinka paveikslas, ypac didelis nesiuvinek net del sunaus, nes liks nebaigtas ir tokia kankyne bus doh.gif , bet jei tau patinka tada pirmyn
kankinuos as su ugio matuokle, labai vaikas norejo, bet man ten doh.gif , sukandus dantis varau, nors kantrybes tris lasus dar turiu, bet sakiau jokiu didesniu darbu net del vaiko nebus, nebent pati labai labai noresiu ax.gif
Atsakyti
Paukščiuk, G raidė tarp F ir H mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 19:32)
Ačiū labai visoms. Už nuomonę. Merkytei - už palaikymą  4u.gif Pumpurėliui ir burbulinei - už abejones  4u.gif
Man tame mano nusižiūrėtame didžiuliame paveiksle labai graži jūra. Vieno ko iš karto nežadėjau siuvinėti - tai vėliavos... Aš pati labai myliu jūrą. Saulėlydžius... Tiesą sakant - ir švyturius. Na, mergaitės įmetė labai gražių švyturių. Manau, kad švyturį siuvinėsiu. Apsispręsiu kokį...

Mano sūnui 12. Jo meilė švyturiams atsirado tada, kai jis pradėjo kalbėti. Daug ką jis myli, bet Ferario nenoriu siuvinėti  biggrin.gif  Vienas dalykas tai mane neramina - to darbo dydis... labai jau aukščiau nosies šoku gal  blush2.gif

Kodėl aukščiau nosies? smile.gif Manau, čia reikia turėti tik kantrybės. Jeigu jos turi - tai pirmyn. Pamatytum kokio dydžio paveikslus mano teta siuvinėja.... smile.gif Kai kurie net A0 formato - tikrai įspūdingai atrodo, ypač kai dar vaizdai gražus. smile.gif Gaila, neturiu nuotraukų parodyt.

O, Metija, būk gera, gal galėtum man to švyturio schemelę į el. paštą įmest? Aš kolkas neturiu laiko šitam, nes siuvinėju savo su brangiausiuoju portret1, bet mano teta tikrai susigundys smile.gif emerkyte2002@yahoo.com
Atsakyti