Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

siulau pasižiūreti www.artvideo.lt. ir žmogus ilgiau menesio nedaro ir kainos nera kosmines, ir kiek mačiau per 6 metus smarkiai patobulejas. . Juk filmai ne Holivudui, o šiltam prisiminimui.
p.s o kartais ir prisiminimui kas buvo per vestuves. Labai jau greitai ta diena praeina
sekmes besirenkant
Atsakyti
QUOTE(vestuvesfilm @ 2009 12 02, 10:33)
siulau pasižiūreti www.artvideo.lt. ir žmogus ilgiau menesio nedaro ir kainos nera kosmines,  ir kiek mačiau per 6 metus smarkiai patobulejas. . Juk filmai ne  Holivudui, o šiltam prisiminimui.
p.s o kartais ir prisiminimui kas buvo per vestuves. Labai jau greitai ta diena praeina
sekmes besirenkant

Žiūrėjau artvideo, tačiau mūsų datai jis užimtas... cool.gif paieškos vyksta toliau. Nežinau na niekaip negaliu išsirinkti filmuotojo doh.gif nebesuprantu, kas darosi, gal pervargau nuo paieškų ax.gif lyg ir vienas nieko lyg ir kitas nieko, o reziume nzn ką rinktis doh.gif
Atsakyti
puikiai tave suprantu smile.gif man ir dabar tas pats atrodo keli
nieko,o kai reikia nusprest ir nezinau unsure.gif
Atsakyti
ask4aretux, airiukste,

videodarbai.lt randasi pajuryje, nors seip po visa LT dirba. Bet svarbiausia norint atsirinkt,reiketu susitart su tais kas patinka,perziuret ju filmukus susitikus ir tada bus daug lengviau apsisprest. ax.gif nes kiekvienas vistiek turi savo stiliu,ir atsirinkit ta,kuris labiausiai atitinka jusu samprata apie GERA vestuvini filma wub.gif
vieniems patinka su grazia muzika,graziai ispildytais vaizdais,trumpi,bet uztat visiskai nenuobodus filmai,kiti megsta dvieju dienu puotos filmus,kur mazai iskarpymu, siek tiek maziau montazo-kiekvieno skonis skirtingas ir reikalavimai skiriasi rolleyes.gif
musu fimukas vos pusvalandzio,taciau viskas viskas svarbiausia itraukta,ir lb grazus,nenuobodus wub.gif wub.gif galite daugmaz apgalvoti kokios muzikos savo filmukuose noretumet,mum idejo kelias kuriu norejom rolleyes.gif zodziu,gerai ir kai patys dalyvaujat to filmuko kurimo procese thumbup.gif Svarbiausia zinoti KO norite ir atsirinkti artimiausia jusu pageidavimams drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(liniux @ 2009 12 01, 22:53)
mus ir filmavo videodarbai.lt, viskas kuo nuostabiausiai. tikrai rekomenduoju

tai tu mane puikiai supranti tada mirksiukas.gif
mes su vyru kai rinkomes,tai jis kazkaip abejingai ziurejo apskritai i visa planavima,bet kai nusitempiau perziurai pavyzdziu doh.gif ,tai isejo visas emociju pagautas ir su nekantrumu lauke kada tos musu vestuves bus,kad pamatyt musu koks filmukas gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai db patenkintas,ir pinigu negaila sake,nors pradzioj gal truputi suabejojo ar isvis reikia filmuotojo unsure.gif o as sakiau NORIU ir noriu gero thumbup.gif
Atsakyti
Žiūrėjau videodarbu darbus, nžn... ax.gif vieni filmai lyg ir nieko, kiti nlb, kažkiek nuobodūs...kažkiek perpaprasti... blush2.gif Tai mano individuali nuomonė, ir plius neprofesionali 4u.gif žiūriu filmą ir galvoju, ar aš tokio norėčiau, maždaug tokiu principu renkuosi, bet iki šiol neišrinkau doh.gif gal kažką netaip darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2009 12 05, 23:44)
Žiūrėjau videodarbu darbus, nžn...  ax.gif  vieni filmai lyg ir nieko, kiti nlb, kažkiek nuobodūs...kažkiek perpaprasti... blush2.gif  Tai mano individuali nuomonė, ir plius neprofesionali  4u.gif  žiūriu filmą ir galvoju, ar aš tokio norėčiau, maždaug tokiu principu renkuosi, bet iki šiol neišrinkau  doh.gif  gal kažką netaip darau  lotuliukas.gif

