Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

Aš dabar aktyviai užsiemų tropinio saulėlydžio paieška. Tai va ir tokį įdomų siuvinėjimpo rinkinį radau vienoje iš internetinių parduotuvių, šio rinkinio kaina 25 doleriai, plius 7 už atsiuntimą. Tokio man ir dykai nereikia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kareiwuke @ 2009 02 06, 01:51)
turiu keleta klausimeliu toms, kurios naudojasi programike "PCStitch 7" ax.gif ...
kokio mazdaug dydzio nuotraukyte jus keliat i ta programa (iki 1mb dydzio ar didesne)?
ir dar: kodel man parodo galutini schemos varianta toki sulieta? nu zinau, kad neturi schema gautis tokiaryski, kaip kad foto, bet vistiek... man net baisu pradeti siuvineti pagal tokia schemute... atrodo, kad darbelis iseis neryshkus lb.. schmoll.gif
*

Nuotrauką keliu tokią, kokia ji yra, nepriklauso nieks nuo to. Galutinį variantą turėtum matyti jau su simboliais, t.y. spalvų ženklais. O beje darant schemą reikia nuotrauką patvarkyti- paryškinti, patamsinti, apkarpyti, spalvų skaičių nustatyti, kontrastingumą nureguliuoti...

tai jo, galutini varianta ir matau su simboliais ir spalvota smile.gif ..
bet turiu pora klausimeliu:
kaip paryskinti foto ta programa ir kaip nustatyti kontrastinguma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kareiwuke @ 2009 02 06, 20:17)
kaip paryskinti foto ta programa ir  kaip nustatyti kontrastinguma?  g.gif

Color Adjustment. Paspaudinėk, pabandyk, nepamenu jau.
Atsakyti
Mažutė kukabara, kad ją kur galas griebtų... lotuliukas.gif Prie šito "liliputuko" prasikrapščiau du ilgus vakarus ir šiandien visą dieną lotuliukas.gif Kryžiukais vos 48 x 59, o spalvų 16-ka ir kaip tiek pavienių kryžiukų prikišt į tokį mažą plotelį, nesuprantu... lotuliukas.gif Nepaisant to, kiek tas paukštukas mane prikankino, vis tiek jis man labai mielas lotuliukas.gif

user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 06 vasario 2009 - 21:20
pasirodysiu savo neseniai baigta paveiksleli (dovanai). Dovanos gavejas dievina MP serija biggrin.gif buvo labai neramu pradzioje, nes viena spalva labai dideli plotai buvo siuvinejami. vaizdas ne koks. kai padariau BS viskas susitvarke, gyvuneliai igavo kvepavima biggrin.gif
tik kai isskalbiau, ant medziagos isryskejo tokia pilka juosta unsure.gif net pora kartu ploviau ir su ukiniu muilu (ta vieta), ir su balikliu, bet niekas nepasikeite. manau, kad cia jau tokia nusipirkau medziaga su defektu. pirkau jau atkirpta ir supakuota.
nuotraukoje atrodo, kad per kryzelius persisviecia audinys, taciau realybeje taip nesimato.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 02 06, 21:19)
Mažutė kukabara, kad ją kur galas griebtų...  lotuliukas.gif  Prie šito "liliputuko" prasikrapščiau du ilgus vakarus ir šiandien visą dieną  lotuliukas.gif  Kryžiukais vos 48 x 59, o spalvų 16-ka ir kaip tiek pavienių kryžiukų prikišt į tokį mažą plotelį, nesuprantu...  lotuliukas.gif  Nepaisant to, kiek tas paukštukas mane prikankino, vis tiek jis man labai mielas  lotuliukas.gif

Labai kruopštus darbelis. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 06, 21:19)
pasirodysiu savo neseniai baigta paveiksleli (dovanai).  Dovanos gavejas dievina MP serija biggrin.gif buvo labai neramu pradzioje, nes viena spalva labai dideli plotai buvo siuvinejami. vaizdas ne koks. kai padariau BS viskas susitvarke, gyvuneliai igavo kvepavima biggrin.gif
tik kai isskalbiau, ant medziagos isryskejo tokia pilka juosta  unsure.gif  net pora kartu ploviau ir su ukiniu muilu (ta vieta), ir su balikliu, bet niekas nepasikeite. manau, kad cia jau tokia nusipirkau medziaga su defektu. pirkau jau atkirpta ir supakuota.
nuotraukoje atrodo, kad per kryzelius persisviecia audinys, taciau realybeje taip nesimato.

Labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Burbuline, na pakštukas buvo vertas to vargo bigsmile.gif Labai simpatiškas ir meilus wub.gif

Mur mur, na bent jau nuotraukoje tai medžiagytės defekto nesimato schmoll.gif Labai gražus, vaikiškas ir gyvas piešinukas. Įsivaizduoju kaip apsidžiauks MP gerbėjas thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif mur mur o koki siuliuko nr emei mikes pukotuko kunui ? ruosiuosi sunenui siuvinet nezinau kuria spalvyte rinkstis 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif

del tos pilkos juostos. tai ji per pora langeliu nuo krastiniu kryzeliu ir iki audinio krasto. tai apribojo reminimo plota. pasportas prasides prie pat kryzeliu. tikiuosi, kad galutinis rezultatas bus geras. neatrodys paveiksliukas labai supresuotas. ta juosta ryskiai matosi, kai pakeli siuvini.

spalvyte meskiui emiau: 972. pagal visa paveikslelio spalvine gama, si, mano akimis, tiko labiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 06 vasario 2009 - 22:33
burbuline toks mažutis ir toks didžiai mielas, šaunus darbelis

Mur mur sveikinu su pabaigtuvėm, labai gražiai gavosi
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 06, 23:30)
Aciu mergaites  4u.gif

del tos pilkos juostos. tai ji per pora langeliu nuo krastiniu kryzeliu ir iki audinio krasto. tai apribojo reminimo plota. pasportas prasides prie pat kryzeliu. tikiuosi, kad galutinis rezultatas bus geras. neatrodys paveiksliukas labai supresuotas. ta juosta ryskiai matosi, kai pakeli siuvini.

spalvyte meskiui emiau: 972. pagal visa paveikslelio spalvine gama, si, mano akimis, tiko labiausiai.

bigsmile.gif as is paletes ir sita nusiziurejau, bet kaip nuejau pirkti tai man kazkaip jinai ryskoka pasirode doh.gif tai dar ir 725 pasiemiau tai tarp tu dvieju neapsisprendziau , bet ziuriu tavo 972 atrodo thumbup.gif labai graziai ir neperryskiai
Atsakyti
Na įdedu ir aš savo poros vakarų darbelį. Ne kryžiuku siuvintas, bet ax.gif Tik nuotrauka tamsi labai ax.gif

user posted image
Atsakyti