Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

diudas, kaip tik vakar šį dizainą išsisaugojau kaip reikalingą būtinai išsiuvinėti lotuliukas.gif Žavu 4u.gif
Atsakyti
diudas mielas darbelis
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 06, 15:33)
merginos, kur jus perkate Mill Hill karoliukus?

Yra daugelyje didžiųjų internetinių parduotuvių: www.123stitch.com, www.abcstitch.com ir kt.

QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 00:53)
Dvi, ką tuo norėjai pasakyti? Na, prašau nepykti, esu diletantė... Tik semiuosi informaciją...

Manau, Dvi turėjo omeny abejonę, kad toks didelis darbas ir tiek mažai spalvų. Iš tiesų tiek kryžiukų kiek tu surašei, tai yra labai daug, turint omeny, kad darbas būtų visas užpildytas, tai tikrai didelis darbas. Ir spalvų atrodo išties mažokai. Na, kas dėl paties darbo, tai čia jau gali patikti arba ne, aš tokio darbo niekad nesiuvinėčiau, mano akiai tai tiesiog būtų kičas. Tik prašom nesupykti, tai tik mano nuomonė 4u.gif

Burbuline, Mur mur, Milka@ - dailutėliai darbeliai 4u.gif Diudas - tavo širdelių girlianda ypač sužavėjo, puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
DAAAUG aguonų
http://tastr.gallery...atch?a=ALN-bydc
Atsakyti
Sveikos,

perzvelgiau ta puslapi ir nelabai suprantu, ka ta mergina isivaizduoja svhemas darydama su tiek mazai spalvu. As tai manau, kad bet kuris ten esantis paveikslas butu tik siulu ir laiko gadinimas g.gif
Papildyta:
QUOTE(burbulinė @ 2009 02 06, 22:19)
Mažutė kukabara, kad ją kur galas griebtų...  lotuliukas.gif  Prie šito "liliputuko" prasikrapščiau du ilgus vakarus ir šiandien visą dieną  lotuliukas.gif  Kryžiukais vos 48 x 59, o spalvų 16-ka ir kaip tiek pavienių kryžiukų prikišt į tokį mažą plotelį, nesuprantu...  lotuliukas.gif  Nepaisant to, kiek tas paukštukas mane prikankino, vis tiek jis man labai mielas  lotuliukas.gif

user posted image lotuliukas.gif

Labai mielas wub.gif
Papildyta:
Labai jau grazi adatine wub.gif 4u.gif Reikes ir man kada pabandyti, jau ir mane sudomino sitie groziai blush2.gif
Atsakyti
Nu merginos, taip gražiai ir kruopščiai siuvinėjat, kad jau man ir nepatogu dėl savo darbelių pradeda darytis blush2.gif Vakar įsirėminau ir tiek norėjau pasigirti ax.gif Labai nepeikit- medžiaga prasta, siūlai irgi nekokie, o dar fotkinta telefonu...
Oi kiek čia pasiteisinimų prirašiau doh.gif , na bet vistiek jūsų teismui...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 02 07, 15:21)
Nu merginos, taip gražiai ir kruopščiai siuvinėjat, kad jau man ir nepatogu dėl savo darbelių pradeda darytis  blush2.gif  Vakar įsirėminau ir tiek norėjau pasigirti  ax.gif Labai nepeikit- medžiaga prasta, siūlai irgi nekokie, o dar fotkinta telefonu...
Oi kiek čia pasiteisinimų prirašiau  doh.gif , na bet vistiek jūsų teismui...

O man jie visai patinka thumbup.gif ypac puodelis wub.gif

o burbulines paukstukas wub.gif wub.gif
ir adatine thumbup.gif
ir sirdeles wub.gif paciu laiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gražus paukščiukas, adatinė, širdutės ir puodelis yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 07, 12:56)
matau, kad esat iš Klaipėdos, kokioj parduotuvėj matėt?  4u.gif

aš buvau toj parduotuvėj, netoli Janonio g., bet ten nieko gero, tokios Aidos yra ir Burdos parduotuvėj  ax.gif
paskui iki IKI Žardėj nuvažiavau, va ten tai daug visko nematyto niekur kitur  thumbup.gif
siuvinėjimo rinkiniams dabar ten 10 % nuolaida  ax.gif

zardej ir buvau.tikrai smagi parduotuvyte.ir pakeliui! O nuolaida tai 10%-20% siuvinejimo rinkiniam. Kazi ilgai ji dar bus? Nusiziurejau viena ligtais... Nauji darbai grazus kaip visada!
Atsakyti
rasiux- dailus puodukas smile.gif
Papildyta:
O aš prašymą gavau, išsiuvinėti 25metų merginai dovanų paveikslą. Nežinau nuo kurio galo pradėt ieškoti paveikslo, nes žmogaus visiškai nepažįstu unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, kad neišpeikėt notworthy.gif 4u.gif
Bet tą medžiagą kai šveisiu per langą aggressive.gif nu jau tokia bjaurybė- glamžosi, kryžiai didžiausi, o išplovus vos beišlyginau doh.gif . Buvau tokią pačią juodą nusipirkusi- nu ta dar baisesnė doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na viskas, merginos, pasiutau nerealiai. Kur jus randat tokiu graziu schemu? Va ir Diudas ka padare. Nu liuks. Prasau man tundrai isaiskinti kaip ir kur knisat tokias grozybes dykai?
Atsakyti