Aš mūsų vestuvių filmuotoju ir filmo montuotojum irgi esu labai patenkinta - tai Giedrius Kadiša, jaunas vaikinas. Realiai per vestuves filmavo ne jis, o jo kolega, toks jaunas vaikinukas Valdas Belekovas, nes pats Giedrius tą vestuvių dieną jau buvo užsakytas filmuoti kitose vestuvėse, tai tokiu atveju jis siūlo, kad filmuoti atvyktų tas jo kolega, o patį vestuvių filmą montuoja pats Giedrius. Dar Giedrius buvo atvykęs pafilmuoti mus vestuvių išvakarėse kokį pusvalandį, žodžiu ne tik per vestuves vyko filmavimas. O per vestuves filmavo tai nuo tada, kai grožio salone man makiažą darė iki vestuvių baliaus oficialios dalies pabaigos, t.y. nuo maždaug 11 val. dienos iki 1 val. nakties. Vestuvių filmą padarė tikrai gražų, jausmingą, parinkta graži muzika, filmas nenuobodus, realiai filmas skirtas patiems jauniesiems, o ne svečiams, t.y. užfiksuotos akimirkos, ką jaunieji darė, jaunųjų jausmai ir pan., bet yra ir visi svečiai bent po akimirką į filmą įtraukti. Filmas neilgas, atrodo 23 min (mes nesituokėm bažnyčioj, o tik Santuokų rūmuose, tai buvo mažiau filmavimui medžiagos), bet iš tikro ir gerai yra neilgas filmas, nes kai ilgas, tai atsibosta žiūrėt, o ypač draugams
Ir dar duoda nemontuotą medžiagą visą, tai ten yra virš 3 val. prifilmuota, visa vestuvių eiga yra, visi užfiksuoti įvykiai, visi svečiai ir t.t. Tai jei yra noras, galima is tos nemontuotos medžiagos dar filmukų ilgesnių prisimontuoti. Vienintelis trūkumas tik kad ilgokai filmą mums darė, atidavė po 3 mėn., nes ji nemažai užsakymų per vasarą turi, tai užtrunka visus filmus padaryti. Na bet jei labai paprašytumėt jo, tai padarytų gal ir greičiau, mes jo labai neskubinom, galėjom ir palaukt. Giedriaus Kadišos puslapis internete yra www.filmavimas.lt