Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Sonata_B @ 2009 05 08, 11:09)
kiekvienam individualiai kaina, reikia skambinti, o geriausia susitikti su jais  mirksiukas.gif

tada reikes po savaites paskambint ir gal susitarti, nes artimiausiu metu laiko visai nebus unsure.gif
o pries kiek laiko jus uzsakynejote? nes musu vestuves rugseji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 08, 12:21)
tada reikes po savaites paskambint ir gal susitarti, nes artimiausiu metu laiko visai nebus  unsure.gif
o pries kiek laiko jus uzsakynejote? nes musu vestuves rugseji  ax.gif

mes uzsisake balandzio pirmom dienom, del rugsejo reiketu paskubeti susisiekt su jais mirksiukas.gif linkiu sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. vakar su vyrų peržiūrinėjom vestuvių nuotraukas bei filmuotą medžiagą, tad noriu tik pasidalinti patirtimi 4u.gif

Mūsų vestuves filmavo vyrukai iš www.videodarbai.lt . ir esame labai patenkinti. žmonės dirbo nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro už mano nuomone šiandieninėje rinkoje tikrai nedidelę kainą. patys asmenys labai mandagūs, smagūs, ir nepastebimi . rezultatas puikus , tokio net nesitikėjome thumbup.gif pas juos puslapyje yra šiek tiek pavyzdėlių, bet kaip padėką už puikų vestuvinį filmą, galiu pasiūlyti, jei kas nors dar abejojate ir renkatės iš kelių,tai mielai prašom užsukti ir pasižiūrėti galutinį rezultatą (mes gyvename Kaune) ax.gif

Tiesa, rinkomės juos, nes matėme draugų vestuvinį filmą, dar šiek tiek abejojome pradžioje, nes bijojom panašaus rezultato, tačiau mūsų filmas kardinaliai skyrėsi nuo draugų , tad idėjų manau netrūsta jiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2009 05 08, 10:23)
mes uzsisake balandzio pirmom dienom, del rugsejo reiketu paskubeti susisiekt su jais  mirksiukas.gif  linkiu sekmes!!!  4u.gif

Jeigu sugebate tiek mokėti, tai šaunu, mes tai tikrai tokių finansų neturime savo šventei kaip jie mums uždainavo ir dar nusiderėti niekaip neeina... schmoll.gif
Sutinku, kad labai dar daug ir nuo jaunųjų priklauso, kad nereikia bijoti pasistaipyti prieš kamerą, fresco.lt būtent to ir reikalauja iš svečių - emocijų ir veiksmo, nes kitaip tų filmukų niekas nežiūrėtų, o su geru operatoriumi ir savo entuziazmu galima ir pigiau tokį patį efektą išgauti thumbup.gif
pvz. www.iamzink.lt man rezultatas tikrai nėra blogesnis už fresco.lt, o kaina trigubai mažesnė bigsmile.gif
www.videodarbai.lt irgi paliko neblogą įspūdį operatoriaus darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Lyanna,2009 05 09, 11:54]
Jeigu sugebate tiek mokėti, tai šaunu, mes tai tikrai tokių finansų neturime savo šventei kaip jie mums uždainavo ir dar nusiderėti niekaip neeina... schmoll.gif
jo jie darosi labai arogantiski unsure.gif
Atsakyti
Aš dar esu radus:

Vestuviu fotografas

Vestuviu fotografas

šiaip pasiskambinau - jie nėra brangūs... ir gražių nuotraukų turi. Nu aišku ten žmogeliai pas juos nelabai gražūs fotografuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauce @ 2009 05 10, 16:03)
Aš dar esu radus:

Vestuviu fotografas

Vestuviu fotografas

šiaip pasiskambinau - jie nėra brangūs... ir gražių nuotraukų turi. Nu aišku ten žmogeliai pas juos nelabai gražūs fotografuoti  cool.gif

man tai nepatinka.. ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 09, 12:54)
Jeigu sugebate tiek mokėti, tai šaunu, mes tai tikrai tokių finansų neturime savo šventei kaip jie mums uždainavo ir dar nusiderėti niekaip neeina...  schmoll.gif
Sutinku, kad labai dar daug ir nuo jaunųjų priklauso, kad nereikia bijoti pasistaipyti prieš kamerą, fresco.lt būtent to ir reikalauja iš svečių - emocijų ir veiksmo, nes kitaip tų filmukų niekas nežiūrėtų, o su geru operatoriumi ir savo entuziazmu galima ir pigiau tokį patį efektą išgauti  thumbup.gif
pvz. www.iamzink.lt man rezultatas tikrai nėra blogesnis už fresco.lt, o kaina trigubai mažesnė  bigsmile.gif
www.videodarbai.lt irgi paliko neblogą įspūdį operatoriaus darbas  mirksiukas.gif

nu del tokio pacio efekto as abejociau g.gif nes jie ne tik filmuoja, bet patys rezisuoja viska wink.gif todel kaip ir anksciau sakiau, fresco nieks dar ilgai nepasivys, nors jau yra kopijuotoju ir besivejanciu smile.gif manau daug kas su tuo sutinka, tik aisku del finansiniu priezasciu jie ne visiems ikandami.....
Atsakyti
O mes pagalvojome, kad reikia vis delto mums filmuotojo smile.gif tik norim kad butu tiesiog nufilmuotos vestuves, ne klipukai, ne kinas ir panasiai, kad nereiketu pozuoti, nes daugiau demesio nori skirti nuotraukams... ax.gif koks yra mazdaug kainos ir kokybes santykis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 11, 22:13)
O mes pagalvojome, kad reikia vis delto mums filmuotojo smile.gif tik norim kad butu tiesiog nufilmuotos vestuves, ne klipukai, ne kinas ir panasiai, kad nereiketu pozuoti, nes daugiau demesio nori skirti nuotraukams... ax.gif  koks yra mazdaug kainos ir kokybes santykis?  g.gif

mes esame issirinke irgi tokiu siaip nieko stebuklingo, kur kainos svyruoja nuo 1000-1200litu. va daugiau moketi nezadame ax.gif is to saraso pirmadieni uzsisakysim labiausiai patikusi, nes rekomendaciju jokiu neturim,o vazineti ir rinktis laiko ner smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 13, 10:28)
mes esame issirinke irgi tokiu siaip nieko stebuklingo, kur kainos svyruoja nuo 1000-1200litu. va daugiau moketi nezadame  ax.gif is to saraso pirmadieni uzsisakysim labiausiai patikusi, nes rekomendaciju jokiu neturim,o vazineti ir rinktis laiko ner  smile.gif

Kai suzinuosit jau kazka tiksliai, parasyk smile.gif idomu, gal ir mums pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 13, 11:48)
Kai suzinuosit jau kazka tiksliai, parasyk smile.gif idomu, gal ir mums pravers  mirksiukas.gif

keletas mano isrinktu : www.vestuviufilmas.lt www.videostudija.lt www.video-foto.lt
Atsakyti