Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

gal kas galit pasakyti apie www.videoproject.lt smile.gif smile.gif
Atsakyti
gla kam nors teko susidurt su www.videostudija.lt smile.gif kazkaip su jais siandien vaziuoju susitikt, ziuresim ka pasiulys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile_ofelija @ 2009 04 19, 17:23)
www.videoproject.lt yra jau uzimti. Norejau, kad jie filmuotu mano vestuves, jos irgi rugpjucio 22 smile.gif . Nerandu niekur filmuotoju, visi geri jau paimti g.gif .

Na, jei dėl gerų... gal dar šitie neapiimti... jų tinklapis www.orklis.lt
Atsakyti
Sveiki, as ir noreciau prisijungti...
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Roma is http://www.2cut.lt?
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 05 14, 12:05)
gla kam nors teko susidurt su www.videostudija.lt  smile.gif  kazkaip su jais siandien vaziuoju susitikt, ziuresim ka pasiulys smile.gif

papasakok kaip sekesi, mane irgi jie domina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvia26 @ 2009 05 14, 12:30)
Na, jei dėl gerų... gal dar šitie neapiimti... jų tinklapis www.orklis.lt

Visai nieko... o kaina 2000lt uz filmavima cia auksciau vidutines kainos, taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 14, 17:11)
Visai nieko... o kaina 2000lt uz filmavima cia auksciau vidutines kainos, taip?  g.gif

man tai truputi brangoka g.gif siaip tai gaila , kad negalim leisti tiek kiek norim ant vestuvinio filmo verysad.gif ir reikia rinktis pagal kaina,o ne pagal tai ar grazu,patinka ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 14, 16:19)
man tai truputi brangoka  g.gif siaip tai gaila , kad negalim leisti tiek kiek norim ant vestuvinio filmo  verysad.gif ir reikia rinktis pagal kaina,o ne pagal tai ar grazu,patinka ir pan.

ir mes nenorime permoketi uz video... nes ir fatografa uzsisakem brangu... blush2.gif bet ka su filmaviu daryti net nezinau... bet koki imti tai kai pora filmuku paziurejau, baisu pasidare, kad jau gerio jokio kino... doh.gif o uz 2000lt gal kaip nors dar... bet nezinome ar verti jie situ pinigu?.. o filmuko vistiek norisi, ir draugams parodyti ir gimynaiciams, na ir vaikams ateityje ax.gif
Atsakyti
O mes nusprendėm nesisakyti videofilmuotojo paslaugų blush2.gif Turim pažįstamą, kuris pafilmuos, o paskui ir sumontuos. Vis tiek tų filmų niekas nežiūri, na tik pradžioj iškart po vestuvių, o paskui dulka lentynoje. O vaikams vis tiek bus šioks toks prisiminimas iš tos mėgėjiškos medžiagos ir kokybiškų nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 14, 15:23)
ir mes nenorime permoketi uz video... nes ir fatografa uzsisakem brangu...  blush2.gif  bet ka su filmaviu daryti net nezinau... bet koki imti tai kai pora filmuku paziurejau, baisu pasidare, kad jau gerio jokio kino...  doh.gif  o uz 2000lt gal kaip nors dar... bet nezinome ar verti jie situ pinigu?.. o filmuko vistiek norisi, ir draugams parodyti ir gimynaiciams, na ir vaikams ateityje  ax.gif

O www.iamzink.lt Jums nepatinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 14, 19:38)
O www.iamzink.lt Jums nepatinka?  ax.gif

o kiek jie praso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 14, 17:44)
o kiek jie praso? g.gif

1500 Lt bent jau kai mes uzsakinejome buvo, manau gal dar nepasikeite kaina smile.gif
Atsakyti