Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(degu_ @ 2009 02 06, 09:34)
Žinokit aš irgi siuvinėju paprastą siuvinėjimui skirtą medžiagą ir man labai ji patinka. Ir paveiksliukai gražiai gaunasi  smile.gif

Man taip pat labai patiko, kol nepabandžiau aidos rolleyes.gif Vienam darbeliui buvo pritrūkę spalvytės tai jį atidėjau ir pradėjau kitą siuvinėti ant aidos. Tai kai reikėjo grįžti prie tos medžiagytės doh.gif keikiausi ir vos sugebėjau baigti siuvinėti. Tiesa dar prieš baigiant aš jį iškrakmolinau, tai truputi palengvino mano kančias blink.gif Ir ant tos medžiagytės man gavosi negražūs, kažkokie kreivi kryžiukai blush2.gif
Atsakyti
Labas darbštuolėlės, prašau ir mane priimti į savo ratą rolleyes.gif
žaviuosi visų darbelias .
Pabandysiu ir aš įkelti savo darbelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 06, 10:33)

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 22:13)
O dabar nuspreskit, ka su juo daryti, reminti ir kabinti ant sienos? Daryti pagalveles, kuris audinys labiau tinka?

antrasis puikiai atrodo thumbup.gif graži, elegantiška pagalvėlė gausis bigsmile.gif

Džeinės tigras fantastiškas swoon.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 06, 10:33)

Laukiam pasirodant su darbeliais bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Norėčiau prisijungti prie jūsų. Siuvinėju šiaip visokius smulkius darbelius, kuriais puošiu kitus daiktus (nesiuvinėju paveikslėlių), ir mane sužavėjo pirmajam puslapį esantis katinėlis. Gal kas schemutę turite, ar galite pasakyti, kaip ieškoti? rolleyes.gif

Po poros dienų galėsiu parodyti porą darbelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 02 05, 22:13)
O dabar nuspreskit, ka su juo daryti, reminti ir kabinti ant sienos? Daryti pagalveles, kuris audinys labiau tinka?

pritarsiu ir as, kad butu grazu pora pagalveliu, viena su tamsesniu variantu, kita - su sviesesniu. taip gana prabangiai atrodo smile.gif

o kur, tu, tokia dirbtuve radai, kad audinio eilute eina sulyg pasporto krasteliu (taip lygiai viska padaro) g.gif man kur kiek remino, tai vis tiek siek tiek nukrypsta. stengiuos nekreipti demesio, bet po teisybei erzina ax.gif

Dzeine,

na, ir kantrybe pas tamsta biggrin.gif tigras labai jau tikroviskas 4u.gif
Atsakyti
Na, tigras tai tikrai fantastiskas. O kiskienes (atrodo nick'as toks ax.gif )gele irgi labai grazi, tokia subtili man labai pasirode. Pagalveles antras variantas man grazesnis, bet manau, kad ruci pasiule labai gera ideja: issiuvineti daugiau tokiu motyvu ir pasiuti su skirtingom medziagom. Turetu buti grazu thumbup.gif

Del tos siuvinejimo medziagos, tai as jau savo nuomone pakeiciau. Anksciau irgi siuvienjau ant paprastas minkstos medziagos, nes musu kaime nieko geriau nebuvo. schmoll.gif Bet pabandziau aida smile.gif is pradziu nepatiko, nes labai kieta, sunku man ja suvaldyt buvo (ypac jei gabalas didelis). Bet dabar pripratau ir i nieka tokios medziagos nekeisciau. Kryziukai zymiai grazesni gaunasi. Be to si medziaga yra isausta kokybiskai, nes kiek pamenu toj minkstoj medziagos kvadrateliai buvo ne kvadrateliai, o staciakampiai. Zodziu nelygus kryziukai, tai dar ir vazidas issitempdavo i kuria nors puse. As tai uz aida arba lina (kazkada bandziau irgi labai patiko) thumbup.gif
Atsakyti
Akim paganyt, įdėjų pasisemti

http://tan2405.galle...atch?a=A1B-bKxJ
Atsakyti
Aciu aciu, merginos. Smagu, kad patiko...
del gero darbeliu itempimo, tai as darba nusinesu, ismatuoju, ir atiuodu daryt, o paskui jau ji prie pasparto pati namie klijuoju ir tempiu. Geriau uz pacia man niekas nepadaro blush2.gif .

O del pagalveliu tai taip irgi maniau, kad reikes is pauksciuko kolekcijos ir antra atsispausdinti, ji, regis, to paties dydzio, tik piesinys kiek kitoks, bet jos abi deres. Bet vat del audinio nesu tikra, nes ji pirkau siuti patalynei blush2.gif Maciau vienoj pardej kaip pasiuta, tai todel ir pirkausi. Teks dabar pasirinkti - arba lova paklota, arba pagalveles. doh.gif

Atsakyti
bandau , mergaitės įkelti savo darbelio nuotrauką
http://public.fotki....0710120009.html
bet nežinau ar pavyko unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
aha pavyko clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 06, 11:49)
bandau , mergaitės įkelti savo darbelio nuotrauką
http://public.fotki....0710120009.html
bet nežinau ar pavyko unsure.gif  unsure.gif
Papildyta: