Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Kaip visoms pavydžiu kuriu vestuves buvo ar bus filmuojamos, nes mano mielasis nenori filmuoti, nes brangu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akta @ 2010 04 01, 18:35)
Kaip visoms pavydžiu kuriu vestuves buvo ar bus filmuojamos, nes mano mielasis nenori filmuoti, nes brangu verysad.gif

niu va... unsure.gif is tiesu kai mes pradejome planuoti vestuves,tai as tvirtai pasakiau-neko ypatingo nenoriu-bet vestuviu filmas bus!!,kad ir kiek kainuotu,bet noriu labai grazaus ir jausmingo,kad butu ka prisiminti wub.gif nesinuomavome nei prabangios masinos(nes mes keliavome per vestuves beveik is vieno Lietuvos galo i kita smile.gif ),nei baliu labai dideli kelem.Bet uztat galejom sau leisti filmuka thumbup.gif Tiesa,kai mano vyras suzinojo kiek kainuos mums tas malonumas,kuri susiradau,siek tiek dvejojo ar tikrai verta, bet kai nuvaziavom paziureti pavyzdziu ir tada tartis,tai isejo tooooks pat thumbup.gif patenkintas thumbup.gif wub.gif , kad sake visai negaila bus moketi,ir nekantrauja kada gi tos musu vestuves bus lotuliukas.gif nors jei ne as,jis gal butu net nepasigedes to filmuotojo vestuvems,nes ypatingo tokio pageidavimo nereiske,o man buvo labai labai svarbu,kad liktu geras,grazus ir kokybiskas filmas,kuri galesime savo vaikams parodyti wub.gif nes baliui isleisti tiek pinigu nenorejau,juk is jo nelieka tokiu prisiminimu ir ispudziu,kokie iamzinti filmuke wub.gif Tad gal dar pavyks perkalbeti 4u.gif gal dar neverta nusiminti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vestuves filmavo Aivaras www.a-foto.lt, likau labai patenkinta smile.gif padare ir atskirai inftro filmuka 4min. Ir tikrai ne brangininkas . Kontaktas 862468829
Atsakyti
Radau gražu klipuką 4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Salvijus Stravinskas dirba super thumbup.gif likom labai patenkinti. cia galite paziureti mano vestuviu klipuka www.vimeo.com/10173037 Sorry,bet nemoku ikelti veikiancios nuorodos....
Atsakyti
Mus (pries beveik pora metu) filmavo TVIDEO, dabar vanilinisdangus.lt Esame labai labai LABAI patenkinti rezultatu smile.gif
Atsakyti
Mane su žmona filmavo http://blog.lrytas.lt/rimgaudas57/ ;
likome TIKRAI patenkinti, o fotografas apie 20metu vaikinukas, is pradziu buvo baisu, galvojome nepatyres, bet gave fotografijas pamateme, kad jis jaucia ir fotografijos buvo nuostabios smile.gif))

P.S gal patartumete, koki darzely issirinkti kaune, gal yra privaciu? musu mazyliui reiktu...
Atsakyti
Aš tai, kai ieškojausi savo vestuvėms fotografo ir filmotojo, tai sužinojusi kainas, tiesiogine to žodžio prasme, čiut neišvirtau! Kas čia per kainos? man tai protu nesuvokiama, kaip gali žmogus už 10 val darbą užsiplėšti 1500-2000lt? doh.gif nuprotėjimas kažkoks... būtent dėl to, aš visa pasipiktinusi, susiradau 4 studentus (tos specialybės, žinoma, kurios ir reikia), iš kurių du filmuos ir du fotografuos,ir praktiškai nieko tas nekainuos, nors viskas bus daroma su profesionalia įranga... drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baikere1 @ 2010 04 21, 18:15)
Aš tai, kai ieškojausi savo vestuvėms fotografo ir filmotojo, tai sužinojusi kainas, tiesiogine to žodžio prasme, čiut neišvirtau! Kas čia per kainos? man tai protu nesuvokiama, kaip gali žmogus už 10 val darbą užsiplėšti 1500-2000lt? doh.gif  nuprotėjimas kažkoks... būtent dėl to, aš visa pasipiktinusi, susiradau 4 studentus (tos specialybės, žinoma,  kurios ir reikia), iš kurių du filmuos ir du fotografuos,ir praktiškai nieko tas nekainuos, nors viskas bus daroma su profesionalia įranga... drinks_cheers.gif  4u.gif

O tai neskaičiuojat dar to laiko, kuris praleidžiamas koreguojant ir gražiai apdorojant tą medžiagą? Tikrai nemažai laiko, jėgų, kūrybiškumo manau tam skiriama, bet kiekvieno sava nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 04 22, 18:49)
O tai neskaičiuojat dar to laiko, kuris praleidžiamas koreguojant ir gražiai apdorojant tą medžiagą? Tikrai nemažai laiko, jėgų, kūrybiškumo manau tam skiriama, bet kiekvieno sava nuomonė smile.gif

Darbo visur reikia įdėti, bet ne už tokius pinigus... šiais laikais tai kai kuirems dviejų mėnesių alga...tikrai per didelės sumos šiuo metu rinkoje sukasi..
Atsakyti
QUOTE(baikere1 @ 2010 04 21, 19:15)

man tai protu nesuvokiama, kaip gali žmogus už 10 val darbą užsiplėšti 1500-2000lt? doh.gif  nuprotėjimas kažkoks...

"Per 10 val" tik nufilmuojama, tai kaip pvz pyrago kepimui nusiperkama miltų, cukraus ir dar šio to. Pagrindinis darbas (kurio Jūs nematote) vyksta prie kompiuterio ir tikrai ne 10 val.
PS.
Ir aparatūra ne vieną dešimtį Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(baikere1 @ 2010 04 22, 19:11)
Darbo visur reikia įdėti, bet ne už tokius pinigus... šiais laikais tai kai kuirems dviejų mėnesių alga...tikrai per didelės sumos šiuo metu rinkoje sukasi..

Cia pvz. panasiai kaip ir rankine vardine, kainuojanti 10 000. Galite pirkti arba piktintis KAIP GALIMA JA PARDAVINETI UZ TOKIUS PINIGUS ir tokiu atveju rinktis kitus variantus. smile.gif
Atsakyti