O as balsuoju uz www.vanilinisdangus.lt
Chebryte labai jau profesionaliai dirba...
Bet kokio lygio vestuvių filmui sumontuoti (sukurti) visiškai pakanka 1 savaitės. Per 5 men. galima įgyvendinti kur kas sudetingesnių videoprojektų, nei vestuvių filmas. Per 5 men. galima sukurti net vaidybinį filmą. Ir nesuverskite visų bėdų kompiuteriui ir naujoms programoms. Jei lėtai sukasi kompas - montuotojo bėda. Tegu daugiau į jį investuoja;) Jei neusigrabalioja programose - tegu ne sezono metu su jomis išmoksta dirbti arba tegu dirba su priprastomis. Bet ne tame šaknys. Jei montuotojas (ar filmuotojas, nesvarbu kaip Jūs jį vadinate) nesugeba per 1-5 mėn. Jums atlikti darbo - vadinasi yra nepamatuotai daug prisiėmęs pigių užsakymų. O jei visi jo užsakymai brangūs - vadinasi jis yra godus. Nesgi nusamdytų tiek montuotojų, kiek reikia ir darbai būtų atlikti laiku. Arba prisiimk užsakymų kiek gali vienas apžioti - ir neteks nuvilti klientų. Mes (orklis Minifilmai) irgi kuriame vestuvių filmus - paprastai terminai būna 1-2 savaitės. Aš tik savo asmeninius filmus kuriu po 3 - 12 mėn. Žinot kodėl:)? Todėl, kad prie jų prišoku kada netingiu - savaitėje kartą ar kartą mėnesyje:)
Na viskas, perskaiciau kelias paskutines zinutes ir sprogau Vestuvinio videomeno specai man geda uz jus, pagatavi vienas kitam gerkle perkasti del duonos kasnio, koks kieno reikalas kaip kas savo versla tvarko, stai Orklis nepatenkintas kai kaikas ilgai filmo neatiduoda, nors mano kad jis gali sau leisti iki 12 menesiu, baikit reklamuotis tokiais iskreiptais budais, geriau sakykit tiesiai sviesiai, stai as toks ir toks padarysiu ta ir ta .... o ne ziurekit kaip tas ar anas blogai daro, ilgai montuoja, (gal ir pas ji tai nera pagrindinis darbas ir priseda tik vakarais, juk svarbu rezultatas o ne kad tik greiciau, taip?) visokiu kvailiausiu priezasciu sugalvoja kaip sutrypti kolega. Tokiu budu jus sau ne reklama o antireklama darotes! kaip prostitutes save siulot. Mamos trinkite tuos rasinetojus
QUOTE(zemaitoks @ 2010 01 19, 20:59)
Na viskas, perskaiciau kelias paskutines zinutes ir sprogau Vestuvinio videomeno specai man geda uz jus, pagatavi vienas kitam gerkle perkasti del duonos kasnio, koks kieno reikalas kaip kas savo versla tvarko, stai Orklis nepatenkintas kai kaikas ilgai filmo neatiduoda, nors mano kad jis gali sau leisti iki 12 menesiu, baikit reklamuotis tokiais iskreiptais budais, geriau sakykit tiesiai sviesiai, stai as toks ir toks padarysiu ta ir ta .... o ne ziurekit kaip tas ar anas blogai daro, ilgai montuoja, (gal ir pas ji tai nera pagrindinis darbas ir priseda tik vakarais, juk svarbu rezultatas o ne kad tik greiciau, taip?) visokiu kvailiausiu priezasciu sugalvoja kaip sutrypti kolega. Tokiu budu jus sau ne reklama o antireklama darotes! kaip prostitutes save siulot. Mamos trinkite tuos rasinetojus
Gaila, kad Jūs paskaitėte tik paskutines kelias žinutes šia tema... O šiaipjau "N" metų mamos šiame saite vis kelia tą patį klausimą: "Man vestuvių filmą daro jau X mėn. Ar tai normalu?" Taip, tai nėra normalu. Kodėl tai nėra normalu, savo nuomone pasakiau auksčiau. Pakartosiu dar sykį: bet kokio lygio vestuvių filmą galima sumontuoti per 1-2 savaites. Jei vykdytojas tai daro mėnesių mėnesiais, kalti ne kompai, ne naujos programos - kaltas žmogus, nes prastai organizuoja darbą. Mielos nuotakos, jei norite, jog terminai būtų tokie, kokių pageidaujate - sudarinėkite su operatoriais, filmų gamintojais sutartis.
Gerbiamas Zemaitoke, niekas čia gerklių niekam nekandžioja. Versle aš nuo 1996m. ir žinau kas yra terminų ir įsipareigojimų vykdymas. Atliekant paslaugas (bet kokias), šalia kokybės, šalia kainos vienas svarbiausių dalykų yra terminai. Vestuvių filmai šiuo atveju nėra išimtis. Mes vestuvių filmus klientamas atiduodame po 1-2 savaičių. Atskirais atvejais įspėjame, jog tai gali užsitęsti iki 3 savaičių. Tai sakau, ne todėl, kad pasireklamuočiau. Jeigu pats tų filmų nemontuočiau, jei nematyčiau kaip mano kolegos dirba - neturėčiau jokios teisės pateikti tokios nuomonės, kokią iki šiol išsakiau. O kadangi supratimas apie filmų montažą būna skirtingas - pateikiau nuorodas į mūsų darbų tinklapius, kad būtų aišku, jog ne tuščioje vietoje šneku.
as nereklamuoju, nei as ju pasluagomis naudojausi nei ka. tiesiog dviem draugu porosm dare, rezultatas patiko. na nznau kiek maciau jie nedaro didelio kico. gal ne viska esu ir macius...ne visus ju darbus.
