Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(zuikytiss @ 2009 11 10, 23:00)
Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie filmuotoją Joną Trepkevičių smile.gif

mes uzsisake si filmuotoja savom vestuves smile.gif man patiko jo filmavimo stilius, ir filmo atlikimo laikas mane tenkino, matosi kad zmogus zino ka daro smile.gif daugiau atsiliepimu galeciau pasakyti tik po vestuviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 19, 14:42)
Mergaites,ka manot apie www.filmugamyba.lt? Gal kas turit atsiliepimu apie juos?

Labukas 4u.gif
Jie fimavo musu vestuves sia vasara... Ir mes likom net labai patenkinti!!!! thumbup.gif Gavom trumpa filmuka pagal musu parinkta muzika ir sumontuota filma!!! Filmas gavosi labai grazus, kaip ir klipukas. Buvo nufilmuota 16 val dviem kamerom, ir is tos medziagos, buvo padarytas mazdaug 1val isimintinu momentu filmas.

Klipuka galit paziuret cia: http://blip.tv/file/2589550 ax.gif ax.gif

Mums pasisieke, kad filmuotojai ir fotografai jau dirbo kartu ne vienose vestuvese... Vieni kitiems netrukde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2009 11 20, 00:35)
Labukas  4u.gif
Jie fimavo musu vestuves sia vasara... Ir mes likom net labai patenkinti!!!! thumbup.gif  Gavom trumpa filmuka pagal musu parinkta muzika ir sumontuota filma!!! Filmas gavosi labai grazus, kaip ir klipukas. Buvo nufilmuota 16 val dviem kamerom, ir is tos medziagos, buvo padarytas mazdaug 1val isimintinu momentu filmas.

Klipuka galit paziuret cia: http://blip.tv/file/2589550  ax.gif  ax.gif

Mums pasisieke, kad filmuotojai ir fotografai jau dirbo kartu ne vienose vestuvese... Vieni kitiems netrukde  smile.gif

Ir kiek sis malonumas jums kainavo? jei ka gali a.z blush2.gif labai grazios akimirkos uzfiksuotos jusu klipuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2009 11 20, 01:35)
Labukas  4u.gif
Jie fimavo musu vestuves sia vasara... Ir mes likom net labai patenkinti!!!! thumbup.gif  Gavom trumpa filmuka pagal musu parinkta muzika ir sumontuota filma!!! Filmas gavosi labai grazus, kaip ir klipukas. Buvo nufilmuota 16 val dviem kamerom, ir is tos medziagos, buvo padarytas mazdaug 1val isimintinu momentu filmas.

Klipuka galit paziuret cia: http://blip.tv/file/2589550  ax.gif  ax.gif

Mums pasisieke, kad filmuotojai ir fotografai jau dirbo kartu ne vienose vestuvese... Vieni kitiems netrukde  smile.gif

Maciau jusu sita klipuka,ju puslapyje.Grazus bigsmile.gif O kas fotografavo kartu su jais?
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 20, 12:07)
Maciau jusu sita klipuka,ju puslapyje.Grazus  bigsmile.gif  O kas fotografavo kartu su jais?

aciu 4u.gif
Fotografavo Inesa ir linas ax.gif www.lines.lt
Papildyta:
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 20, 08:12)
Ir kiek sis malonumas jums kainavo? jei ka gali a.z  blush2.gif  labai grazios akimirkos uzfiksuotos jusu klipuke  4u.gif

Aciu labai, kas man tikrai patiko, kad beveik nereikejo vaidint pries kamera, jie daug filmavo fotosesijos metu ax.gif
Atsakyti
Mielos merginos, busimos nuotakos smile.gif
Turiu nerealu video pasiulyma www.videodarbai.lt, operatorius Andrius Ganusauskas!!!! Pati esu istekejusi jau puse metu, jis filmavo musu vestuves bigsmile.gif Esame nerealiai patenkinti wub.gif ,nuolat su sveciais pasiziurime ir visiem labai grazu mirksiukas.gif Jei net draugiu vyrai ziuredami musu filmuka aikcioja (juk vyrai siek tiek subtiliau linke emocijas reiksti ), vadinasi tobulai pavykes smile.gif Pati namie budama isijungiu jau vien del muzikos paklausyti, o jei uzmetu dar ir aki,tai ta pusvalandi nebeatsitraukiu nuo televizoriaus biggrin.gif mes kai taremes kaina buvo 2000lt,gal dabar truputi atpigo,filuka padare per gera savaitele. Bet jis vasaros sezonu buna lb uzimtas,tad nepraziopsokit mirksiukas.gif mes pamenu jau spalio menesi taremes del filmavimo,o vestuves buvo geguzes 22d wub.gif
Labai dekinga tokiam profesionalui,tikrai ismananciam savo darba 4u.gif Sakem kita karta kokiom krikstynom vel pas ji kreipsimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2009 11 21, 20:46)
Mielos merginos, busimos nuotakos  smile.gif
Turiu nerealu video pasiulyma www.videodarbai.lt, operatorius Andrius Ganusauskas!!!! Pati esu istekejusi jau puse metu, jis filmavo musu vestuves bigsmile.gif  Esame nerealiai patenkinti wub.gif ,nuolat su sveciais pasiziurime ir visiem labai grazu mirksiukas.gif  Jei net draugiu vyrai ziuredami musu filmuka aikcioja (juk vyrai siek tiek subtiliau linke emocijas reiksti ), vadinasi tobulai pavykes smile.gif Pati namie budama isijungiu jau vien del muzikos paklausyti, o jei uzmetu dar ir aki,tai ta pusvalandi nebeatsitraukiu nuo televizoriaus  biggrin.gif  mes kai taremes kaina buvo 2000lt,gal dabar truputi atpigo,filuka padare per gera savaitele. Bet jis vasaros sezonu buna lb uzimtas,tad nepraziopsokit mirksiukas.gif  mes pamenu jau spalio menesi taremes del filmavimo,o vestuves buvo geguzes 22d wub.gif
Labai dekinga tokiam profesionalui,tikrai ismananciam savo darba 4u.gif  Sakem kita karta kokiom krikstynom vel pas ji kreipsimes  biggrin.gif

