na nepatingesiu ir as pagaliau parasyti apie viena zmogeli neesu kazkokia pilna kersto, bet tiesiog keleta pastebejimu apie si virtuoza http://www.fotokadra...grafavimas.html
pirma karta teko susidurti pries 11 metu, kai buvo sesers vestuves.. na tuo laiku tikrai buvo idomios nuotraukos padarytos, nes jis tik fotografavo.. aisku efektai tu dienu buvo jaunuju atvaizdas kortoje, kalediniuose zaisluose ir pan. bet tikrai patiko
antra karta visai netycia jis patapo musu mokyklos vinjeciu fotografu.. na ir issiziojau.. esu taip sakant apgamuotas vaikas o kai gavau rezultata, sunku buvo atpazinti save - veidas nuspakliuotas fotosopu (tada jis tik tik pradejo populiareti), ir baisiausia, kad buvo panaikinti visi apgamai .. apie kitu zmoniu veidus isvis patyliu..siaubingai retusuoti.. kazkam net buvo 'pasalintas' antakyje esantis auskaras na buvo juokinga aisku, bet manau, kad neturejo teises to daryti, juolab neatsiklauses..
trecias kartas velgi atsitiktinai sutikau ji puskes vestuvese, cia mazdaug pries 2-3 metus.. tada isvis baisu buvo, nes ir filmavo ir fotkino rezultatas klaikus.. as aisku nekalbu apie ta buitiska stiliu nuotrauku, o apie elementaru profesionaluma, pvz vaizdelis - jaunieji Nemuno upės krante, o kitame krante graziausiai sviecia statybu vaizdelis su buldozeriais ir pan. na nejau buvo sunku pasukti aparata kitu kampu?? arba pvz filmuoja filmuoja kazka ir taip kamera pamazuuu svyra i sona (zmogus juk ant vieno peties laiko nelengva fotika, ant kito kamera) zodziu nesiplesiu, bet zmogelis XXI amziuje sukasi kaip ismano, o kokybes nepalyginsi kai buvo pries 11 metu..
QUOTE(Maserati @ 2010 05 12, 11:51)
Tai bet trecio asmens darbas vistiek bus nekokybiskas,nes bandys du veiksmus atlikti. Gal kazkiek ir papildytu pvz fotografo darba,bet tai ar del kiekybes dirbama,ar del kokybes.
Jus gerai pasaket,kad to asmens darbas prilygsta vienu metu kepti blynus ir plauti grindis,tad jo indelis i galutini varianta bus minimalus,o aisku,zmogui,uzsakiusiam fotografa,filmuotoja ir dar 2 in 1 reikes moketi daugiau,nei kad imant 2 zmones ,darancius savo darba.
Jus gerai pasaket,kad to asmens darbas prilygsta vienu metu kepti blynus ir plauti grindis,tad jo indelis i galutini varianta bus minimalus,o aisku,zmogui,uzsakiusiam fotografa,filmuotoja ir dar 2 in 1 reikes moketi daugiau,nei kad imant 2 zmones ,darancius savo darba.
Žiūrint video ar foto Jūs net nesuprasite kur trečio (pagalbinio) darbas, jis pirmuosius papildo, palengvina jų darbą, tą patį momentą užfiksuoja skirtingais rakursais. Kaip minėjau, turi būti dirbama komandoje. Jei Jūs surinksite visus tris atskirai - tai kaip sakoma "trinsis visi užpakaliais" ir rezultato nebus.
Aišku, kad kaina bus didesnė, bet ne tiek kiek kažkurio pirmųjų. Trečiasis nei montuos video, nei fotosopins. Taip dirbama tik dėl kokybės. Jei Jums reikalinga tik kiekybė, tai ir vienas galiu per vestuvę 10 val prifilmuoti ir 3000 foto pripliauškint.
sveikutes skaiciau cia Jusu pasnekesiukus ir pavargau, neradau info kokios noriu. tai klausiu gal turit kokiu atsiliepimu apie filmu montuotoja Vaclova jis is Kauno Aleksoto
labai lauksiu pasisakymu
labai lauksiu pasisakymu
http://www.fotokadra...grafavimas.html[/url]
Aš tai peržiūrėjus pastebėjau, kad labai keistai jis filmus sumontaves.. is pradžių jau atrodo viską po truputį parodė, tuomet pasikeičia daina ir vėl nuo ryto čia gal skaitosi moderniai, nesuprantu
Apskritai, man jo filmukai tai tikrai nepatiko, bet nuotraukos - mano nuomone - visai neblogos.. Kazkaip dauguma jų man gražiai žiūrisi
Aš tai peržiūrėjus pastebėjau, kad labai keistai jis filmus sumontaves.. is pradžių jau atrodo viską po truputį parodė, tuomet pasikeičia daina ir vėl nuo ryto čia gal skaitosi moderniai, nesuprantu
Apskritai, man jo filmukai tai tikrai nepatiko, bet nuotraukos - mano nuomone - visai neblogos.. Kazkaip dauguma jų man gražiai žiūrisi
Musu vestuves filmuos Andrius Velykis su komanda. Mes ji radome visai netiketai. Siunteme daugybe laiskuciu ir visi atrasydavo vienu sakinuku: kaina tiek ir tiek, darom ta ir ta arba isvis neatrasydavo. Kai atrase Andrius, abu su busimuoju vyru, idemiai perskaitem jo laiska ir jis mus taip uzkabino. Po to dar ilgai susirasinejom ir derinom kainas, nes jo paslaugos buvo brangesnes nei buvome nusprende filmavimui skirti. Galiausiai jis mums parode darbu pavyzdziu ir buvom suzaveti!
