Sveikos merginos,gal galit pasiulyti gera ,bet nebrangu filmuotoja is Kauno aciukas
QUOTE(MILDUKĖ @ 2010 06 23, 19:07)
Sveikos merginos,gal galit pasiulyti gera ,bet nebrangu filmuotoja is Kauno aciukas
labas, mums filmavo www.vestuviufilmas.lt kaina manau pas ji nera auskta. ziurint ko norite
QUOTE(mirksiukex @ 2010 06 08, 20:43)
mano vestuves jis irgi filmavo!!!! toki video padare, net mano vyras buvo nustebes, nes jis buvo kategoriskai pries, bet mano sese paeme ir uzsake, Aciu tau sesute uz pacia geriausia dovana!!!! o makiaza dariausi pas Andriaus zmona-Linute tu nuostabi!!!! visi buvo nustebe koki tu talenta turi!!!! taigi mergaites tikrai rekomenduoju filmuotoja Andriu Ganusauska (www.videodarbai.lt), tikrai nepasigailesite, o jeigu gyvenate Kretingoje tik makiaza darykite pas Lina-auksines rankos. Aciu jums labai!!!
va,dar vieni patenkinti,ir net keista,kad atsiliepimai tokie patys mano vyras irgi skeptiskai ziurejo i vestuvini filma,dar kai zinojo uz kiek mazdaug ieskau,kad nepagailesiu geram filmui net ir pora tukstanteliu bet kai apsilankem apziureti,o paskui savo dar gavom,liko ir pats labai patenkintas,tai dabar abu pasvarstom,kad tai bene prasmingiausiai isleisti vestuviu pinigai nes jau pirmasias metines savo paminejom,ir kai pagalvoji-is visos tos dienos liko labai grazus filmas ,vis nukeliantis i ta diena, grazios nuotraukos ir po truputi blestantys prisiminimai galvoje beje,dabar ir drauge uzsisake jo paslaugas (www.videodarbai.lt) rugpjucio 7d.,tai lauksiu is ju atsiliepimu
QUOTE(westi @ 2010 06 25, 16:20)
va,dar vieni patenkinti,ir net keista,kad atsiliepimai tokie patys mano vyras irgi skeptiskai ziurejo i vestuvini filma,dar kai zinojo uz kiek
Keleta postu auksciau ziuriu,kad senai buvau parasiusi,prie zmogaus geru atsiliepimu,kad reklama.Tikrai atsiprasau tada dar tik ieskojau filmuotojo,ir toks juokas sueme,kai pamaciau savo citata,sena,o mes patys dabar ji esam uzsisake vestuvems
Labai smagu skaityti gerus atsiliepimus Tikiuosi ir mes nenusivilsim
QUOTE(*drauge* @ 2010 06 30, 23:45)
neteko nieko girdėti.. ir pavyzdžiai nepatiko visai...
QUOTE(MILDUKĖ @ 2010 06 23, 19:07)
Operatorius Remigijus - dirba televizijoje, taigi tikrai yra labai profesionalus, taciau nebrangininkas ir labai darbstus ir nuosirdus vaikinas. As ji pazistu asmeniskai, mano drauges vestuves filmavo ir mano vestuves taip pat jis filmuos. Nufilmuota medziaga jis pats ir sumontuoja. Garantuoju savo galva Jo tel.: 864033099
Sveikutes. Galiu parekomenduoti isties gera ir nebrangu filmuotoja Siauliuose ir jų apylinkese.
www.novaplius.com
Likau labai patenkinta filmuku, viskas nuostabu.
www.novaplius.com
Likau labai patenkinta filmuku, viskas nuostabu.
Sveikos planuotojos,
Gal kuri zino kanors apie operatoriu Juoza Subati?
Aciu
Gal kuri zino kanors apie operatoriu Juoza Subati?
Aciu
Sveiki,
zinau, kad cia buna daug paslaugas teikianciu zmoniu, kas neturit darbo 08 21 parasykit.
zinau, kad cia buna daug paslaugas teikianciu zmoniu, kas neturit darbo 08 21 parasykit.
Buvom nusiteikia labai pries filmuotoja vestuvese, bet nutiko taip kad paskutine savaite persigalvojom ir emem kaip ir pirma pasitaikiusi laisva operatoriu, bet is tiesu likom tiek mes, tiek sveciai suzaveti! Vyrukas toks savas, atsipalaidaves, mus ir nuramint, ir padet, ir idomesniu situaciju prigalvojo. Tai rezultatu likom labai patenkinti! Jei kam prireiktu tai kreipkites i www.filmuotojas.lt
Nepasigailesit uzsisake www.videodarbai.lt Superini gavom savo vestuviu filma Begalo malonus ir siltas zmogus!!!!! Esam dekingi Andriui Ganusauskui ir dziaugiames,kad pranokote musu lukescius!!!