Kvepia reklama g.gif
Atsakyti
Aš mūsų vestuvių filmuotoju ir filmo montuotojum irgi esu labai patenkinta - tai Giedrius Kadiša, jaunas vaikinas. Realiai per vestuves filmavo ne jis, o jo kolega, toks jaunas vaikinukas Valdas Belekovas, nes pats Giedrius tą vestuvių dieną jau buvo užsakytas filmuoti kitose vestuvėse, tai tokiu atveju jis siūlo, kad filmuoti atvyktų tas jo kolega, o patį vestuvių filmą montuoja pats Giedrius. Dar Giedrius buvo atvykęs pafilmuoti mus vestuvių išvakarėse kokį pusvalandį, žodžiu ne tik per vestuves vyko filmavimas. O per vestuves filmavo tai nuo tada, kai grožio salone man makiažą darė iki vestuvių baliaus oficialios dalies pabaigos, t.y. nuo maždaug 11 val. dienos iki 1 val. nakties. Vestuvių filmą padarė tikrai gražų, jausmingą, parinkta graži muzika, filmas nenuobodus, realiai filmas skirtas patiems jauniesiems, o ne svečiams, t.y. užfiksuotos akimirkos, ką jaunieji darė, jaunųjų jausmai ir pan., bet yra ir visi svečiai bent po akimirką į filmą įtraukti. Filmas neilgas, atrodo 23 min (mes nesituokėm bažnyčioj, o tik Santuokų rūmuose, tai buvo mažiau filmavimui medžiagos), bet iš tikro ir gerai yra neilgas filmas, nes kai ilgas, tai atsibosta žiūrėt, o ypač draugams smile.gif Ir dar duoda nemontuotą medžiagą visą, tai ten yra virš 3 val. prifilmuota, visa vestuvių eiga yra, visi užfiksuoti įvykiai, visi svečiai ir t.t. Tai jei yra noras, galima is tos nemontuotos medžiagos dar filmukų ilgesnių prisimontuoti. Vienintelis trūkumas tik kad ilgokai filmą mums darė, atidavė po 3 mėn., nes ji nemažai užsakymų per vasarą turi, tai užtrunka visus filmus padaryti. Na bet jei labai paprašytumėt jo, tai padarytų gal ir greičiau, mes jo labai neskubinom, galėjom ir palaukt. Giedriaus Kadišos puslapis internete yra www.filmavimas.lt
Atsakyti
Gal kas galir pasiulyti pigesniu filmuotoju? nes vestuviu biudzetas yra ribotas ir negalime filmuotojui skirti 2500 ar 3000lt schmoll.gif
ieskom iki 1500lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 11 23, 17:00)
Gal kas galir pasiulyti pigesniu filmuotoju? nes vestuviu biudzetas yra ribotas ir negalime filmuotojui skirti 2500 ar 3000lt  schmoll.gif
ieskom iki 1500lt  ax.gif

O jūs norite, kad būtų sumontuotas filmas? Kiek domėjausi, brangiau kainuoja montavimas nei pats filmavimas... Kažkada buvau radus už 500-1000 Lt be montavimo www.andriusvelykis.lt
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2009 11 23, 17:26)
O jūs norite, kad būtų sumontuotas filmas? Kiek domėjausi, brangiau kainuoja montavimas nei pats filmavimas... Kažkada buvau radus už 500-1000 Lt be montavimo www.andriusvelykis.lt

Norim kad butu su montazu, nes veliau tikrai neprisiruosime to padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 11 23, 15:00)
Gal kas galir pasiulyti pigesniu filmuotoju? nes vestuviu biudzetas yra ribotas ir negalime filmuotojui skirti 2500 ar 3000lt  schmoll.gif
ieskom iki 1500lt  ax.gif

pabandyk tamulynas.com as vakar su jais kalbejau tai sake kad pas juos juosta su montazu kainuoja 1500lt 4u.gif
Atsakyti