Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Meredita @ 2010 02 03, 15:42)
Butent!!!O jus nuotaka?!  protest.gif  atvirai pasakius jau uzkniso cia vienu varymas ant kitu  doh.gif  darbo jums mazai ar ka, kad nepasidalinate...
laukiame tik nuotaku komentaru, o ne vidmantec,vanilinisdangus, fresco ir t.t.
eikit i tema bendraminciai ir teen irodinekite kuris is jusu ten geresnis!!!

Prie ko čia vidmante ir vanilinis dangus ir t.t. - nesuprantu, čia visi reklamuojasi ir viskas ok, o aš net savo nuomonės negaliu pareikšti, jei jums labai rūpi, tai vestuvių aš nefilmuoju, su niekuo nekonkuruoju, tiesiog ieškau krikštynom filmuotojo, o kadangi laiko dar turiu nemažai, tai turbut turiu teise pasiknaisioti giliau, jeigu man tai rūpi.
Kitas dalykas jei nefilmuoju, tai dar nereiškia, kad nieko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(vidmantec @ 2010 02 03, 17:32)
Prie ko čia vidmante ir vanilinis dangus ir t.t.  - nesuprantu, čia visi reklamuojasi ir viskas ok, o aš net savo nuomonės negaliu pareikšti, jei jums labai rūpi, tai vestuvių aš nefilmuoju, su niekuo nekonkuruoju, tiesiog ieškau krikštynom filmuotojo, o kadangi laiko dar turiu nemažai, tai turbut turiu teise pasiknaisioti giliau, jeigu man tai rūpi.
Kitas dalykas jei nefilmuoju, tai dar nereiškia, kad nieko nesuprantu.

tai prasom ir keliauti i krikstynu temele mirksiukas.gif
Atsakyti
as naudojausi http://www.videodarbai.lt/ man tai patiko super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Aistutia> @ 2010 02 05, 01:36)
as naudojausi http://www.videodarbai.lt/ man tai patiko super  thumbup.gif

Mes su juo esam sutare savo sventei,smagu paskaityti gera atsiliepima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 02 03, 21:51)
tai prasom ir keliauti i krikstynu temele  mirksiukas.gif

Tai yra labai nemandagu nurodinėti kur galiu ieškoti filmuotojo, o kur ne, tai yra tik mano reikalas.
Atsakyti
QUOTE(vidmantec @ 2010 02 05, 15:27)
Tai yra labai nemandagu nurodinėti kur galiu ieškoti filmuotojo, o kur ne, tai yra tik mano reikalas.

Bet kad nelabai ieskai,o tik kritikuoji. doh.gif
Atsakyti
Siaip cia vyrai neseniai, bet gana kokybiskai dirba. Is karto sakau kad tai mano pazystami, kad nebuciau apkaltintas reklamavimu.

www.videopaslaugos.eu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sekunda: 05 vasario 2010 - 16:47
QUOTE(sekunda @ 2010 02 05, 18:46)
Siaip cia vyrai neseniai, bet gana kokybiskai dirba. Is karto sakau kad tai mano pazystami, kad nebuciau apkaltintas reklamavimu.

www.videopaslaugos.eu

Nenorėdami pažeisti klientų privatumo, vestuvinių klipų pavyzdžius rodome tik susidomėjusiems, kurie pareiškia tokį savo norą
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 02 20, 00:31)
Ir ar susitikdavote su filmuotojais kas nors kavinese ar pan? Nes mes susitareme kavineje, sake su laptopu bus ir tures darbus, ar tai normalu? Nes su visais kazkaip anksciau ju namuose filmuotas medziagas perziuredavome... Praneskit prasau ar tai normalus dalykas, nes nenumanau ka ir begalvoti, sunku pasitiketi kai neturi jokiu rekomendaciju is kitu blush-anim-cl.gif

Sveikos busimos nuotakos smile.gif

As taip pat ieskau operatoriaus. Vakar buvau susitikime su operatorium is http://www.studio-pro.lt/, susitikome kavineje. Telefonu kaip snekejau su tos studijos direktorium, sake kaina ir uzstata aptarsiu vietoje su paciu filmuotoju. Taciau nusistebejau, kad tas filmuotojas sako, kad kaina jau sutarta 1300 Lt ir uzstato paprase 500 Lt. Tai neskubejau ir pasilikau toliau ieskoti.. Ju darbu kokybe man visai patiko, bet tas uzstatas toks didelis kazkaip nustebino.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristinele- @ 2010 02 10, 14:31)
Sveikos busimos nuotakos  smile.gif

As taip pat ieskau operatoriaus. Vakar buvau susitikime su operatorium is http://www.studio-pro.lt/, susitikome kavineje. Telefonu kaip snekejau su tos studijos direktorium, sake kaina ir uzstata aptarsiu vietoje su paciu filmuotoju. Taciau nusistebejau, kad tas filmuotojas sako, kad kaina jau sutarta 1300 Lt ir uzstato paprase 500 Lt. Tai neskubejau ir pasilikau toliau ieskoti.. Ju darbu kokybe man visai patiko, bet tas uzstatas toks didelis kazkaip nustebino.. blink.gif

Vajej nepastebejau, kad del susitikimo kavineje buvo rasyta praeitais metais.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orklis @ 2010 01 19, 15:40)
1.Bet kokio lygio vestuvių filmui sumontuoti (sukurti) visiškai pakanka 1 savaitės.
2.Jei montuotojas (ar filmuotojas, nesvarbu kaip Jūs jį vadinate) nesugeba per 1-5 mėn. Jums atlikti darbo - vadinasi yra nepamatuotai daug prisiėmęs pigių užsakymų. O jei visi jo užsakymai brangūs - vadinasi jis yra godus. Nesgi nusamdytų tiek montuotojų, kiek reikia ir darbai būtų atlikti laiku. Arba prisiimk užsakymų kiek gali vienas apžioti - ir neteks nuvilti klientų.
3. Mes (orklis Minifilmai) irgi kuriame vestuvių filmus - paprastai terminai būna 1-2 savaitės. Aš tik savo asmeninius filmus kuriu po 3 - 12 mėn. Žinot kodėl:)? Todėl, kad prie jų prišoku kada netingiu - savaitėje kartą ar kartą mėnesyje:)

1. pakanka ir 1-2 dienų tongue.gif
2. Filmuoti gali vienas asmuo, montuoti kitas smile.gif Jei nesugeba sumontuoti per 1-5 mėn., tai dar nereiškia , kad kiaurą parą jis sėdi išsižiojęs prie vestuvių medžiagos ir nežino, ką daryt smile.gif gal vieniems vestuvių montavimas yra pagrindinis darbas, kitiems - tik papildoma veikla smile.gif, todėl atitinkamai už tai gaunami pinigai gali būti pavadinti pagrindinėmis ir papildomomis pajamomis smile.gif nežiūrėkit į viską taip siaurai mirksiukas.gif
3. kas pakels uodegą, jei ne pats tongue.gif Smagu, kad bent darbai, verti pagyrų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweiki temos neseku, tai ir nzn ar kas rase apie T.Kajatovskij. Jo darbai man patinka. Jo puslapis yra www.dvstudio.lt

O seip jai yra tokiu zmoniu kuriu kisene leidzia tai aisku FRESCO.
Atsakyti
Jai norite paziureti Fresco pictures darbus tai geriausiai ziureti per youtube nes ju puslapyje dabar era pvz.
Atsakyti