Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Jana7 @ 2011 01 23, 22:39)
Grizdami is uzsienio parsivezem nebrangia, bet profesionalia video kamera. Draugai Ispanijoje turi video technikos parduotuve.

Informacija video operatoriams ir toms nuotakoms, kurios planuoja filmuoti savo svente pacios su giminaiciu pagalba:)

http://skelbimai.del...eros-panasonic-

Cia tikrai NEprofesionali kamera, o muiline dideliame korpuse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sannra @ 2011 02 16, 11:04)
Kokios ju kainos gal zinote? Ir is kur jie yra? Gal zinote geru vestuviu filmuotoju is Klaipedos?

Mane taip pat labai dominai filmuotojai is Klaipedos! Buciau labai dekinga uz rekomendacijas!
Atsakyti
QUOTE(Sannra @ 2011 02 17, 12:17)
Mane taip pat labai dominai filmuotojai is Klaipedos! Buciau labai dekinga uz rekomendacijas!

Dauguma fotografu, filmuotoju ir muzikantu dirba visoje Lietuvije ir atvazuoja bet kur,
dasideda tik keliones islaidos, bet labai padideja pasirinkimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vejovaike @ 2011 02 17, 11:33)
Dauguma fotografu, filmuotoju ir muzikantu dirba visoje Lietuvije ir atvazuoja bet kur,
dasideda tik keliones islaidos, bet labai padideja pasirinkimas wink.gif

Na bet sudetingiau viska derinti, mes norime ir pries vestuvinio filmuko.... o ir keliones islaidos nemazos gaunasi... bet pagrinde, kad lengviau viska derinti, ypac su filmuotoju.
Atsakyti
QUOTE(Sannra @ 2011 02 17, 23:18)
Na bet sudetingiau viska derinti, mes norime ir pries vestuvinio filmuko.... o ir keliones islaidos nemazos gaunasi... bet pagrinde, kad lengviau viska derinti, ypac su filmuotoju.

Gal is kito miesto pigiau gausis susirast negu is to pacio smile.gif
kaip ir filmukas filmukui nelygus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sannra @ 2011 02 17, 12:17)

Atrodo, kad pajuriovideo ir yra is Klaipedos... Reikia susisiekti ir kalbeti tiesiogiai, l.sukalbami vyrukai, atsizvelgia i norus, pageidavimus ir t.t. smile.gif Ju kontaktai www.pajuriovideo.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellwita: 18 vasario 2011 - 15:57
laba vakara mergaitės, planuoju ir aš savo didžiają dieną ir istrigau su operatorium, nes vestuvės bus tokios kuklios, krizė juk, nėr iš ko didelių kelt blush2.gif
norėjau paklaust gal kas žino operatoriu iki 1000lt? Žinau,žinau, kad geri atitinkamai ir ima, bet gal sakau kuri turit ar žinot tokį pigu bet neprastą operatoriu ir galit pasidalinti su manim info 4u.gif
Atsakyti
nionia, nuo 1500 jau galima rasti neblogu filmuotoju, jeigu idomu rasykite i AZ
Atsakyti
Ką manot apie theletus.lt Alicijos ir Artūro tas filmukas man nerealus..ir sakyčiau nebrangiai - 1500 lt./.
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 02 20, 15:39)
Ką manot apie theletus.lt Alicijos ir Artūro tas filmukas man nerealus..ir sakyčiau nebrangiai - 1500 lt./.

Aha visai nieko, man dar patinka videodarbai.lt, kaina irgi 1500Lt., galvoju imti juos:)
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 02 20, 14:39)

Kaip supratau pradzia baznycioje ivyko.
Visai nieko, tik kazkaip pasigedau iejimo i baznycia ir zieduku uzmovimo.
Beto labiau noretusi geriau pamatyti pasiruosima jaunosios o ne gamtoje skraidancia kamera.
Bet siaip tikrai neblogai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, gal kuri galit parekomenduoti profesonalius originalius filmuotojus? Iki
2000 lt. Temoj dar neminetu, atrodo visus perziurejau, arba uzimti arba nuobodus.
lauksiu rekomendaciju i az. Dekoju is anksto.
Atsakyti