atvirai? ax.gif dabar ikelti filmukai ir man netokie grazus,kaip buvo pries tai,kai mes rinkomes,buvo kiti tada ideti rolleyes.gif tai norint objektyviai ivertinti,reiketu susitikt su operatoriais ir pazireti daugiau ju darbu,aptart ko jus noretumete,ar gali igyvendinti ir pan. bet seip mum jo stilius buvo labai priimtinas pagal musu norus,pageidavimus ir jis mums juos tobulai ispilde wub.gif bet gal dar filmo sekme priklauso ir nuo to kaip jaunieji jame dalyvauja g.gif sake buna poru,kurie net patys nenoriai filmuojasi,tai jiems salta,tai jau pavarge.. doh.gif o mes labai noriai pozavom pries kamera,labai laisvai ir zaismingai jautemes,tad ir filmas gavosi labai pakyletas,grazus wub.gif labai mazai reikejo pozuoti,praktiskai visa laika taikesi prie musu ir gaude kadrus (mes lb mazai laiko turejom ax.gif )
taip kad niekas cia sprendimo nepasakys koki pasirinkti,cia tik issakomi variantai,o apsispresti teks vistiek jums,juk tai bus jusu gyvenimo filmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2009 12 07, 22:43)
atvirai? ax.gif  dabar ikelti filmukai ir man netokie grazus,kaip buvo pries tai,kai mes rinkomes,buvo kiti tada ideti  rolleyes.gif  tai norint objektyviai ivertinti,reiketu susitikt su operatoriais ir pazireti daugiau ju darbu,aptart ko jus noretumete,ar gali igyvendinti ir pan.  bet seip mum jo stilius buvo labai priimtinas pagal musu norus,pageidavimus ir jis mums juos tobulai ispilde  wub.gif  bet gal dar filmo sekme priklauso ir nuo to kaip jaunieji jame dalyvauja g.gif  sake buna poru,kurie net patys nenoriai filmuojasi,tai jiems salta,tai jau pavarge.. doh.gif  o mes labai noriai pozavom pries kamera,labai laisvai ir zaismingai jautemes,tad ir filmas gavosi labai pakyletas,grazus wub.gif  labai mazai reikejo pozuoti,praktiskai visa laika taikesi prie musu ir gaude kadrus (mes lb mazai laiko turejom ax.gif )
taip kad niekas cia sprendimo nepasakys koki pasirinkti,cia tik issakomi variantai,o apsispresti teks vistiek jums,juk tai bus jusu gyvenimo filmas wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai savaime suprantama kad reikes patiem apsispresti... smile.gif bet norisi kad viskas butu thumbup.gif del to ir yra labai sunku apsispresti doh.gif
Atsakyti
visai patiko http://www.vimeo.com/6810050 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaitoks @ 2009 11 27, 17:53)
Ot noreciau ir as kad pas mane vestuvese vienas ir grotu ir filmuotu ir fotografuotu, o o o na dar svecius prie stalo aptarnautu, taip labai tokio noreciau....

QUOTE(arnaaa @ 2009 11 28, 11:57)
Tai paprasyk Amikolenas duos kontaktus,to zmogaus,gal sutarsi kad ir svecius aptarnautu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

VAIZDA GADINAT SU SAVO KOMENTARAIS
NE TIK JUS, BET VISI KURIE NE I TEMA RASOT. (tuo paciu ir as neistverusi, nes jau lb velu ir turejau skaityti nesamoniu gana daug).

Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=-mBy5LE4624 sitas irgi visai patiko filmukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2009 12 02, 12:16)
Žiūrėjau artvideo, tačiau mūsų datai jis užimtas... cool.gif  paieškos vyksta toliau. Nežinau na niekaip negaliu išsirinkti filmuotojo doh.gif  nebesuprantu, kas darosi, gal pervargau nuo paieškų  ax.gif  lyg ir vienas nieko lyg ir kitas nieko, o reziume nzn ką rinktis  doh.gif

O tai kokiam mieste reikia - zinau patikima ir l gera mirksiukas.gif , siaip tai studija Klaipedoj, bet vaziuoja ir kitur. I interneta darbu nededa - manau teisingai - as nenoreciau savo vestuviu kadru matyt tooookioj viesoj erdvej. O siaip visai neseniai filmavo Vilniuje kazkokiu advokatu vestuves - tai liko patenkinti ir klientai ir jis pats savo klientais. Ne del kainos - kurios Vilniuje gasdina, o del to kad vestuvninkai buvo su cinkeliu. O sake fotografas kazkoks buvo isviso pankelis - tai nuotraukos superines (bet bais brangus) - po visus bohemiskus Vilniaus kampus issivadalojo...
Tai jei ka jis CD perziurai atsiuncia, jei ne vietoj. Jei idomu - i az - duosiu telefona
Va taip ir as vestuves isivaizduodavau - kad neeilines butu, o ne tik palangos gintaro muziejui ir prie juros sampanas...
Siaip reiketu ir susirezisuoti...
Atsakyti
man tai ispudi paliko www.jungtuves.lt bet tik gaila kad vienu vestuviu pavyzdys idetas i sveitaines, parasiau laiska, ziuresiu ka atrsays, nes ju tinklapyje info labai mazai g.gif
Atsakyti