Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Futbolas @ 2009 03 06, 21:56)
Tam čia ir sukurta ši tema. Vieniems patinka drugeliai ir angelėliai, kiti dirba už 7000 litų, nes naudoja kameros bėgius ir kranus (jei ką, jie kainuoja ne vieną tūkstantį litų).  Taip kad kiekvienas filmą renkasi pagal savo skonį, o, svarbiausia, pagal kišenę. Patikėkit, puikiai žinau, jog yra vestuvių, kur filmuotojai imami (bent jau taip buvo iki šios vasaros) už ne mažiau nei 10000 litų - ką pasakys draugai ir pažįstami, jei paimsi pigų operatorių. Reikia gi pasigirti, jog tam mokėjai gtiek, tam tiek, visi tik aikčioja ... smile.gif Lietuvoje jau būna vestuvių, kur visas biudžetas - apie 500.000 litų. Taip, kad kam drugeliai ir balandėliai, kam kranai ir kino kameros smile.gif Kiekvienas renkasi pagal savo supratimą apie filmą, arba ilgametražį klipą, jei taip galima pavadinti vestuvinį filmą smile.gif

man tai juokinga, aki paraso, kad ju iranga kainuoja tukstancius. Manes asmeniskai nejaudina, kiek jie isleido savo irangai, as moku uz galutini produkta. O jie uzsiplesia tokias kainas, kad nori, jog iranga atsipirktu per tris kartus, o ne per pusmeti-lietuviska sakyciau...
Papildyta:
QUOTE(Damutte @ 2009 08 18, 20:40)
geri darbai ju. cia ne reklama bet pasiziurekit www.fresco.lt
na man tai labai

nei vienam ju darbe neizvelgiau dvieju zmoniu meiles-jausmu tyrumo, jaunu zmoniu jaudulio, pries nauja, nezinoma gyvenimo etapa. Vien pakazucha, brangus automobiliai, seni, pilvoti jaunikiai...darbai profesionalus, bet labiau primena reklamas, nei vestuviu video... jauciu paprastu zmoniu vestuviu jie net nefilmuoja...
Atsakyti
QUOTE(Mikkase @ 2009 08 27, 13:27)
man tai juokinga, aki paraso, kad ju iranga kainuoja tukstancius. Manes asmeniskai nejaudina, kiek jie isleido savo irangai, as moku uz galutini produkta. O jie uzsiplesia tokias kainas, kad nori, jog iranga atsipirktu per tris kartus, o ne per pusmeti-lietuviska sakyciau...
Papildyta:
nei vienam ju darbe neizvelgiau dvieju zmoniu meiles-jausmu tyrumo, jaunu zmoniu jaudulio, pries nauja, nezinoma gyvenimo etapa. Vien pakazucha, brangus automobiliai, seni, pilvoti jaunikiai...darbai profesionalus, bet labiau primena reklamas, nei vestuviu video... jauciu paprastu zmoniu vestuviu jie net nefilmuoja...

atsiprasau, mano jaunikis buvo jaunas , bet truputi su pilvuku, bet musu nefilmavo fresco biggrin.gif o jei rimtai tai jai zmones samdo fresco tai nereiskia kad jau stori pilvoti, na kazkaip nelabai mandagiai cia nuskambejo
Atsakyti
QUOTE(Mikkase @ 2009 08 27, 13:27)
Papildyta:

Del skonio nesigincijama,gal kazkam tai ir kvepia romantika ir tuo kaip sakete,dvieju zmoniu meiles tyrumu. Taciau profesionalumo prasme yra apskritas nulis, nes kameromis kaip kardais nei kine,nei dar kur kitur nemojuojama (ka daro frescos) + montazas(cia aisku irgi skonio reikalas,bet kai blyksiukai,mirksiukai bado akis) neprofesionalus.
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 27, 19:28)
atsiprasau, mano jaunikis buvo jaunas , bet truputi su pilvuku, bet musu nefilmavo fresco  biggrin.gif o jei rimtai tai jai zmones samdo fresco tai nereiskia kad jau stori pilvoti, na kazkaip nelabai mandagiai cia nuskambejo

biggrin.gif na,pilvoti vyrai buna ne tik frescu video. Taciau ju stilius toks yra,parodyti daugiau prabangos ir pan. Jei yra jos,zinoma.
Atsakyti
na nereiksiu savo nuomones apie cia siulytus vestuviu filmuotojus, nezinau ar buciau juos issirinkusi savo sventei, todel galvoju, padarysiu kokiai busimai nuotakai paslaugele ir parodysiu neseniai iskepta savo sventes klipuka, mazyte istraukele:

http://www.emilisire...o.uk/video.html

manau kazkuriai is jusu patiks mirksiukas.gif mes likom be galo patenkinti ir vis dar neatsiklausom pagyru is draugu ir pazystamu didis.gif
Atsakyti
QUOTE(elynia @ 2009 09 02, 23:15)
na nereiksiu savo nuomones apie cia siulytus vestuviu filmuotojus, nezinau ar buciau juos issirinkusi savo sventei, todel galvoju, padarysiu kokiai busimai nuotakai paslaugele ir parodysiu neseniai iskepta savo sventes klipuka, mazyte istraukele:

http://www.emilisire...o.uk/video.html

manau kazkuriai is jusu patiks  mirksiukas.gif  mes likom be galo patenkinti ir vis dar neatsiklausom pagyru is draugu ir pazystamu didis.gif

Tikrai gražu, nuoširdu, kokybiška. Jums gerai, kad galite prieš kameras taip atsipalaiduoti thumbup.gif aš tai filmuotoj medžiagoj pati sau juokingai atrodau, nes baisiai susikausciusi buvau blush2.gif
Bet man šiame filmuke norėtūsi bent kelių kadrų iš ceremonijos..
Papildyta:
QUOTE(Donnatella @ 2009 08 25, 13:21)
Peikiu ir nerekomenduoju kypso Jono Juškevičiaus  doh.gif TOTAL KOŠMAR, TOTAL KOŠMAR, TOTAL KOŠMAR  doh.gif

Gal galėtum plačiau pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 09 04, 09:45)
Tikrai gražu, nuoširdu, kokybiška. Jums gerai, kad galite prieš kameras taip atsipalaiduoti  thumbup.gif  aš tai filmuotoj medžiagoj pati sau juokingai atrodau, nes baisiai susikausciusi buvau blush2.gif
Bet man šiame filmuke norėtūsi bent kelių kadrų iš ceremonijos..
Papildyta:

ir aš įsiterpsiu blush2.gif kadangi aš iš tų tarpo, kas matė šių jaunų žmonių visą vestuvinį filmą, tai noriu pasakyti, kad čia tik finalinė nata, o visam filmuke yra ir pasiruošimo vestuvėm ir pačios ceremonijos...iš tikrųjų nerealiai padarytas filmukas, gaila, kad negalima čia pamatyti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaite @ 2009 09 04, 13:34)
ir aš įsiterpsiu blush2.gif kadangi aš iš tų tarpo, kas matė šių jaunų žmonių visą vestuvinį filmą, tai noriu pasakyti, kad čia tik finalinė nata, o visam filmuke yra ir pasiruošimo vestuvėm ir pačios ceremonijos...iš tikrųjų nerealiai padarytas filmukas, gaila, kad negalima čia pamatyti bigsmile.gif  thumbup.gif

Gaila blink.gif
Atsakyti
sweikos, noreciau ir as pagirti-parekomenduoti Pauliu Zabiela is www.multimediaart.lt smile.gif jaunas bei profesionalus zmogus, sugebantis islikti nepastebetas ir visada kupinas ideju, be to sugeba igyvendinti ir jaunuju pageidavimus smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos! Kokia Jusu nuomone apie garsu Kauno filmuotoja Salviju Stravinska?
As tai su juo susiduriau asmeniskai ir galiu pasakyti, kad is paziuros labai malonus zmogus, bendraujantis, nuosirbus, bet kaip veliau pasirode, visai netoks jis ir geras ir nuosirdus kaip galvojau... Mes laukiam savo vestuvinio filmo ir jau labai ilgaii....
Kokia Jusu patirtis, pasidalinkite merginos unsure.gif
Atsakyti
apie Sravinska neteko girdeti,

musu vestuves filmavo ir fotografavo Balticromance studija is Vilniaus. Dirbo dviese Uz viska sumokejom 3500Lt. Likom patenkinti siltu, romantisku filmu bei originaliomis, nesurezisuotomis nuotraukomis. thumbup.gif
Nevargino musu, negainiojo, neprase pozuoti, zodziu galejome dziaugtis savo svente, o jie visa tai fiksavo thumbup.gif

Taigi nuosirdziai galiu juos parekomenduoti. Suradome pagal dydiji vestuviu kataloga

http://www.didysisve...mas-100738.html

Marija. Musu vestuves buvo 2009 08 08
Atsakyti
Uzmaciau viena is naujesniu Fresco darba thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=5L9wki2uask

Ir dar cool.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monita20: 30 rugsėjo 2009 - 09:35
QUOTE(Monita20 @ 2009 09 30, 10:32)

Skonio reikalas, kam reikia video klipo-renkasi frescas,kam reikia kino-renkasi kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 30 rugsėjo 2009 - 14:57