Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(tvikse @ 2009 02 07, 00:07)
na kad ne... tokie rozinem linijom10x10 langeliu kvadratais subraizyta.dar nupiesta ant pakelio kame esme.sale ir tirpstanti aida buvo.tik nepazejau kokio didzio gabalai ten.gal neaprimoka net pirkt.bet idomu gal kas bande ar tikrai nusiplauna tor zymes.

Vat man irgi įdomu, ar ant kanvos nusiplauna subraižymo žymės?

Ir dar. Gal kas turit gražaus aguonų lauko schemą? Gal ir iškeisčiau ją į švyturį.. Gal švyturį veliau siuvinėčiau. Kokį nors.. Aguonų lauko noriu jau gal 10 metų... Bet prekybos vietose matau vis tokias palieges aguonas..
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 01:13)
Gal kas turit gražaus aguonų lauko schemą? Gal ir iškeisčiau ją į švyturį..

cia yra
ir cia
ir cia
p.s. perversk siuos puslapiukus... manau rasi ka nors grazaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 07, 00:20)
Ačiū už balioną  rolleyes.gif
O čia biscornu siuvimo instrukcija. O jei norėsiko plačiau tai yra atskira biscornų tema. Apsilankyk, ten daugiau nuorodų į schemas ir t.t.  cool.gif
http://lesmarottesde...nu/biscornu.htm
O savo adatinės schemutę tuoj išsiųsiu  mirksiukas.gif

Labas rytelis visoms wub.gif Ačiū milka@ už schemutę, o ir už nuorodą 4u.gif 4u.gif manau, kad imsiuos dabar siuvinėt adatinę, o savo rugiagėles padėsiu trumpam į šoną biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 02 06, 21:19)
Mažutė kukabara, kad ją kur galas griebtų...  lotuliukas.gif  Prie šito "liliputuko" prasikrapščiau du ilgus vakarus ir šiandien visą dieną  lotuliukas.gif  Kryžiukais vos 48 x 59, o spalvų 16-ka ir kaip tiek pavienių kryžiukų prikišt į tokį mažą plotelį, nesuprantu...  lotuliukas.gif  Nepaisant to, kiek tas paukštukas mane prikankino, vis tiek jis man labai mielas  lotuliukas.gif

bigsmile.gif ale vertas to krapštimosi darbelis thumbup.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 02 06, 21:19)
pasirodysiu savo neseniai baigta paveiksleli (dovanai). 

bigsmile.gif ir aš esu juos siuvinėjus, kol neuždedi BS tai vaizdo kaip ir nėr, bet pabaiga tai super atrodo thumbup.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 22:40)
Na įdedu ir aš savo poros vakarų darbelį. Ne kryžiuku siuvintas, bet  ax.gif Tik nuotrauka tamsi labai  ax.gif

bigsmile.gif labai wub.gif
Atsakyti

Labas rytelis visoms. Visu labai grazus darbeliai! Vis prisedu akis paganyt ir seile pavarvint smile.gif

QUOTE(Metija @ 2009 02 07, 00:13)
Vat man irgi įdomu, ar ant kanvos nusiplauna subraižymo žymės?

Kai buvau GA man pardaveja rode ta kanva ir parode atkirpta juostele, kuria pati pabande isplauti, tai tikrai nebebuvo ant jos jokiu subraizymu. Aisku, jei atsirastu mergyciu, kurios pacios isbande, butu daug drasiau ta kanva pirkti g.gif
Atsakyti
dar aguonu
Atsakyti
milka@ puikus biskorniukas, lengvas, elegantiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2009 02 07, 00:07)
na kad ne... tokie rozinem linijom10x10 langeliu kvadratais subraizyta.dar nupiesta ant pakelio kame esme.sale ir tirpstanti aida buvo.tik nepazejau kokio didzio gabalai ten.gal neaprimoka net pirkt.bet idomu gal kas bande ar tikrai nusiplauna tor zymes.

matau, kad esat iš Klaipėdos, kokioj parduotuvėj matėt? 4u.gif

aš buvau toj parduotuvėj, netoli Janonio g., bet ten nieko gero, tokios Aidos yra ir Burdos parduotuvėj ax.gif
paskui iki IKI Žardėj nuvažiavau, va ten tai daug visko nematyto niekur kitur thumbup.gif
siuvinėjimo rinkiniams dabar ten 10 % nuolaida ax.gif
Atsakyti
Dėkui visoms, pastebėjusioms mano paukštuką smile.gif
Atsakyti
metija dar keli švyturiai
http://tempesta.gall...ms=1&parent=Uqk
Atsakyti
milka@, labai dailus biskorniukas, toks elegantiškas clap_1.gif

O štai mano paskutinis darbelis, tik vakar įrėmintas - Širdelių girlianda. Šį paveiksliuką pradėjau siuvinėti visai negalvodama apie Valentino dieną, o todėl, kad man pačiai patiko, todėl sau ir siuvinėjau biggrin.gif
Dizainas Corinne Rigaudeau. Paveikslo dydis su rėmeliu 22 x 45 cm. 4 DMC spalvos, kurias rinkau pati. Kaip ir visada rėminau pati.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 02 07, 12:16)

grožis wub.gif
labai smagu, kad su Valentinu sutapo thumbup.gif
Atsakyti