diudas, kaip tik vakar šį dizainą išsisaugojau kaip reikalingą būtinai išsiuvinėti Žavu
diudas mielas darbelis
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 06, 15:33)
merginos, kur jus perkate Mill Hill karoliukus?
Yra daugelyje didžiųjų internetinių parduotuvių: www.123stitch.com, www.abcstitch.com ir kt.
QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 00:53)
Dvi, ką tuo norėjai pasakyti? Na, prašau nepykti, esu diletantė... Tik semiuosi informaciją...
Manau, Dvi turėjo omeny abejonę, kad toks didelis darbas ir tiek mažai spalvų. Iš tiesų tiek kryžiukų kiek tu surašei, tai yra labai daug, turint omeny, kad darbas būtų visas užpildytas, tai tikrai didelis darbas. Ir spalvų atrodo išties mažokai. Na, kas dėl paties darbo, tai čia jau gali patikti arba ne, aš tokio darbo niekad nesiuvinėčiau, mano akiai tai tiesiog būtų kičas. Tik prašom nesupykti, tai tik mano nuomonė
Burbuline, Mur mur, Milka@ - dailutėliai darbeliai Diudas - tavo širdelių girlianda ypač sužavėjo, puikus darbas
DAAAUG aguonų
http://tastr.gallery...atch?a=ALN-bydc
http://tastr.gallery...atch?a=ALN-bydc
Sveikos,
perzvelgiau ta puslapi ir nelabai suprantu, ka ta mergina isivaizduoja svhemas darydama su tiek mazai spalvu. As tai manau, kad bet kuris ten esantis paveikslas butu tik siulu ir laiko gadinimas
Papildyta:
Labai mielas
Papildyta:
Labai jau grazi adatine Reikes ir man kada pabandyti, jau ir mane sudomino sitie groziai
perzvelgiau ta puslapi ir nelabai suprantu, ka ta mergina isivaizduoja svhemas darydama su tiek mazai spalvu. As tai manau, kad bet kuris ten esantis paveikslas butu tik siulu ir laiko gadinimas
Papildyta:
QUOTE(burbulinė @ 2009 02 06, 22:19)
Mažutė kukabara, kad ją kur galas griebtų... Prie šito "liliputuko" prasikrapščiau du ilgus vakarus ir šiandien visą dieną Kryžiukais vos 48 x 59, o spalvų 16-ka ir kaip tiek pavienių kryžiukų prikišt į tokį mažą plotelį, nesuprantu... Nepaisant to, kiek tas paukštukas mane prikankino, vis tiek jis man labai mielas
Labai mielas
Papildyta:
Labai jau grazi adatine Reikes ir man kada pabandyti, jau ir mane sudomino sitie groziai
Nu merginos, taip gražiai ir kruopščiai siuvinėjat, kad jau man ir nepatogu dėl savo darbelių pradeda darytis Vakar įsirėminau ir tiek norėjau pasigirti Labai nepeikit- medžiaga prasta, siūlai irgi nekokie, o dar fotkinta telefonu...
Oi kiek čia pasiteisinimų prirašiau , na bet vistiek jūsų teismui...
QUOTE(rasiux- @ 2009 02 07, 15:21)
Nu merginos, taip gražiai ir kruopščiai siuvinėjat, kad jau man ir nepatogu dėl savo darbelių pradeda darytis Vakar įsirėminau ir tiek norėjau pasigirti Labai nepeikit- medžiaga prasta, siūlai irgi nekokie, o dar fotkinta telefonu...
O man jie visai patinka ypac puodelis
o burbulines paukstukas
ir adatine
ir sirdeles paciu laiku
Gražus paukščiukas, adatinė, širdutės ir puodelis
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 07, 12:56)
matau, kad esat iš Klaipėdos, kokioj parduotuvėj matėt?
aš buvau toj parduotuvėj, netoli Janonio g., bet ten nieko gero, tokios Aidos yra ir Burdos parduotuvėj
paskui iki IKI Žardėj nuvažiavau, va ten tai daug visko nematyto niekur kitur
siuvinėjimo rinkiniams dabar ten 10 % nuolaida
aš buvau toj parduotuvėj, netoli Janonio g., bet ten nieko gero, tokios Aidos yra ir Burdos parduotuvėj
paskui iki IKI Žardėj nuvažiavau, va ten tai daug visko nematyto niekur kitur
siuvinėjimo rinkiniams dabar ten 10 % nuolaida
zardej ir buvau.tikrai smagi parduotuvyte.ir pakeliui! O nuolaida tai 10%-20% siuvinejimo rinkiniam. Kazi ilgai ji dar bus? Nusiziurejau viena ligtais... Nauji darbai grazus kaip visada!
rasiux- dailus puodukas
Papildyta:
O aš prašymą gavau, išsiuvinėti 25metų merginai dovanų paveikslą. Nežinau nuo kurio galo pradėt ieškoti paveikslo, nes žmogaus visiškai nepažįstu
Papildyta:
O aš prašymą gavau, išsiuvinėti 25metų merginai dovanų paveikslą. Nežinau nuo kurio galo pradėt ieškoti paveikslo, nes žmogaus visiškai nepažįstu
Ačiū, kad neišpeikėt
Bet tą medžiagą kai šveisiu per langą nu jau tokia bjaurybė- glamžosi, kryžiai didžiausi, o išplovus vos beišlyginau . Buvau tokią pačią juodą nusipirkusi- nu ta dar baisesnė
Bet tą medžiagą kai šveisiu per langą nu jau tokia bjaurybė- glamžosi, kryžiai didžiausi, o išplovus vos beišlyginau . Buvau tokią pačią juodą nusipirkusi- nu ta dar baisesnė
Na viskas, merginos, pasiutau nerealiai. Kur jus randat tokiu graziu schemu? Va ir Diudas ka padare. Nu liuks. Prasau man tundrai isaiskinti kaip ir kur knisat tokias grozybes dykai?