Papildyta:
vanilinis dangus ir faini:) dabar ziurau visu filmukus
Papildyta:
QUOTE(filmukas @ 2010 01 20, 18:03)
as nereklamuoju, nei as ju pasluagomis naudojausi nei ka. tiesiog dviem draugu porosm dare, rezultatas patiko. na nznau kiek maciau jie nedaro didelio kico. gal ne viska esu ir macius...ne visus ju darbus.
vanilinis dangus ir faini:) dabar ziurau visu filmukus
Kazkiek sutinku su Orklis nuomone-nesu macius ju filmuku,ir kazin ar pasiziuresiu-nebeaktualu jau turiu savo filmuka,esu patenkinta (mum padare videodarbai.lt per nepilnas dvi sav) bet zmones,kurie laukia po 5 ir daugiau men...tai KANTRYBES grynuoliai !!!! gal mano toks budas ar kaip,bet tikrai,nenueiciau nuo filmuotojo duru,kol nesumontuotu!!!!!! Kaip pagalvoju,tai tikrai ne tik jaunavedziams,bet ir giminems jau butu seniai pabode laukt Nesuprantu,tai kam tada ta filma isvis uzsisakineti,jei kol jo sulauki,visa ta vestuvine nuotaika nuslugsta,visas pakylejimas,kuri patyrei ta ypatinga diena speja isgaruoti!!! juk filmas taip smagiai sugrazina dar i ta NUOSTABIAJA diena!!!
Tada tikrai pasistenkite visada apsidrausti,ir sudaryti sutarti,kur BUTINAI butu nurodytas terminas as kazkaip tuo pamenu nelabai rupinausi,ne tas galvoj buvo,gal dar kad ir patikimai atrode, bet turbut mums pasiseke,kad musu taip nepavede jie tikrai turetu tureti kazkokius manau bent sablonus sutarciu turet,(nesu macius kaip atrodo),nes juk yra tokiu-kaip as pasitaikiau,kuriems nerupi ta sutartis,o yra tokiu,kuriems butinai sutartis turi buti. Taip kad manau nenustebinsite filmuotoju,jei paprasysite sutarties-juk turite tam teise!!!!! Darykite tai drasiai!!
linkiu nepapult ant nesaziningu filmuotoju!! Dziaugiuosi,kad mums viskas gerai buvo su terminu
Tada tikrai pasistenkite visada apsidrausti,ir sudaryti sutarti,kur BUTINAI butu nurodytas terminas as kazkaip tuo pamenu nelabai rupinausi,ne tas galvoj buvo,gal dar kad ir patikimai atrode, bet turbut mums pasiseke,kad musu taip nepavede jie tikrai turetu tureti kazkokius manau bent sablonus sutarciu turet,(nesu macius kaip atrodo),nes juk yra tokiu-kaip as pasitaikiau,kuriems nerupi ta sutartis,o yra tokiu,kuriems butinai sutartis turi buti. Taip kad manau nenustebinsite filmuotoju,jei paprasysite sutarties-juk turite tam teise!!!!! Darykite tai drasiai!!
linkiu nepapult ant nesaziningu filmuotoju!! Dziaugiuosi,kad mums viskas gerai buvo su terminu
QUOTE(sekunda @ 2010 01 21, 23:24)
O jei prasysite sutarties manau isipareigosite moketi ir mokescius???
p.s. siuo metu tai sudaro apie + 40 proc nuo sutartos sumos, t.y. norint sumoketi 1000 litu mokesciu reikia virs 400 lt.
Tai kaip?
p.s. siuo metu tai sudaro apie + 40 proc nuo sutartos sumos, t.y. norint sumoketi 1000 litu mokesciu reikia virs 400 lt.
Tai kaip?
Mes turėjome sutartį ir jokių mokesčių nereikėjo mokėti
nebent sutarties niekur nepanaudojot, nedeklaravot. seip tai reikia moket mokescius
Sunku issirinkti.
Pati ieskojau praeitais metais filmuotojo per si foruma ir netiketai radau. Vaclovas Gedvilas.
http://www.youtube.c...h?v=ObYD7gKwJ0Y
Cia istrauka is musu vestuvinio filmo. Filma gavome gana greitai. Filmavo visa diena nuo pradziu iki galo. Kaina taip pat proto ribose buvo. Mama ziuredama visa filma tik verke ir verke biggrin.gif Ir siaip paciam filme viskas iskarpyta ir sudeliota taip kaip mes isivaizdavom. Musu lukescius pateisino visus 100 proc.!!! Nedarau reklamos, bet tikrai rekomenduoju
Cia istrauka is musu vestuvinio filmo. Filma gavome gana greitai. Filmavo visa diena nuo pradziu iki galo. Kaina taip pat proto ribose buvo. Mama ziuredama visa filma tik verke ir verke biggrin.gif Ir siaip paciam filme viskas iskarpyta ir sudeliota taip kaip mes isivaizdavom. Musu lukescius pateisino visus 100 proc.!!! Nedarau reklamos, bet tikrai rekomenduoju
QUOTE(Didele_meile @ 2010 01 25, 17:05)
Pati ieskojau praeitais metais filmuotojo per si foruma ir netiketai radau. Vaclovas Gedvilas.
Mes taip pat pasieme vaclova gedvila
atsiunte vienu vestuviu irasa butent tai ko norejau
ziuresim kaip su musu bus bet kaina tikrai nedidele lyginant su kitais kurie kuria vestuviu filmus