Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

[quote=Futbolas,2009 04 09, 17:04]
tai ka tik jam paskambinom is kt nr tai pakele, vel zadejo iki geguzes pradzios padaryt, tipo atostogavo ir pan,na ziuresim, nes jau mes prograsinom jam biggrin.gif
[/quote]

Patariu - nebeskambinėkit jam, o bandykit atsiimk medžiagą ir susimontuokit patys kur nors kitur. Kažkas čia nešvaraus, jei tiek montuoja smile.gif Gal su medžiaga kažkas ne taip smile.gif
[/quote]

Nieko cia nesvaraus. Vienas montuoja menesi, kitas - metus. Neverta panikuoti, ir jei norite normaliai isbaigto filmuko pradedant filamvimu, baigiant montavimu. Juk kiekvienas turi savo matyma ir savo stiliu.
Kaip sakant - darbas yra vertinamas ne kiek ilgai jis yra daromas, o kaip jis padaromas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danonkiukas @ 2009 04 08, 14:54)
Sveikos, visos besiruosiancios smile.gif mano vestuves buvo rugpj 2d., bet filmuko vis dar nera...

Na nesigasdink... Mes ji uzsisakem savo vestuvems. Tik jis mums pats ir filmuos, ir montuos. Filmukai jo nerealus, taciau minejo, kad filmo gali tekti laukti kelis menesius ar net puse metu. Mes su MB sutikom, nes norisi kokybes. O trumputi filmuka jis zadejo po poros savaiciu padaryti. Tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif O jus saviskio filmuko irgi greitai sulauksit. Siaip ar taip man jis pasirode patikimas zmogus.
Atsakyti
sweikutes, na stai dar viena kandidata i filmuotojus radau, tai is www.vestuviufilmas.lt. noreciau sulaukti atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Na nesigasdink... Mes ji uzsisakem savo vestuvems. Tik jis mums pats ir filmuos, ir montuos. Filmukai jo nerealus, taciau minejo, kad filmo gali tekti laukti kelis menesius ar net puse metu. Mes su MB sutikom, nes norisi kokybes. O trumputi filmuka jis zadejo po poros savaiciu padaryti. Tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif O jus saviskio filmuko irgi greitai sulauksit. Siaip ar taip man jis pasirode patikimas zmogus.
[/quote]

na ir man atrodeatikimas, an tikiuos ir dbr dar gaut, lb jau laukiam.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos:) Mano draugės vestuves filmavo operatorius Vaclovas. Ji liko labai patenkinta - filmukas nerealus, o kaina labai nesikandžioja...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilija_m @ 2009 04 23, 13:17)
Sveikos:) Mano draugės vestuves filmavo operatorius Vaclovas. Ji liko labai patenkinta - filmukas nerealus, o kaina labai nesikandžioja...smile.gif

Vaclovai yra keli, jei rekomenduojate - gal nurodykite pavarde ar bent is kokio miesto mirksiukas.gif O darbo klipukas butu puikus irodymas ir kitiems ivertinti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Perskaičiau ne vieną šio forumo temų dėl filmatorių ir peržiūrėjau nemažai darbelių ir galiu pasakyti tiek, kad yra tikrai vertų dėmesio darbų, kuriuose įdėta daug pastangų, darbo, idėjų, bet geresnių ir profesionalesnių nei www.fresco.lt dar neteko matyti,net užsienio saituose ir jaučiu ilgai dar LT jie realaus konkurento neturės... wub.gif wub.gif wub.gif dėl to pasirinkome juos tik pamatę atsitiktinai youtube.com aptikto filmuko minutes. Šita komanda nereali thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonata_B: 07 gegužės 2009 - 17:34
QUOTE(Sonata_B @ 2009 05 07, 18:32)
Sveiki  4u.gif

Perskaičiau ne vieną šio forumo temų dėl filmatorių ir peržiūrėjau nemažai darbelių ir galiu pasakyti tiek, kad yra tikrai vertų dėmesio darbų, kuriuose įdėta daug pastangų, darbo, idėjų, bet geresnių ir profesionalesnių nei www.fresco.lt dar neteko matyti,net užsienio saituose ir jaučiu ilgai dar LT jie realaus konkurento neturės...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  dėl to pasirinkome juos tik pamatę atsitiktinai youtube.com aptikto filmuko minutes. Šita komanda nereali  thumbup.gif

Pritariu fresco.lt komandai nera lygių! Ir visi kurie cia skelbiasi gerais filmuotojais tikrai nepadarys taip kaip padaro ši komanda!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 05 07, 19:56)
Pritariu fresco.lt komandai nera lygių!  Ir visi kurie cia skelbiasi gerais filmuotojais tikrai nepadarys taip kaip padaro ši komanda!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man irgi patiko, taciau kaip cia buvo sakoma, kad nemazai reikia skirti laiko sitam filmukui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 08, 10:10)
Man irgi patiko, taciau kaip cia buvo sakoma, kad nemazai reikia skirti laiko sitam filmukui...  g.gif

Bet kai zinai, kad gausi puiku galutini rezultata, tada manau negaila nieko mirksiukas.gif
Ziurint ju darbus nors zmones svetimi, bet galima ta pati ziuret 100 kartu ir vis kazkokia nauja detale atrandi, o viso labo 5 minuciu ar net maziau klipas, tai ka kalbeti apie savo klipa ir filma!!! wub.gif
Filmas ir foto yra visam gyvenimui, jei ji uzfiksuoja ir padaro tikri profai, tai manau tie pinigeliai dvigubi kuriuos sumoki jiems tikrai per daug metu su kaupu atsiperka. Nes kai vestuvini filma paziurejus 10-15min pradedi prasukineti vaizda, tai ka tai reiskia???? ogi tai, kad viena svarbiausiu gyvenimo svenciu buvo nuobodziai nufilmuota!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 05 07, 20:56)
Pritariu fresco.lt komandai nera lygių!  Ir visi kurie cia skelbiasi gerais filmuotojais tikrai nepadarys taip kaip padaro ši komanda!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Praklausiau, o kokia ju (fresco) kaina? smile.gif
mes tai is vis pamirsom jau apie filmuotojus... galvojam darba reikia ar uzteks fotografo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 08, 12:02)
Praklausiau, o kokia ju (fresco) kaina? smile.gif
mes tai is vis pamirsom jau apie filmuotojus... galvojam darba reikia ar uzteks fotografo...  g.gif

kiekvienam individualiai kaina, reikia skambinti, o geriausia susitikti su jais mirksiukas.gif
Atsakyti