Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Gal kuri turite šio raidyno G raidę?
user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

rasiux-, labai žavus paveiksliukas su puodeliu ir puikiai įrėmintas, labai tinkamai viskas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 07, 16:37)
Papildyta:
O aš prašymą gavau, išsiuvinėti 25metų merginai dovanų paveikslą. Nežinau nuo kurio galo pradėt ieškoti paveikslo, nes žmogaus visiškai nepažįstu unsure.gif

O ką, jokių pageidavimų nepareiškė g.gif Gal mergina kokį hobį turi. Galima būtų ta tema paieškoti g.gif
G raidė pas mane yra mirksiukas.gif ir tavonurodytame puslapyje yra. Tik C ir G raidės labai panašios. G su truputėli didesniu parietimu. Na turbūt supratai blush2.gif

rasiux-, puodukas ir man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 07 vasario 2009 - 16:14
oi ačiū, ačiū merginos už pagyras biggrin.gif Tuoj pradėsiu nosį riest sokiai.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 07, 16:09)
O ką, jokių pageidavimų nepareiškė  g.gif Gal mergina kokį hobį turi. Galima būtų ta tema paieškoti  g.gif
G raidė pas mane yra  mirksiukas.gif ir tavonurodytame puslapyje yra. Tik C ir G raidės labai panašios. G su truputėli didesniu parietimu. Na turbūt supratai  blush2.gif

rasiux-, puodukas ir man labai patiko  thumbup.gif

Tai tas ir blogiausia, liepė savo nuožiūra išrinkt. Kad ji žinotu kokios galybės yra schemų doh.gif

Aš pastebėjau kad ten dvi C, bet niekaip nesupratau kuri G blink.gif blush2.gif Einu dar kartą žiūrėti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 07, 12:39)
Manau, Dvi turėjo omeny abejonę, kad toks didelis darbas ir tiek mažai spalvų. Iš tiesų tiek kryžiukų kiek tu surašei, tai yra labai daug, turint omeny, kad darbas būtų visas užpildytas, tai tikrai didelis darbas. Ir spalvų atrodo išties mažokai. Na, kas dėl paties darbo, tai čia jau gali patikti arba ne, aš tokio darbo niekad nesiuvinėčiau, mano akiai tai tiesiog būtų kičas. Tik prašom nesupykti, tai tik mano nuomonė  4u.gif

Nepykstu... Juk sakiau, kad švyturiai labai patinka mano sūnui. Senokai radau tą schemą, ten man buvo labai aiškus spalvų raktas, tai ir svarsčiau... Patarimai visada vertingas dalykas, tam čia ir esu smile.gif Man tikrai yra ko iš jūsų visų mokytis.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 07, 13:03)

Paukščiuk, man neatsidaro nei ši aguonų, nei kita švyturių nuoroda sad.gif galbūt, todėl, kad tie žmonės nurodė, jog pažiūrėti galima tik tiems, kas yra draugų sąraše. Ar aš kažką ne taip darau? Ar turiu užsiregistruoti net ir norėdama pamatyti?
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės, su jumis aš nespėju nei forume, nei darbeliuose ax.gif
Visų darbeliai nuostabūs 4u.gif
Mano vaikai kai pamatė tigrą, tai dabar ir aš gausiu siuvinėti, nebepavyks išsisukti g.gif
Paukščiuk turi labai didelę užduotį, nes mano, pavyzdžiui, seseriai labai sunkiai įtikti, jei beveik nepatinka nei vienas mano paveikslas, sakė norėtų tik pusnuogių žmonių arba butelių (čia iš mano darbų). Sėkmės ieškant blink.gif

Metija nenusimink, aš švyturių ieškau jau seniai, bet arba nelabai, arba schema nekokia...
Atsakyti
Metija reiktu prisiregistravus būti, o kiti leidžia pamatyt tik savo draugam. Pamėginsiu tau į Až kelias įkelti
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 07, 16:47)
Metija nenusimink, aš švyturių ieškau jau seniai, bet arba nelabai, arba schema nekokia...

Žinai, čia tiek grožių visos daro, tokių puikių nuorodų prideda, kad galva susisuka ir tiek... Siuvinėsiu pradžiai metrikiuką, o vėliau bus matyti... Sūnus sėdi ir burba dėl to švyturio, o aš jau nebesu tokia tikra. Kai ėmiau ieškoti - tą pirmiausiai radau ir pasišoviau įgyvendinti vaiko svajonę ir prieš akis jam pakabinti švyturį... Nes pajūry tik švyturiai jį ir domina... O man ypatingai graži žiedadulkių fėja. Nu, betgi jis kliedi švyturiu ir taškas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 07, 16:50)
Metija reiktu prisiregistravus būti, o kiti leidžia pamatyt tik savo draugam. Pamėginsiu tau į Až kelias įkelti

Ačiū labai 4u.gif . Apskritai, labiausia, ko gera, mane žavi jūsų visų geranoriškumas ir nenuilstanti pagalba. Tiek pozityvo mažai kur rasi.

Darbeliai man visų gražūs, nebespėju skaityti ir girti... Kiekvienam darbelyje sudėta visa šiluma, gerumas... Kaip jie gali būti negražūs? Kai kurie, žinoma labiau prie širdies, betgi visų skonis skirtingas...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 07, 16:07)
user posted image

Buciau ir as dekinga, jeigu kas persiustumet A ir G raideles is sios serijos 4u.gif sorsuas@gmail.com
Atsakyti

Nemanau kad tai iš to raidyno, bet turiu va tokią:
user posted image
Atsakyti

Paukščiuk, čia daug raidelių. Jos dažniausia, vaikiškos, bet yra ir labai panašių į tas, kurių ieškai.

http://stitchfanclub...lphabet/page/6/

Tiesą sakant ir toj nuorodoj C nuo G skirtumų neįžiūriu... Bet ten labai daug raidynų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 07 vasario 2009 - 17:11