Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Labukas, mes gavom po menesio, bet manau cia nuo operatoriaus priklauso.
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 10 25, 15:28)
sveikutes.norejau paklausti o kiek laiko mazdaug uztrunka padaryti filma.na mes jau laukiam jo daugiau nei 2men.bandziau rasyti pries menesi operatoriui kada bus,bet jis pasake kai bus padarytas tada parasys.po kiek laiko jus gavot?

Priklausomai nuo operatoriaus tai gali uztrukti netgi ir iki metu, teko girdeti ir tokiu
cirku, deja.. Mano supratimu, filmas turetu buti paruostas ne ilgiau, kaip per menesi,
mes atiduodame veliausiai per 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(VanilinisDangus.lt @ 2009 10 25, 15:30)
mes atiduodame veliausiai per 2 savaites.

na va reiks pradet spausti savo operatoriu blush2.gif vyras sake palauks dar 2savaites ir tada bandysim kazka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 10 25, 20:36)
na va reiks pradet spausti savo operatoriu blush2.gif vyras sake palauks dar 2savaites ir tada bandysim kazka daryti g.gif

Geriau paprasykit parodyti, kaip vyksta visas procesas, kad paskui nepateiktu
jums staigmenu unsure.gif
Atsakyti
mes savojo filmo laukem net 1,5 metu, o jus nebesulaukiat net 2 men. Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabija25: 26 spalio 2009 - 08:12
QUOTE(Gabija25 @ 2009 10 26, 09:11)
mes savojo filmo laukem net 1,5 metu, o jus nebesulaukiat net 2 men. Kantrybes 4u.gif

Taip sutare buvot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija25 @ 2009 10 26, 09:11)

Nesamone 1,5 metu laukti filmo blink.gif
Paprastai padaro per 4-6 savaites smile.gif
Atsakyti
draugas sakė, jo sesuo irgi laukia jau ar 1,5 ar 2 metus. žodžiu keistoka situacija, bet įdomu ar nebaisu tiek laukt? smile.gif aš jau galvočiau, kad video medžiaga dingus ar sugadinta
Atsakyti
QUOTE(kvadratas @ 2009 10 26, 20:08)
draugas sakė, jo sesuo irgi laukia jau ar 1,5 ar 2 metus. žodžiu keistoka situacija, bet įdomu ar nebaisu tiek laukt? smile.gif aš jau galvočiau, kad video medžiaga dingus ar sugadinta

va to as ir bijau doh.gif
Atsakyti
nu ir ka gi g.gif daug skaiciau ir masciau, filmuku priziurejau, vakaras per niek nenuejo rolleyes.gif buvau nusprendusi kreiptis i fresco, smagu ziuret kaip kazkas issireiske i "turcius", bet kuo tolyn tuo blogyn, jokiu nauju scenariju ir buti bondo mergina tai jau ne man. nepatiktu ir vaziuot visa laika is kirpyklos namo schmoll.gif

nustebino vanilinis dangus, tik va komentaru apie juos ner verysad.gif o ten visi artvideo, iamzink ir begales kitu manes niekuo nesuzavejo, kokybes ir kainos skirtumas akivaizdus, turi moki, neturi tenkinies kuo gali

buvo filmukas su tais paciais vaizdais tik skirtingom muzikom, tai as uz varianta nr 2

ir amerikieciai kur dainavo visa savo klipa jegele, lietuviai bande pamegdziot su povilaiciu tai man visiskas snipstas
Atsakyti
QUOTE(kvadratas @ 2009 10 26, 22:08)

tai patikekit, kai tiek pralauki jau visko prisigalvoji ir is tikro kiek nervu kainuoja, pazadejo tai po 6 men, filma padaryt ir taip jau ilgai, o kai pralauki metus ir ilgiau tai praktiskai to filmo kaip ir nebereikia, geda nuo draugu ir artimuju, kad toki filmuotoja pasirinkai, kuris daug pazada, bet nedaro nieko....
Atsakyti
QUOTE(Gabija25 @ 2009 11 01, 09:53)
tai patikekit, kai tiek pralauki jau visko prisigalvoji ir is tikro kiek nervu kainuoja, pazadejo tai po 6 men, filma padaryt ir taip jau ilgai, o kai pralauki metus ir ilgiau tai praktiskai to filmo kaip ir nebereikia, geda nuo draugu ir artimuju, kad toki filmuotoja pasirinkai, kuris daug pazada, bet nedaro nieko....

bet juk pasirašėte kažkokią sutartį? buvo paminėta kiek laiko užtruks medžiagos montažas? nes jei yra paminėta tikrai galite kreiptis į atitinkamas instancijas smile.gif
šiaip mano nuomone būtų idealu vestuvinį filmą gauti per mėnesį, tada dar nebūna išblankusi ta nuotaika smile.gif
Atsakyti