Ziuredama jo darbus jauciausi kaip vestuviu dalyvis, nes viskas buvo nufilmuota taip naturaliai ir profesionaliai. Palyginus pagal tokius darbus, jo paslaugu kaina yra labai maza! O nuosirdumas ir rupestis, kad musu svente butu grazi tikrai uzveda:)
Jis yra filmaves daugelio musu zvaigzdziu vestuves, krikstynas, bet kas svarbiausia visiskai nepasikeles! Filmuoja dviese, kaip Andrius sake, kad pagautu skirtingas emocijas, taip pat turi komanda, kuri sutvarko pati filma.
Musu vestuves dar tik rugseji, po ju ir parasysiu kokie atsiliepimai:)
Ziuredama jo darbus jauciausi kaip vestuviu dalyvis, nes viskas buvo nufilmuota taip naturaliai ir profesionaliai. Palyginus pagal tokius darbus, jo paslaugu kaina yra labai maza! O nuosirdumas ir rupestis, kad musu svente butu grazi tikrai uzveda:)
Jis yra filmaves daugelio musu zvaigzdziu vestuves, krikstynas, bet kas svarbiausia visiskai nepasikeles! Filmuoja dviese, kaip Andrius sake, kad pagautu skirtingas emocijas, taip pat turi komanda, kuri sutvarko pati filma.
Musu vestuves dar tik rugseji, po ju ir parasysiu kokie atsiliepimai:)
Musu Vestuves taip pat Velykis filmuos As perziurejau keleta operatoriu darbu ir jau buvau be prarandanti vilty nes jau tokie visi vienodi ir ne mano skonio. O kai pamaciau jo darbus net nusvitau man labai patiko jo darbas toks kitoks ne kaip visu pagal viena sablona na ir tikuosi kad musu vestuvinis filmukas bus superinis
Sveikos visos. Norejau paklausineti. Jei buna pradedantys fotografai ir fotografuoja uz dyka, gal buna ir tokiu operatoriu? Visai toks praverstu
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 03, 20:20)
Sveikos visos. Norejau paklausineti. Jei buna pradedantys fotografai ir fotografuoja uz dyka, gal buna ir tokiu operatoriu? Visai toks praverstu
As irgi tokio noreciau
Ieskau ir as pradedancio filmuotojo
Vestuves rugsejo 18
Vestuves rugsejo 18
tik norejau perspeti, videoproject nesilaiko zodzio, yra nemandagus ir labai labai nuvyle buvome susitare kad jie filmuos pas mus, bet deja kai atejo laikas susitikti jie sugiedojo kad jau uzimti ir nei viso gero nepasake
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 21, 21:26)
Kvepia reklama
visai cia ne reklama!!!! mano vestuves jis irgi filmavo!!!! toki video padare, net mano vyras buvo nustebes, nes jis buvo kategoriskai pries, bet mano sese paeme ir uzsake, Aciu tau sesute uz pacia geriausia dovana!!!! o makiaza dariausi pas Andriaus zmona-Linute tu nuostabi!!!! visi buvo nustebe koki tu talenta turi!!!! taigi mergaites tikrai rekomenduoju filmuotoja Andriu Ganusauska (www.videodarbai.lt), tikrai nepasigailesite, o jeigu gyvenate Kretingoje tik makiaza darykite pas Lina-auksines rankos. Aciu jums labai!!!
Papildyta:
QUOTE(KasYra @ 2010 06 04, 18:58)
rekomenduoju Andriu Ganusauska, tik jis jau gali buti uzsiemes, bet gali pasiskambinti jo darbus gali paziureti www.videodarbai.lt nerealu video man padare vyras buvo be zodzio!!! tokia gera muzika parenka!! profesonalas, tikrai nesigailesi!!!
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 03, 21:20)
Galiu nufilmuot keliu sekundziu video su savo telefono kamera